Invitatie la vals

Invitatie la vals

2.3K Reads 62 Votes 1 Part Story
_Merlin_ By _Merlin_ Updated Mar 11, 2012

Aceasta nu e o poezie inca...sau este doar o poezie neterminata, interactiva.... de fapt, este o invitatie deschisa pentru oricine doreste sa adauge versurile sale la inceputul acestei strofe sau dupa aceasta, indiferent...singura regula care se aplica este ca versurile trebuie sa dea senzatia unei cadente de vals...pentru mai multa inspiratie, urmariti si clipul video atasat...deci, cu alte cuvinte, am nevoie de un partener pentru dansul asta...Ce spuneti? Se prinde cineva in joc? :) Haideti, indrazniti, o sa vedem ce iese!...

  • dance
  • dans
  • invitatie
  • orpheos
  • vals
  • waltz
_Merlin_ _Merlin_ Jul 10, 2013
@madamenona:  Awww! Aquí no bailamos flamenco! :) Ritmul tau e unul abstract. Imprima-i un tempo potrivit si o cadenta constanta, egala. 1-2-3, 1-2-3!...Multumesc.
FuhrerArmstrong FuhrerArmstrong Jul 08, 2013
@_Merlin_ Da sa traitit :))))) de cand ac matemateica si in pauze am uitat cum merge cu poezia insa sunt sigura ca imi amintesti tu :) vin maine cu ceva mai bun....sper :))))
_Merlin_ _Merlin_ Jul 07, 2013
@catrineldumitriu: Shhh!... :) Continua sa scrii!...Eu iti multumesc.
IcarLatent IcarLatent Jul 07, 2013
@_Merlin_  Multumesc mult !  :) E permis,oare, sa ma simt atat de...fericita !? Nu-mi gasesc vorbele... Nu mi se intampla prea des ...Surprinsa peste poate si foarte fericita.
_Merlin_ _Merlin_ Jun 29, 2013
@Syrupy: Uhh, Siropoaso! :)) Versurile tale sunt...zaharină. :)) Bravo, mi-a placut ritmul.
_Merlin_ _Merlin_ May 05, 2013
@VikaMitric: Hey! :) Iti multumesc pentru ca ai indraznit sa te prinzi in dans. Se pare ca tu esti de la liga profesionista. :D Imi place cum te misti si cum executi piruete pe aici. Ai un ritm deosebit. Thx again.