Behind The Lies

Behind The Lies

158K Reads 6.6K Votes 44 Part Story
golden btch By ok-styles Updated Dec 28, 2016

Încă de la o vârstă fragedă, la care trebuia să se bucure de adolescenţă, Lea Hyland a fost forţată să plătească pentru greşelile nenumărate ale mamei ei încă din tinereţe. Este vândută şi păcălită, batjocorită şi forţată să facă lucruri împotriva voinţei ei. Dar ea ajunge o femeie puternică, distantă, rece şi indiferentă în faţa morţii. Nimic nu reuşeşte să o doboare, în ciuda faptului că îi aparţine unuia dintre cei mai mari dealeri de droguri şi este implicată în afaceri murdare. 
Însă tot zidul ei este dărâmat într-un singur moment de neatenţie, când în viaţa ei intră fără permisiune Harry Styles, un tip simplu, cu poftă de viaţă, dar sălbatic, căruia îi place să rişte indiferent de situaţie. Însă în ciuda caracterului său libertin, nu şi-a imaginat niciodată că o să se îndrăgostească de o femeie periculoasă şi că o să-şi rişte viaţa pentru ea.
Forţată de împrejurări şi de dorinţa de a-l proteja de lumea în care trăieşte şi chiar de ea însăşi, pe cel de care se îndrăgosteşte involuntar, Lea este nevoită să treacă de multe obstacole şi chiar să renunţe la Harry. Însă într-un moment de impas, trecutul fiecăruia se întoarce. Trecuturi sumbre, legate între ele fără ca vreunul dintre ei doi să ştie.
Hotărâţi amândoi să lupte pentru dragostea lor, Harry şi Lea sunt nevoiţi să treacă peste tot ce le stă în cale, indiferent că dragostea aceasta le poate aduce sfârşitul.Copyright © ok-styles 2013

  • droguri
  • harrystyles
  • masini
  • minciuni
  • pericol
Bibi_Ally16 Bibi_Ally16 May 23, 2017
Pot să îți iau un Interviu,pentru cartea mea?Intră și ia o privire dacă vrei😊🙆❤
Adrenaline_69 Adrenaline_69 May 03, 2014
deci deci deci :3 ce misto masini ai la poza de cover :3 c mrca sunt?
MadzzUpps MadzzUpps Dec 26, 2013
e super interesanta Adda nu stiu de ce nu ai publicat.o până acum !!! e genial :*
the_high-life the_high-life Dec 21, 2013
vreau next. trb sa stiu ce s-a intamplat. nu ma poti lasa asa in necunoastere.....