Telashe Stories

Refine by tag:

2 Stories

TÈ KUNDÈRTAT E NJÈ BOTE!✅ by arjol12
TÈ KUNDÈRTAT E NJÈ BOTE!✅by Anduena Mucaj
ADELIANE MEJER èshtè njè vajzè 18 vjecare, jeta e sè cilès shkatèrrohet para 10 vitesh kur i ati Adeon Mejer, nje shef policie ose Sherifi hero qè i thèrrisnin nè gjith...
Completed
eshte e shkruar te ndodhe.. by ErdisaCanaj
eshte e shkruar te ndodhe..by Kpop fan😉
Suzi eshte nje vajze 18 vjecare dhe mbaron vitin e trete te gjimnazit.Ajo ndryshon klasat dhe sheh qe ky vit nuk i nis mbare. Mos ky fat i keq do te kthehet e kunderta??