Scânteie. Flacără. Jar

Scânteie. Flacără. Jar

5.9K Reads 745 Votes 10 Part Story
Ioana By IoanaDuta Updated Sep 13

Liam niciodată nu și-a încălcat cuvântul. Un jurământ făcut lui însuși în trecut, precum și întâmplarea care l-a determinat să facă asta, i-a schimbat viața. A devenit mai precaut și s-a dedicat 100% meseriei sale de pompier. Până când în calea lui, printr-un joc al destinului, apare Paige, femeia care îl va face să se gândească mai bine dacă viața merită trăită sau nu. Pasiunea pe care ea o trezește în el îl mistuie iar frumusețea ei îl hipnotizează, ca un cântec de sirenă, Liam fiind cât se poate de tentat să cedeze și să riște să fie rănit din nou, de data asta, pentru totdeauna.
   
   Primul volum din Trilogia Focului.
   All rights reserved. Copyright 2017

 • fireman
 • love
 • romance
Am început sa citesc acesta carte acum mult timp, când se numea " Pompierul " și chiar ma bucur ca ai început sa scrii din nou la ea
Acel ,,Haha" se uită urât de tot la mine. Personal, nu mi-a plăcut niciodată să dau de el prin cărțile contemporane. Dacă există vreun cuvânt care să-mi transmită vibe-uri naşpa, ăsta e. :)) După mine, ar suna mai bine o descriere micuță în locul lui.
Îmi place mult de tot fluiditatea textului. Scrii corect, descrierea este acolo unde trebuie şi chiar m-ai făcut curioasă cu privire la tema abordată. 
               Trec mai departe! 🌻
Îniante de ,,dar" şi ,,iar" când au rol de conjuncție se pune virgulă.
Cred că gândurile sale ar fi fost subliniate mai bine dacă le scriai cu italic.
<3 Stii ca te iubesc, nu? Ador povestea asta, dar stii si asta! <3