Romantik Stories

1.2K Stories

Encik Suami Mr Kertu (COMPLETED) by cikhoneyzara
#1
Encik Suami Mr Kertu (COMPLETED)by cikhoneyzara
"Kertu? You save my number as Mr Kertu?" Alamak! Matilanak! Tak pernah-pernah dia belek-belek handphone aku. Kenapa hari ni dia terlebih rajin pulak? Apa aku n...
Completed
Aisyah Humairah by drinknice
#2
Aisyah Humairahby NIS
«mencintai dia, suatu mimpi indah« Apa yang sanggup kita lakukkan jika perpisahan adalah pilihan si suami? Adakah kita sanggup memilih pilihan tersebut? Silap siapa sem...
ÖZGÜRLÜK YOLUNDA AŞK by burcinyal
#3
ÖZGÜRLÜK YOLUNDA AŞKby N.B.Y
Zincirlerini koparamamış, yarım kalmış bir kadın.. Ne olduğunu anlayamadan omuzlarına emanetlerin yükü yüklenmiş bir adam. Kadının özgürlüğe korkusu, hasreti. Adamın min...
Noah by dayaamels
#4
Noahby Daya Amels
Neue Stadt, neues Leben. Das wird Ellas Motto , nachdem sie mit ihren Eltern von New York nach Los Angeles zieht. Der Umzug ist kein großes Problem für Ella. Sie hatte...
T22-Texting by Kochurs-
#5
T22-Textingby NASİPTE VARSAA??
Sadece bir hayran hayatımı nasıl değiltirebilirdi ki? Yarı Texting [12.01.2021]
KILIÇ RENGİ by hazelnoya
#6
KILIÇ RENGİby yargı hazel
"Giyotin ayın boynunu pis kıskacına almıştı, idam emri ise geceden geliyordu. Peki nasıl oluyordu da, kurban edilen her seferinde insan oluyordu?"
Mr. Singer[*on going*] by izznatasya
#7
Mr. Singer[*on going*]by crybabygirl💕
Aariz Haqiemie seorang penyanyi muda yang popular dan amat digilai wanita kerana sikapnya yang humble,baik,tak sombong,layan peminat dan semestinya mempunyai rupa paras...
Mengapa Mesti Aku by quiershiahq
#8
Mengapa Mesti Akuby Ca.shah
"Aiman... Mama nak tanya ni" Puan Alisya bersuara setelah lama berdiam diri "apa di..." belum sempat Aiman ingin menjawab Puan Alisya sudah menanyaka...
Doaku Untukmu Sayang (ON-GOING) by mrssakeena
#9
Doaku Untukmu Sayang (ON-GOING)by 𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕𝒚 𝒌𝒆𝒆𝒏𝒂
{KARYA KEEMPAT} 𝘠𝘰𝘶𝘳 𝘴𝘮𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘴 𝘮𝘺 𝘩𝘢𝘱𝘱𝘪𝘯𝘦𝘴𝘴.✨ Cinta, Naz Hans percayakan cinta. Namun dia tahu, cinta juga tidak semestinya memiliki. Bagi dia, biar...
Jejaka Idamanku! by ledybunga
#10
Jejaka Idamanku!by ledybunga
Mengisahkan tentang seorang gadis yang memendam perasaan kepada Jejaka idamannya itu.Malangnya jejaka itu terlalu ramai peminat yang membuatkan gadis ini menjadi mengala...
BESAT by kijangterbang
#11
BESATby Kijang Terbang
Daniel hanya pelajar sekolah, namun dipaksa berkahwin dengan Lisa, sekalipun dia menyukai Nana. Apa yang patut Daniel lakukan? ======================================= C...
Completed
Caution! Love Ahead  by twinkletinklebell
#12
Caution! Love Ahead by 🌬️AN
" zaman sekarang ni suami handsome tapi tak berguna betul tak? Jadi kalau nak cari suami first kau kena cari yang -" 1-baik 2- alim 3- handsome " yang l...
Everything Changes by LoonaFright
#13
Everything Changesby LoonaFright
Nach einem unglaublich heißen One Night Stand ist am nächsten Morgen nichts mehr so wie es mal war. Es herrscht absolute Ausgangssperre im Land und die Zwei Männer sitz...
T22-Dark Paraside by Kochurs-
#14
T22-Dark Parasideby NASİPTE VARSAA??
İt's all lies, darling [bunların hepsi yalan, sevgilim] Tom Felton [17.01.2021]
once upon an us by tearymoon
#15
once upon an usby just some kid
they meet at a party. and that's where their story begins. - [not a fanfic!!]
Are We Meant To Be? by withlove_missd
#16
Are We Meant To Be?by NDN
Pertemuan Dini Mikayla dan Zayden Hael bukanlah sebagai sepasang kekasih tetapi sebagai sebuah keluarga. Pertemuan ini kemudiannya menghadirkan satu rasa di dalam Dini...
Syakira Melvina by ledybunga
#18
Syakira Melvinaby ledybunga
"Kat sini tempat orang kaya je ya,kalau nak setaraf sila pergi ke kampung durian runtuh"
A Sad Story by Edii_Smith
#19
A Sad Storyby Edii_Smith
Der Junge A. ist kalt und verletzt in seinem Herzen. Begleitet ihn durch seine verwirrende Zeit mit Chaos und Intriegen. Fibert mit wie er sich durch die Psychischen- un...
Misi Menjerat Hati Si Dia by JessieJosephMelina
#20
Misi Menjerat Hati Si Diaby nvm.realdd
--- S I P N O S I S --- Pertemuan pertama Tengku Khalish Mikael dan gadis bernama Tiara Althia adalah pada hari pernikahan mereka sendiri yang telah di jodohkan oleh ora...