[C]Stay

[C]Stay

10K Reads 1.3K Votes 10 Part Story
hyun By -nyctophillia Completed

Walaupun dia dingin,tak romantik,beku,poker dan sewaktu dengannya dengan aku,aku tetap STAY dengan dia.dia kata walau apa pun yang terjadi atau benda pelik yang aku nampak,dia suruh aku tetap STAY dengan dia.dia kata kalau aku STAY.dia pun akan STAY dengan aku.

aku akan tetap STAY dengan OH SE HUN.walau apa pun yang terjadi.
××××××
start:19 August 2017
finish:15 September 2017
××××××
Yang Benar
Shah
××××××
Thanks to @-obeycity for the cover.

  • cinta
  • couple
  • exo
  • oneshot
  • sehun
  • setia
  • shortstory
Viyyanuts_ Viyyanuts_ Sep 13, 2017
Ni kalau kak yira dengor mahu jadi tomato tu muka😂
                              
                              
                              
                              (Crush perasaan bahawa dia di stalk😂)
Viyyanuts_ Viyyanuts_ Sep 13, 2017
Shah bagi muncul watak ketiga 😂 biar frust sikit akak kita ni nak nengok gak kak khai cemburu ke idok😂😂
Viyyanuts_ Viyyanuts_ Sep 13, 2017
Sebab ayat ni baginya unik atau ada maksud disebalik ayat tu kot😪
Viyyanuts_ Viyyanuts_ Sep 13, 2017
Dah agak dah bagi dia ayat tu unik bagi lieya ayat tu sweet beb *sengih😂
Viyyanuts_ Viyyanuts_ Sep 13, 2017
Don't worry sir sehun kak yira takkan pernah buat macam mana perempuan buat pada sehun, sebab yira kan dah jatuh longka--- eh silap jatuh hati pada sehun 😂
                              
                              
                              
                              (Harap kak yira tak nampak perkataan longka--- tu maunya direbus lieya kat 'kuali opah hilang' matilanak 😂)
yodaish yodaish Aug 07
KALAU MACAM NI AKU NAK STALK CRUSH AKU SAMPAI DIA PERASAN AKU LAH