Wattpadindonesia Stories

322 Stories

STANDARDIZATION  OF MARRIAGE by aathsmore_
#2
STANDARDIZATION OF MARRIAGEby aathsmore_
Takdir yang begitu rumit untuk dijelaskan, pertemuan yang begitu singkat tanpa memberikan kesan yang begitu baik untuk satu sama lain. liny yang bekerja sebagai pengacar...
Random ;) by Peachxrage
#3
Random ;)by Misty
........u'd love it ☆
Prologue by V10140
#4
Prologueby V
This book tells the story of the first gods that set foot on Xecury. But they shall meet their destiny soon, just to find out that not even powerful beings as them get a...
Rekomendasi Cerita Wattpad by gabriellapratini
#5
Rekomendasi Cerita Wattpadby Gabriella Pratini
Disini aku akan buat rekomendasi cerita Wattpad yang udah kubaca mostly genre ROMANCE, sebelumnya aku selalu review di twitter @jellygabi bisa dicek semoga rekomendasi i...
Perihal Rasa by mldrmwt1104
#6
Perihal Rasaby Mila Darmawati
Ini tentang Hujan, laut, dan langit di waktu senja. Dan biarkan aksaraku yang mengutarakan perihal rasa yang hanya mampu tersimpan❤
Completed
STRUGGLE by ChanifNA
#7
STRUGGLEby ChanifNA
"sar?" " kenapa?" " kayaknya gue jatuh cinta deh" ujar lala tersenyum manis dengan perpangku tangan seraya mengadap objek yang ia lihat &q...
Hujan & Pelangi  by Ivory_Lyra
#8
Hujan & Pelangi by I L Y
"Karena setelah hujan, pelangi akan datang." Apa sih, yang diharapkan dari sebuah cerita virtual? Rasa senang sementara atau rasa kehilangan yang cukup lama? T...
TENTANG RASA [ On Going ] by rwlndrr
#9
TENTANG RASA [ On Going ]by astaghfirullah
"rindu,kecewa,putus asa?" sudah menjadi temanku pada saat aku mengenalmu." rwlndrr_ • BEBERAPA PART ADA YANG NGACAK, JADI HARAP MAKLUM• ~13-03-2020 ...
Ninja Tail : Naruto x Fairy Tail Crossover by moosestudios
#10
Ninja Tail : Naruto x Fairy Tail C...by moosestudios
After a mishap with an interdimensional portal, Lucy Heartfilia and Naruto Uzumaki end up in each other's universes...can they get back home?
Chalondra by luthfikhrn
#11
Chalondraby Luthfikhrn
⚠️ DON'T COPY MY STORY ⚠️ Sampai kapanpun setelah A itu B bukan C. Akankah takdir berkata lain, bagaimana jika setelah A itu C bukan B? Tidak masuk akal?Ya! Memang tida...
Hazbin Hotel Harem X Kid Angel by CC101-MASTER
#13
Hazbin Hotel Harem X Kid Angelby  《¯\_(ツ)_/¯》
When God one day creates a angel out of incredibly powerful, He couldn't have never imagined what the angel could do. Find out what happens when God introduced him to hi...
The Cold Brother [ON GOING] by Thequeenzi0
#14
The Cold Brother [ON GOING]by Queezi
[Follow sebelum baca] Jika orang bilang mempunyai kakak laki-laki itu enak maka bagaimana jika kalian mempunyai kakak laki-lakiyang sifatnya dingin semua bukan hanya 1 n...
My Illustration Book by bottomlessweebvoid
#15
My Illustration Bookby Marlia Zmey
A collection of my artworks and masterpieces, along with the deeper meaning and stories behind them. I draw both original art and fanart, some drawn for fun, some to con...
Danny Phantom x Oc Character. by CC101-MASTER
#16
Danny Phantom x Oc Character.by  《¯\_(ツ)_/¯》
(Meet Y/n the Mysterious son of Vlad Masters. Not much is known about you. Accepted the fact that when you were 6 you interned your fathers Ghost Portal that was designe...
Brutally Honest by PenyAdreanty
#17
Brutally Honestby Peny Adreanty
they said, "the truth hurts" but being honest can set you free. let's get bleeding together and then let's heal together...
The house  by quinntanaglee124
#18
The house by quinntanaglee124
Multi ship Twelve high school kids that don't even talk get stuck in a house with each other