When Angels Fall - HERSCHREVEN

When Angels Fall - HERSCHREVEN

41.1K Reads 3.5K Votes 63 Part Story
-AnnaKristina- By -AnnaKristina- Updated Mar 07

Er was ooit een tijd waarin we niet hoefden te vrezen voor ons leven. Mensen waren vrij, onbezorgd, gelukkig. Nu zijn dat vage begrippen geworden die de meesten van ons niet voor kunnen stellen, die leven als slaaf, bloedhoer of allang afgeslacht zijn door de demonen. De bloeddorstige wezens die ons leven sinds de dag van de Apocalyps tot een hel maken. Ze hebben ons alles afgenomen, alles. 
 
 Amoris leeft een enigszins veilig leven, tot ze verdacht wordt van verraad en verbannen wordt uit haar gemeenschap. Alleen zal ze het nog geen dag overleven in de wereld waar chaos heerst en aan stukken gescheurd worden nog niet eens het ergste lijkt te zijn wat je kan overkomen. Gelukkig verschijnt Rafe - de demon die al eerder haar leven redde - en neemt haar mee. Maar hij blijkt niet de duistere engel te zijn waar ze hem voor aanzag. 
 Hem vertrouwen blijkt de grootste vergissing in haar leven te zijn. Zal ze ooit aan hem kunnen ontsnappen of is ze gedoemd tot een leven in gevangenschap?
 
 Hetzelfde verhaal maar dan beter, spannender, griezeliger en echter dan ooit. Nieuwe hoofdstukken, extra dialogen en nog meer Rafe & Amoris momenten om bij weg te zwijmelen. Lees nu deze herschreven versie van When Angels Fall!
 
 "Je speelt met onze gevoelens" - ghotchufam
 "Ik heb tranen in mijn ogen" - dunbae9
 "GE-WEL-DIG OMG IK SMOLT EN SMELT NOU NOG STEEDS!" - theycallmemrsbieber
 "O god, waarom brak dit ook mijn hart?" - tiannetje
 
RANKING:
#3 in sciencefiction 16-05-2017
#2 in sciencefiction 25-05-2017
#1 in sciencefiction 09-08-2017

 • apocalyps
 • demonen
 • engelen
 • horror
 • liefde
 • romantiek
linoon4 linoon4 May 21
Ah, ik zie de link al met je andere verhaal. Verwacht dan niet zon happy end :p Maar ben benieuwd!
Queentjexx Queentjexx Dec 07, 2017
Zou je mijn boek en dan het eerste hoofdstuk willen lezen en vertellen wat je ervan vind😁😁
Ok, ik ben nu al echt betoverd door deze geweldige schrijfstijl en het verhaal!!
Ja maar ‘demoon’ vind ik zelf zo lelijk... stiekem hoop ik dat het woord ooit aangepast gaat worden hahaha net als met andere oud Nederlandse woorden is gebeurd die nu heel anders geschreven worden dan vroeged
Zeker geen slechte schrijfstijl! Alleen erger ik me aan het feit dat het Engelse 'demon' en dan het Nederlandse meervoud, 'demonen', door elkaar gebruikt worden. Is het in het Nederlands niet 'demoon'? Maar ach, ik moet niet zeuren 😝 Ik ben erg benieuwd hoe het verder zal gaan! 🤗
Moondusts Moondusts Apr 23, 2017
Oke serieus, dit is zo krachtig geschreven. My goodness Anna, met de dag word je beter en beter