Pengawas Stories

Refine by tag:

28 Stories

Cinta Untuk Abang Pengawas Famous  by ffatyn123
#1
Cinta Untuk Abang Pengawas Famous by Bae Haneul
Bagi dia umur 16 tahun tidak berhak untuk bercinta.... Bercinta hanya akan menyakitkan hati dan menyusahkan duit untuk membeli topup.Itulah makna 'ber'cinta bagi Fatin A...
  • abang
  • part2
  • romance
+1 more
Highschool Love's  by nursyaidatul
#2
Highschool Love's by nursyaidatul
Arsyad Hairi seorang ketua pengawas di sekolahnya. Dia memang famous..tpi berlagak depan cikgu bukan main baik cm malaikat tpi blakang cam syaitan!! Mangsa buli dia iala...
Completed
  • famous
  • pengawas
  • budakmiskin
+3 more
m e t a n o i a √ by shaalisys
#3
m e t a n o i a √by shafiyaalisya
metanoia ; changing your mind , your heart and way of you life . . . . • Abby Mellisa dianggap sombong tetapi apabila mengenalinya dia sangat manja dan periang.. Antara...
Completed
  • pengawas
  • melayu
  • abc
+18 more
Baddest Queenka vs Pengawas Kerek [slowupdate] by lieyadda_05
#4
Baddest Queenka vs Pengawas Kerek...by ryeenlicious.
saf,bell,syien,rosie,meera,mayra,ryeen. ammar,qal,daniel,ipan,danish,amir,aryyan. safammar bellqal syieniel rosiepan meeranish mayramir ryan ............... kalau dh jod...
  • highschool
  • pengawas
  • savage
+15 more
Ketua Pengawas Sekolahku Pakcik Bawang by avvacadavra
#5
Ketua Pengawas Sekolahku Pakcik Ba...by HAVVANA
Hisyam sering melakukan tugas sebagai pengawas agar persekitaran bebas daripada gejala negatif. Namun, ada seorang gadis, Nazlynna nakal membangkang segala kata kata Hi...
  • pengawas
  • lovestory
  • teen
+2 more
Pengawas Nerd ( SLOW UPDATE ) by _RimHC02
#6
Pengawas Nerd ( SLOW UPDATE )by Rim Hyo Choi
Tugasan seorang pengawas bukan lah semudah ABC. Pada awalnya, aman. Tapi selepas mendapat tugasan dari Cikgu Katty hidup Nuwalis Najwa dan kawannya Hani Zafwina berubah...
  • rayyan
  • pengawas
  • nerd
+4 more
Novel : Ketua Pengawas vs tunang  by LoveSyazirah
#7
Novel : Ketua Pengawas vs tunang by Love Syazirah
bab1
  • handsome
  • love
  • surprise
+8 more
[discontinued.] Miss Pengawas by myflower_
#8
[discontinued.] Miss Pengawasby ⭐ n a n a ⭐
DISCONTINUED . Sara Alina ♡ Izz Irfan Or Sara Alina ♡ Adam Mikail Most suitable for Sara Alina? Hmmm
Completed
  • ohsehun
  • fiction
  • pengawas
+3 more
Miss Pengawas Fall In Love With Mr Pengawas(EDITING)2017.. by shafiqah04
#9
Miss Pengawas Fall In Love With Mr...by MYSTERY “S”
"KATA ORANG..ORANG YANG BERMUSUH NI SELALUNYA ADA JODOH" Itulah perkataan yang pernah di sebut OLEH ORANG sekelilingnya...tetapi bagi Engku Rafiqah Ar- zahra p...
  • rafiqah
  • pengawas
  • rafeiil
+6 more
BAKAL IMAMKU ANNOYING!!- PARK JIHOON~ by Wahooniee_
#10
BAKAL IMAMKU ANNOYING!!- PARK JIHO...by K O O K I E 💖
Eishh tak habis2 muka mamat ni yang kena detention class. Ap masalah dia actually? Tapi kann kenapa muka dia macam Riz eh?-Dhia Rania Humaira Eishh meluat aku ng peremp...
  • jeojangboy
  • sarang
  • pjh
+17 more
Cerita Kita by TwilightSunset438
#11
Cerita Kitaby Cadence Pevensie
Kisah persahabatan sekumpulan pelajar di sebuah sekolah. Pelbagai ragam dan aksi di blok asrama mereka. NIK. Seorang yang friendly tapi mysterious. Pengawas sekolah mere...
  • sekolah
  • cinta
  • drama
+10 more
Prefect Itu Suami Aku ! by noratqah_
#12
Prefect Itu Suami Aku !by Nor Atiqah 🌸
Tolong vote my first writing 🌸
  • pengawas
  • couple
  • famous
+11 more
A M A N D A by qurrasha
#13
A M A N D Aby qurrasha
[ ON GOING ] Laureen Amanda seorang anak tunggal kepada dua ibu bapa . Amanda sangat manja orangnya , ego , tak pernah kalah selalu je nak menang . Tak suka lelaki eh ta...
  • badboygoodgirl
  • wattpad
  • school
+17 more
SCHOOL by Cicah_1810
#14
SCHOOLby Cicah_1810
Bacalaaaa kalau nk tau
  • ketua
  • malay
  • pengawas
Mutiara Yang Bersinar by AinaNabila07
#15
Mutiara Yang Bersinarby Aina Nabila
Kisah si pengawas dan pelajar yang berpindah ke sekolah baharu. Masuk sahaja sekolah haru biru jadinya. Zulhakimi dengan sikap tegas. Syuhada si hati tisu. Rindu pada ay...
  • karyaseni
  • novel
  • popular
+4 more
Ukhwah Fillah by KakakW_04
#16
Ukhwah Fillahby Assalamualaikum awak..
" Aku pasti akan rindukan korang !! " - Ameer " Aku mesti rindu nak bagi pickupline kat korang ! " - Iqram " Kita kongsi suka duka bersama, okay...
  • pengawas
  • kita
  • gg
+7 more
Musuh ku Tunang ku  by ninijaria
#17
Musuh ku Tunang ku by Ninijaria
apakah kesudahaan cerita ini ? mari kita baca ramai ramai cewahh
  • sayang
  • tunang
  • pengawas
+4 more
Cik Pendiam Popular by Whocare_Rose
#18
Cik Pendiam Popularby Whocare_Rose
Seorang gadis yang mempunyai dua perwatakan dan dua identiti yang sangat berbeza.Di sekolah,dia sangat pendiam sehingga sanggup menulis sesuatu di papan tulis.Di luar se...
  • crush
  • pengawas
  • popular
Antara Cinta Kita by Darwina_syafihah15
#19
Antara Cinta Kitaby Ayiengg.
Tak wujudnya cinta kalau tidak ada lelaki dan perempuan. Tak wujudnya cerita kalau tidak ada hero dan heroin. Saya tak mampu nak kejar awak. Sebab awak milik orang. ...
  • spm
  • budaksekolah
  • cinta
+2 more