Terpaksa Stories

Refine by tag:

17 Stories

Terpaksa by missteddy10
#1
Terpaksaby Miss Teddy
Bila kau try bagi peluang dekat orang yang pernah kau sayang. Tapi...
JOTA AND I (COMPLETED) by MbakUti
#2
JOTA AND I (COMPLETED)by Puti Hardiyani
(Reuven family saries) Ini tentang kehidupan Declan Alva Reuven dan perempuan bernama Acacia Ivy. Penasaran sama si bungsu dari kembar tiga? Mari sama-sama mengikuti kis...
Completed
+7 more
Lagu Cinta Buatmu #LCB by ainanazri02
#3
Lagu Cinta Buatmu #LCBby Nurul Aina
kahwin bukan atas dasar cinta tu memang dah biasa dengar.... kahwin sebab family dan syarikat pun dah biasa dengar.... TAPI ... kahwin atas desakan peminat... tak pernah...
+6 more
Scheinehe (Wedding Story) by luthfia_AF
#4
Scheinehe (Wedding Story)by Fay
Bagaimana perasaan kalian jika Papa kalian berkata akan menikah lagi di tahun ke-6 meninggalnya Mama kalian? Menolak? Sudah pasti! Aku, Danisa Putri Mahardika tidak akan...
Completed
+11 more
[✔] 나는 네가 필요해 I Need You by aybaejk
#5
[✔] 나는 네가 필요해 I Need Youby ay
"Mana boleh. Omma nak Taeyeon cari calon mulai sekarang, kalau tak..." Puan Kim "Kalau tak appa dengan omma kahwinkan Taeyeon dengan Bangla yang sela...
+4 more
My Flurry Marriage by weakbrain
#6
My Flurry Marriageby WEAKBrain.
Sebuah pernikahan seharusnya memiliki arti dan kebahagiaan tersendiri didalamnya, tapi apa jadinya ketika sebuah pernikahan didasari oleh perasaan dendam? Pernikahan seo...
+9 more
Gadis Kampung Isteri Aku by putsyaf
#7
Gadis Kampung Isteri Akuby putsyaf
Tak pernah dijangka oleh Syed bahawa dirinya dikahwinkan oleh gadis kampung yang paling dia benci dan jijik. Tapi semua berubah apabila gadis itu dapat mencuri hatinya.
+11 more
Novel: Ini Cinta Kita by SitiFatimahShokri
#8
Novel: Ini Cinta Kitaby Siti Fatimah Shokri
Kahwin diusia yang muda. Bolehkan Qistina mencintai suaminya walaupun hatinya mencintai orang lain?
+2 more
fall in love by NurBxtrisyix
#9
fall in loveby kilxxx_59
# UPDATE SECEPATNYA #MAAF KALAU CERITA NI TAK BEST #MENCUBA #COMMENT AND VOTE(thank you) mengisahkan tentang seorang gadis yang bernama madihah,yang serik untuk mengenal...
+5 more
Princess by fifffffff
#10
Princessby fiff.an
Princess, My princess only, Dia teristimewa, Dia terakhir, Dia lain, Lain dengan yang lain. ££££££££££££££££££££££££££££ Nur Amelayn,yang berwajah biasa,bentuk tubuh yan...
+3 more
Mana janji awak? by mysarah98
#11
Mana janji awak?by sunshine9498
Kisah tentang seorang remaja perempuan yang baru berpindah sekolah, baru saja di tempat baru. Sudah macam macam yang terjadi sama dia. Tak di sangka juga, arra dan ivan...
+17 more
AFTER RAIN, Menyeduh bahagia menghapus luka by kaktusku95
#12
AFTER RAIN, Menyeduh bahagia mengh...by Si Kaktus
Abigail Kirania Aku seorang anak yang terlahir dari keluarga sederhana yang bisa lulus sarjana dengan bantuan beasiswa. Saat sudah lulus inginku sederhana, bekerja yan...
+17 more
TRICKY Friend (love) Ship [HIATUS] by Ree-vya
#13
TRICKY Friend (love) Ship [HIATUS]by Ree
Sebagian part di private!!! Jadi harap follow dulu sebelum membaca ya... This story is based on my idea at all, if you find a lot of similarities inside, it is purely ou...
+19 more
Terpaksa Berani by nasrulchair
#14
Terpaksa Beraniby Nasrul Chair
SESUATU di hatiku (On Hold) by coretanhati
#15
SESUATU di hatiku (On Hold)by coretanhati
Cinta sentiasa memerlukan pengorbanan. Pengorbanan yang tentunya perit dan meragut separuh nyawa pergi. Andai dia terus kuat untuk terus melangkah dan meneruskan perjuan...
+12 more
Cinta Ifra Mikael by Leayah_
#16
Cinta Ifra Mikaelby TheWannaBabes
"Saya terima, saya sanggup menggantikan tempat Syafiq dan menjadikan Ifra sebagai isteri saya" "Kau gila ke Farish?! Macam mana dengan Maya? Maya tu saha...
+10 more
MRS. AWAKLAH!  by zatimuss
#17
MRS. AWAKLAH! by zatimuss
" Apa niat kau setuju nak kahwin dengan aku? Duit? Harta?" Sinis percakapannya. Terguris hati Deanna Sufya mendengar bait bait hinaan lelaki yang kini sudah be...
+2 more