Rachel & Mr. Badboy

Rachel & Mr. Badboy

94.9K Reads 4.2K Votes 21 Part Story
DEMV_F By DEMV_F Completed

Rachel werkt in de stallen van de familie Westers, de zoon van meneer en mevrouw Westers is een echte typische badboy, daar kan Rachel helemaal niet tegen ook al is ze zelf ook geen lievertje in het leven . en wat dan als hij er voor gaat zorgen dat Rachel het moeilijk krijgt om dit baantje te houden, zal het haar lukken?   Dit verhaal gaat over een Meisje die in de stallen werkt en langzaam verliefd word op mr badboy.  --------  Hoe ik erop ben gekomen om hier te werken, Nou mijn lievelings dier is een paard en ik moest wat geld verdienen want mijn ouders ja die hebben mij vlak na mijn 3e verjaardag in de steek gelaten, ben dan ookal van gezin naar gezin gegaan. maar nu ben ik 18 jaar en kan ik mijn eigen weg op ,en natuurlijk gaan en staan waar ik wil en niet van familie naar familie . ze hadden hier op de manege de hoefijzer nog werknemers nodig ,en ik had werk en een verblijf plaats nodig ja die  verblijfplaats die heb ik, die is op de bovenste verdieping een kamer voor mij alleen, alleen de Westers wonen en slapen ergens anders. en savonds heb ik het huis voor mij alleen , leuke deal toch.   Maar voor mij werd het pas moeilijk om hier te blijven toen ;  Connor hier kwam..

  • badboy
Dohofmann Dohofmann Jun 08
Bijvoorbeeld*  probeer wat meer in schijftaal te schrijven i.p.v. spreektaal. Word je verhaal nog leuker van! :)
user07742687 user07742687 6 days ago
Sorry als ik irritant over kom maar ik erger me echt aan dat je geen Hoofdletter in het begin van een zin doet. Sorry als ik stom overkom☺️
JoannaAlbert JoannaAlbert Feb 22, 2015
Ik vind het ook een leuk verhaal! Let wel op je hoofdletters en interpunctie zoals SouhailaB al zei  :) :)
BethanyvanBarneveld BethanyvanBarneveld Dec 22, 2013
Lijkt mij een leuk verhaal. Alleen moet ik wel even wennen aan de manier waarop je schrijft.
SouhailaB SouhailaB Dec 14, 2013
Hey! Ben helemaal niet ver maar het lijkt me echt een superleuk verhaal! Wel een tip: Let op je interpunctie, dat leest wat fijner :) Voor de rest: Duimpje omhoog, TOP verhaal!