BUKAN GADIS BIASA

BUKAN GADIS BIASA

17.8K Reads 2.1K Votes 54 Part Story
oudra aziz By oudraabdulaziz Updated Aug 07, 2018

Meja tu kecik, kau tau? Ya lah, just me and Tati, for sure lah pilih meja kecik bulat ngam-ngam untuk dua orang. So now dah empat orang dah bersempit-sempit pulak kat situ. Plus dah berempat nampak macam couple date lah pulak. Poyo betul.

"Ni Tati. Tatiana. Kawan lama." Dia tabik sambil angkat kening kepada Tati yang tak malu-malu scrutinize dia.

"And this is Tati's friend, sorry i didn't get your name?"

"Alia." Tati tolong jawabkan. Eloklah, tak payar membazir air liur aku.

"And this is ..." Johnny menepuk-nepuk bahu budak tu. "... geng Dota aku. Partners and rivals."

"Nama?" Tati si muka tau malu bertanya.

"Sophian. Aku Sophian." 

Pastu dia toleh kat aku, dengan takde senyum apa pun ...

"Gambar dah delete?"

Punya cilakak. Takde adab tata susila langsung. Aku cengkam handphone aku kot-kot dia nak rampas dari aku. Bukan boleh harap mat rempit nih.

"Dah delete pun. Takde makna aku nak simpan gambar kaki berkurap kau tu."


Alia cuma just another regular college girl. But Sophian is definitely not just a regular guy.

They met and Alia's normal boring life jadi macam drama dalam tv.

Maybe it's love. Maybe it's not.