NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Banglo

Banglo

62.5K Reads 3K Votes 17 Part Story
Fatheha. By nfthha_ Completed

Syafra dan Syafiq baru sahaja pindah ke tempat yang baru. Makanya, Syafra harus mencari tempat tinggal.

Kebetulan, Encik Faiiz selaku peguam keluarganya menawarkan mereka duduk di sebuah banglo peninggalan neneknya.

Banyak desas-desus yang Syafra dengar tentang banglo yang didudukinya. Jadi, mampukah dia merungkai misteri yang selama ini menjadi bualan yang tiada sumber pastinya?

SMAR_EXOFOREVER SMAR_EXOFOREVER Nov 21, 2015
X seram author cakap,,,dah meremang dah bulu roma ni,,,,btw ff ni best
HajarEdwina HajarEdwina Nov 17, 2015
Ya ALLAH.. seram la ni.. Meremang bulu roma.. Daripada mengantuk, hilang ngantuk tau..
shaf_shafiea shaf_shafiea Aug 04, 2015
ee... seramnye... dh lme msukkan dlm libry tp bru skrg nk bace.. takut nk bce sesorang... mmg eee... seram...
nfthha_ nfthha_ Dec 12, 2014
@puterifara haha terima kasih awak. Aduyai takdelah seram mana jangan risau ye? haha
puterifara puterifara Dec 11, 2014
saya dah add story awak ni ke library saya lma dh. cuma bru skrg nak baca. seram giler! pndai pulak awak ni buat ceta seram ek? insha Allah ill read until the end of this story. saya ni penakut sikit tapi sekali sekala bca yg seram2, best jugak 
Cosgen Cosgen Jun 05, 2014
unnie, kenapa seram sangaaat? grrr --' hehehe. feeling abes, dah la baca malam2 mcm ni :(