Suami Stories

301 Stories

🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇𝐈𝐑🌷 by IeraRoselyn
#1
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇...by IeraRoselyn
Selepas beberapa tahun pemergian tunangnya, Haiyan Aniq terpaksa mengikut kemahuan bonda tercinta supaya mencari calon isteri dalam masa satu bulan saja. Jika tidak, bon...
My Possessive Husband by TiaaAuL_
#2
My Possessive Husbandby TiaaAuL_
🔞⚠️Baca aja langsung ngk pandai punya deskripsi
CINTA BUAT ABANG by wanalareina_
#3
CINTA BUAT ABANGby Sparkle
Dari kecil hidup bersama, tinggal serumah dan hidup sebagai adik beradik. Entah bagaimana perasaan cinta mulai tumbuh dalam diri. Ayana Bellinda dalam diam menyimpan pe...
The Unknown Wife [OG]  by mikeyyy-kunn
#4
The Unknown Wife [OG] by ターシャ🥥💫
' ᴰᴼᴺ'ᵀ ᴶᵁᴰᴳᴱ ᴹʸ ᶜᴴᴼᴵᶜᴱ , ᵂᴴᴱᴺ ʸᴼᵁ ᴰᴼᴺ'ᵀ ᵁᴺᴰᴱᴿˁᵀᴬᴺᴰ ᴹʸ ᴿᴱᴬˁᴼᴺˁ ' Muhammad Iman Zhariel seorang anggota polis yang tegas lagikan bertanggungjawab , Masa dahulu dia memp...
Benang Merah Keluarga by Yogha18
#5
Benang Merah Keluargaby YoghaMunggaran
Kalimat setiap kalimat ini adalah hasil dari perjalanan hidup.
My Annoying Husband by blcklipz
#6
My Annoying Husbandby Vel
Start : 19 September 2021 End : -
[✓]YA ALLAH!! SUAMI AKU... ((KNJ)) by waniyy1316
#7
[✓]YA ALLAH!! SUAMI AKU... ((KNJ))by ♡
𖥻ʙᴏᴏᴋ 3 cerita ini terhasil apabila idea terkeluar dengan tiba-tiba..bila dah bosan muncullah cerita ini🥴. harap korang enjoy with story ni🤸‍♂🤣💜 NAMJOON ada kat sin...
Completed
Dear Hani by imhani18
#8
Dear Haniby hani
My life journey. My diary. Tak menarik untuk di baca.
Huo Shao's flash marriage wife ( Bab 401 - ..... ) by cicacute21
#9
Huo Shao's flash marriage wife ( B...by cicacute21
( novel ini terjemahan by google translate langsung dari situs bahasa china nya dan masih on going jadi susunan bahasanya agak sedikit berbeda dari novel-novel yang lain...
Please Don't Love Me (malay story) by CikPerindu
#10
Please Don't Love Me (malay story)by Cik_Perindu
PROLOG: Nurul Iman memasukkan kain bajunya ke dalam almari yang sudah usang. Hanya almari tua ini satu-satunya perabot yang berada di dalam biliknya ini. Bilik yang...
RENDEZVOUS SCANDAL by HwaliS
#11
RENDEZVOUS SCANDALby Sekar ayu prameswari
Di desa Riri ada peraturan tidak boleh keluar rumah dari jam 12 malam hingga jam 6 pagi. Peraturan itu ada sebelum Riri lahir, jika melanggar akan dihukum bahkan diusir...
The Love Saga Of Vampire Prince & A Normal Girl! SiddhartCharles♥️DiyaFernandas by Newbie_love
#12
The Love Saga Of Vampire Prince...by Prettybae
The prince of vampire💀 will gain his full power on his 18th birthday which is around the corner. He is studying at beverly hill high school. No one actually knows the...
PEREMPUAN BAYANG-BAYANG by EveRoberto
#13
PEREMPUAN BAYANG-BAYANGby Eve Roberto
Perselingkuhan, adalah duri paling menyakitkan yang paling mudah meruntuhkan mahligai rumah tangga. Sebuah cerita yang membidik perselingkuhan dalam rumah tangga, dari s...
Completed
Disillusioned ◇ by valloria
#14
Disillusioned ◇by Victoria
[TAMAT] New York, 1995. Cornelia seharusnya bahagia. Ia memiliki semua hal yang konon diinginkan perempuan: suami biliuner, putri kecil yang cantik dan cerdas, rumah me...
Completed
EIJAZ AQHAR by honeylela-
#15
EIJAZ AQHARby 我爱你
Eijaz Aqhar seorang pemuda berumur 30 tahun. Penampilannya yang sentiasa kemas dan wajahnya yang kacak membuatkan dirinya digilai ramai wanita. Pada usia yang masih muda...
Landing (REST) by staryau
#16
Landing (REST)by najwa ihfada
Karena kita di ciptakan untuk jadi manusia, yang menjalani, yang memegang kendali meski di tentukan oleh sang pencipta. "Aku tidak pernah menyesali keputusan yang a...
Masa Depan by bxkutowl
#17
Masa Depanby 💎SeCReT💎
💎KISAH CINTA ANTARA KITA💎 Start : 24 July (Friday) End : Cover by : oim_jewel
My Silly Husband  by grisandoles
#18
My Silly Husband by
Kisah Nur Dhiya Alisha, si gadis manis yang manja lagi jelita. Berkahwin tanpa cinta dari si suami tidak pernah menjadi anganannya. "Awak yang tak sedar! Lepas...