Persahabatan Stories

1.2K Stories

{The Secret Crush} by nhblume
#1
{The Secret Crush}by Ordinary Girl💫
Sinopsis {The Secret Crush} Tak akan ada siapa pun faham perasaan aku,untuk melepaskan orang yang kita sayang ia memang menyakitkan.Crush kenapa susah sangat untuk aku d...
KETUA OSIS by kathleencally
#2
KETUA OSISby ✦ 𝕭𝐮𝐛𝐛𝐳 ᵎᵎ
Tentang perjuangan anak OSIS atau Organisasi Siswa Intra Sekolah selama masa jabatannya di SMA NEO dan juga tentang gadis keras kepala bernama Kalea Lavendira yang selal...
Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker (?) [✓] by xtheaura
#3
Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker...by .
Pak Cik Ego Milik Sweetalker (Sweet Talker) - Si Pak Cik Ego. Bukan setakat ego saja yang tinggi melangit. Malah, sikap yang dingin mengalahkan ais batu. Tiada sesiapa y...
Completed
Mr.Stranger I Hate You! by cikhoters
#4
Mr.Stranger I Hate You!by cik✓
KARYA PERTAMA👑 [EDIT] |SEBUAH KARYA CIKHOTERS| "Kalau dulu kau kiss dada aku. Sekarang kau kiss la aku".- 'Aku Tak kuat...bila teringat kau. Aku Minta maaf...
Perfectly Halal! by SuriRyana
#5
Perfectly Halal!by SuriRyana
It is better to be slapped with the truth than kissed with a lie -Tia- #1 - novel cinta 06/02/2020 #1 - Fiksyen 13/02/2020 #5-cerita cinta 02/02/2020 #4 - novel fiksyen...
AISARA by Syaf_Asriqa
#6
AISARAby Syaf_Asriqa
"Dalam bulan ini, aku dah tibai tiga budak yang cuba nak try Inara. Setakat muka penyek, badan macam lidi mak aku, aku boleh guna satu jari sajalah tibai kau! Nak...
I'm Sorry [Completed] ✓ by fsweet955
#7
I'm Sorry [Completed] ✓by fsweet955
Perkahwinan yang dirancang oleh orang tua di turuti, kerana rasa hormat dan sayang kepada orang yang telah membesarkanya. Perkahwinan yang dirancang membuka naskah baru...
Completed
Speechles    ✔ by cikchuna
#8
Speechles ✔by Chunaa
First story by @cikchuna ............ Pertemuan pertama kali mereka berjumpa apabila mereka terlanggar antara satu sama lain.Selepas itu,mereka sering berjumpa tanpa di...
Asgara by sarinirmalaa
#9
Asgaraby sr
[update 3 kali seminggu] "Lo, kan, yang selama ini ngikutin gue?" -Asgara Geraldi- "Gue selalu wara-wiri di sekitar lo, tapi kayaknya lo nggak pernah sada...
IN YOUR ATMOSPHERE by annsoe_
#10
IN YOUR ATMOSPHEREby Ann Soe
Haura Casisty Wasa dan Naratama Janardanu pernah bertemu tiga tahun yang lalu saat dia masih menyelesaikan studinya di Paris. Mereka bertemu Setelah apa yang telah terja...
Rasa by gabriellaptrh
#11
Rasaby gabriellaptrh
Angga & Lyodra Awalnya mereka berdua tidak saling kenal, hanya saling follow di Instagram. Hingga pada akhirnya mereka dipertemukan di salah satu sebuah televisi acara m...
Hipotesa by MissD_eri
#12
Hipotesaby DL
Joana Kalila Aleandra. Kehidupannya berubah ketika harus mengikuti Ibunya pindah ke kota lahir sekaligus kota tempat Ibunya tumbuh dan melewati masa remajanya. Berat me...
AYARA  by avocadobluee_
#13
AYARA by sasha-
[FOLLOW DULU BARU BACA] "Semua orang pasti ingin keluarga yang sempurna, namun tidak semua orang bisa memilikinya" "Sayangnya saat kita sudah menemukan s...
Jingga & Senja by triapri12
#14
Jingga & Senjaby triapri
Hai kak jangan lupa mampir ya,,gratis kok nggak bayar hehehe😁😁😁 Jangan lupa tinggalin jejak ya kak,,biar aku tau kalo kakak udah baca cerita aku,,, ***
Kucari Kamu, Kalianda by Rey_Ma101001
#15
Kucari Kamu, Kaliandaby Rey
Kamu dimana? sahabat masa kecilku, setelah berpisah selama 5 tahun, akankah kita bertemu dengan rasa yang sama, atau dengan rasa yang berbeda.
1. Vampire Huntress by beatypeydo
#16
1. Vampire Huntressby beaty britney raymond
Seperti yang saya sebut dalam informasi biodata saya, cerita ini didedikasikan untuk kawan-kawan saya. 🌼:Cerita ini original dari saya dan tidak plagiat dari mana-mana...
Prisoner of Tariq Zayyan by SalinaSalleh3
#17
Prisoner of Tariq Zayyanby Salina Salleh
"Saya tak salah." Ujar Tiara lemah. Kenyataannya, dia sedar dia tidak boleh mengubah apa yang telah terjadi. Dia tidak boleh ubah apa-apa. Hah, masih berani na...
Diamond  by lamaterluka
#18
Diamond by lamaterluka
apa jadinya, jika kau menjadi seorang gadis ditengah-tengah empat pria yang siap sedia menjadikanmu prioritas, dan bahkan tidak akan pernah rela jika kau harus bercumbu...
Alibi by MissD_eri
#19
Alibiby DL
"Sudah gila kayanya, lagi begini ngarep Bhira dateng kesini nolongin gue" gumamnya saat sekilas seperti mendengar suara Bhira di kupingnya. Bhira tersenyum, &q...
Completed