Songsang Stories

Refine by tag:

10 Stories

Secret Stalker ( Slow update ) by IanFranchis
#1
Secret Stalker ( Slow update )by Ian Franchis
status : ongoing Kamu percaya ka dengan cinta pandang pertama? Saya langsung tia percaya oh 😂 tapi lepas ni kejadian , saya betul-betul terkena dengan saya pnya batan...
Aku gay???  by Iez_98
#2
Aku gay??? by Iez_nakal98
Hai korang, aku start story ni sebab nak luahkan apa yang aku rasa selama ni. Aku akan ceritakan tentang pengalaman aku sebagai seorang gay. Story ni start dari macam m...
HOLDING THE MAN  by lelakinovelis
#3
HOLDING THE MAN by BLACK SWAN
Mini Novel : Holding the man - Black Swan Perasaan Khairul dengan Shafiq hanyalah teman tidak lebih dari itu, insiden percutian mereka ke Taiwan mengubah segala-galany...
Janji Hati by thenashwanur
#4
Janji Hatiby Nash🌸
[HOLD ON] Di sebalik personalitinya yang ceria, tiada siapa yang tahu tentang kisah silam Jieha termasuk keluarganya sendiri. Sejak kejadian tragis yang berlaku depan m...
DeAr senior by dani_9294
#5
DeAr seniorby dani_9294
Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Dani yang dahagakan perhatian dan kasih sayang akan tetapi selalu diabaikan oleh keluarganya. Berpewatakan sedikit kasar pada l...
Aku Dan Dia..  by Falfarisi
#6
Aku Dan Dia.. by falfarisi
Tiba tiba aku teringat zaman sekolahku.. Zaman aku nerd gila masa tu... Aku sukakan dia.. Tapi aku tahu dia bukan macam aku.. Dia budak baik.. Budak pandai.. Pengawas la...
Unspeakable Love by EncikBiskut
#7
Unspeakable Loveby EncikBiskut
Fahri, seorang PLU yang telah menaruh hati pada teman sebiliknya bernama Shahir.. namun perasaan itu dipendamkannya kerana Shahir bukan lah sama seperti dirinya.. Shahir...
Lembut by AhmadSarju
#8
Lembutby AhmadSarju
Anis dilahirkan sebagai lelaki lembut. Bukan keinginan dirinya dilahirkan seperti itu hingga menjadi punca perceraian ibubapanya.Kemanakah arah tuju hidup Anis selepas i...
PENGKID SAIKO by Artin82
#9
PENGKID SAIKOby Melvina 28
berselindunglah jika ribut itu sedang menggila Hadapilah bila ribut itu sudah reda PERKENALAN 3 BULAN DGN SI PENGKID YANG SAIKO... semoga story ni dapat di jadikan ikh...
Memori Waffle 🧇 by hfzz99
#10
Memori Waffle 🧇by hfzz99
Merupakan kisah suka duka hidup Farhan.