Sombong Stories

Refine by tag:

17 Stories

KailAziel by amaliagstnn
#1
KailAzielby amalia
[ Follow Sebelum Membaca -! ] Kaila Adelyn Anandyta, seorang gadis cerdas dengan sifat angkuh dan sombongnya. Kaila sangat di idolakan oleh para guru, namun tidak untuk...
Putus Dalam Lagu [ C ] by haehunyoung
#2
Putus Dalam Lagu [ C ]by baedae
1 Shot - Pasangan yang dihubungkan dari darjah 3 sehingga mereka menjelang remaja. Masih ada hubungan yang sangat kekal. Pasangan yang paling dicemburui ramai kawan-kawa...
Completed
Selamanya kamu by Haminadzri
#3
Selamanya kamuby hami
'Buat apa lelaki sesama lelaki masuk hotel waktu lewat malam macam ni?siap berpeluk lagi.' bagi Safia Aulia kekasih merangkap bakal suaminya melakukan kejahtan dibelakan...
Akak gangster, be MINE !(Slow Update) by EhhYhanieyz
#4
Akak gangster, be MINE !(Slow Upda...by Chinnie 🌸
Hye guys! author kembali dengan cite "Akak gengster, be mine!(AGBM)", Author tak jadi nak out dari acc ni, yela, banyak cite yang author draft, author malas na...
Cikgu Vs Murid Form 1 by Qhaira224
#5
Cikgu Vs Murid Form 1by Qhaira223
Medina Ariana. Suka menjawab apa-apa soalan termasuk lah perlian. dia kesah apa kau cikgu ke murid ke anak PM ke Instafamous. minta simpang untuk dia. Dia Mana reti nak...
BERTEMU JODOHMU by andrizulfikar361
#6
BERTEMU JODOHMUby andri zulfikar
Jodohmu tidak akan pernah jauh darimu, ia sangatlah dekat denganmu, hanya dibatasi dinding setipis ari-ari saja. Hanya dibutuhkan sedikit sentuhan langit saja untuk meli...
Suamiku seorang yang kaya by izahidah08
#7
Suamiku seorang yang kayaby izahidah08
Seorang pelajar kolej yang ditakdirkan untuk berkahwin dengan seorang lelaki yang kaya dengan harta.Tetapi ada dua sifat yang tidak disukai oleh suaminya iaitu:- -sombon...
Ex _ Crush \ Jeon J.K  _ Malayseries »OG« by soloe_mae
#8
Ex _ Crush \ Jeon J.K _ Malayseri...by l æ yå ?
ex crush aku boleh terima Tapi ex wife aku tak dapat terima. ... staring at _ Jeong Jungkook Soo Junmi ______________________ #2-Malaysian _...
Kekayaan Bukanlah Segalanya by jisanitt
#9
Kekayaan Bukanlah Segalanyaby Jessicaa
Tentang sebuah keluarga yang sangat kaya dan mempunyai 2 anak kandung dan 1 anak tiri. Kedua anak kandung tersebut adalah orang yang paling sombong akan kekayaan yang di...
KARYAWAN BARU by DiyanahSidin
#11
KARYAWAN BARUby DiyanahSidin
Bayu Ardian adalah anak dari pengusaha batu bara. Namun, nasib buruk menimpa usaha papahnya. Usaha yang dirintisnya harus bangkrut tiba-tiba karena ditipu oleh rekan ker...
cinta sgt cliche by Ivydaisy39
#12
cinta sgt clicheby ivy daisy
kadang cinta tu dia dtg tanpa ada sebb.hahaha nampak cam tak caye tapi sebenarnya real.tapi tula,bak kata pepatah, *pen dan kertas tak boleh berpisah,tapi kenapa ada co...
Encik Sombong Pujaan Hati ✔ by qqxni_
#13
Encik Sombong Pujaan Hati ✔by unknown
°°Dhia Dareesa Seorang gadis yang mempunyai personaliti yang berbeza beza. Bersikap matang dan agak kasar di luar tetapi tersangatlah periang dan agak manja terutamanya...
The Way I Choose by AnisahFitriah
#14
The Way I Chooseby AnisahFitriah
andai kasturi hilang harum mawar tak berkuntum cinta tak bersambung biar emas setinggi gunung kan ku peluk rimbun ampun rahmat yang Maha Agung "setiap yang hitam pa...
2018 by qairunnisaa
#15
2018by -
masalah dunia.
Mutiara Cinta by FifianPutri
#16
Mutiara Cintaby Fifian Putri
"Hidup adalah tentang memberikan kebaikan dan kebahagiaan untuk sesama" Mutia Putri Ramadhani "YOLO (You Only Live Once) is my motto" Tiara Putri Ram...
Aku Pilihan Dia by eynanim
#17
Aku Pilihan Diaby eynanim
Hana Eliana merupakan seorang anak tunggal yang manja kepada kedua ibu bapanya iaitu Prof Helena dan Dr. Elman. al maklumlah anak tunggal. Sikapnya yang peramah dan sena...