Novelmelayu Stories

Refine by tag:

340 Stories

Mak Datin, Isteri Cikgu (Tajuk Asal : Sebalik Senyuman) by ZahidahMDZarkasi
#1
Mak Datin, Isteri Cikgu (Tajuk Asa...by Tanne Hadihaz
Terbitan 2012
+1 more
Sayangku Mia by karyaseni2u
#2
Sayangku Miaby Karyaseni | Penulisan2u
Hidup Tengku Zharif Iskandar a.k.a buaya darat Malaya dikelilingi dengan ramai perempuan. Istilah cinta sudah lama terpadam dari kamus hidupnya. Yang tinggal hanyalah de...
JUJUR HATIKU UNTUKMU by karyaseni2u
#3
JUJUR HATIKU UNTUKMUby Karyaseni | Penulisan2u
Tajuk: Jujur Hatiku Untukmu Penulis: Azimah Lily Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-469-158-5 Harga: RM32.00 (Semenanjung) // RM35.00 (Sabah & Sarawak) DAPATKAN SEKARANG...
+3 more
LAMARAN CINTA TUAN ZUHAYR by dearnovels
#4
LAMARAN CINTA TUAN ZUHAYRby Dear Novels
TERBAHARU DARIPADA FATIAH ZOHAR. TERBITAN JULAI 2019. ​Tajuk: LAMARAN CINTA TUAN ZUHAYR Penulis: FATIAH ZOHAR Harga: RM25 / RM28 ISBN: 978-967-2116-65-3 Tiada lain yang...
+6 more
Alamak! Aku terjatuh cinta!  by mochavannila
#5
Alamak! Aku terjatuh cinta! by hey!
Hannah Sofea dan Fayyad Aryan. Dua insan ini mendapat tawaran yang dikhaskan oleh pihak sekolah. Lepastu suka sahaja bergaduh! Apa yang tak dipuas hati tak tahulah! Ba...
+5 more
HIKAYAT CINTA DUA DUNIA by Anati_Althafunnisa
#6
HIKAYAT CINTA DUA DUNIAby Anati Althafunnisa
Cinta Dua Dunia. Tak tercapai dek akal bagaimana cinta antara 2 jiwa ini bersatu namun istilah mustahil itu tidak pernah wujud jika takdir antara keduanya telah tertulis...
+22 more
JUJUR HATIKU UNTUKMU by karyaseni2u
#7
JUJUR HATIKU UNTUKMUby Karyaseni | Penulisan2u
Tajuk: Jujur Hatiku Untukmu Penulis: Azimah Lily Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-469-158-5 Harga: RM32.00 (Semenanjung) // RM35.00 (Sabah & Sarawak) DAPATKAN SEKARANG...
+3 more
CINTA YANG TERHALANG by sis_ely
#8
CINTA YANG TERHALANGby Elynaa
Kylie Cassandra, anak kacukan Inggeris itu sering menjadi bual mulut kerana pesona nya yang mampu menarik hati sesiapa yang memandang. Dengan segala kemewahan yang ada...
+14 more
Princess Sepenuh Masa by scandles
#9
Princess Sepenuh Masaby syimmmaa
Jadi princess ni tak seindah yang semua orang sangka. Bella Amalia.Yup! Itulah nama aku.Tapi semua orang panggil aku Ella. Dulu...hidup aku lengkap!!! Tapi .....semua...
+9 more
Dangerous Love Mission by baby_deena
#10
Dangerous Love Missionby baby_deena
+13 more
#RoadToHatiAwak by MizAmaryllis
#11
#RoadToHatiAwakby Miz Amaryllis
Ahmad Danish Arman, Opthalmologist as known as Dany, si sweet talker + kaki flirt. Nur Shahwatul Islam, Branch Manager as known as Is, si gadis friendly + bebas. Pertem...
+2 more
Sweet & Sour by insyirahnrl
#12
Sweet & Sourby ♡sunnysideup♡
[SLOW UPDATE] Ariq Jazel,nama macam ni selalunya orang yang bertauliah kan?tapi ariq bukan sebegitu,sifat nakal,panas baran,dan gurau kasarnya itu membuatkan semua orang...
+6 more
Hailah.. by sabilabaik
#13
Hailah..by Salsabila Sazli
Bila Aqillah punya impian besar untuk menjadi wanita bekerjaya. Bila hati di rentap saat diminta berkahwin pada usia dia masih muda, menyedari tanggungjawab yang mesti d...
Completed
+3 more
Shadows of His White Lies by HazelEberlyn
#14
Shadows of His White Liesby HazelEberlyn
Pertemuan demi pertemuan tanpa disengajakan terjadi. Namun dua hati masih tidak menyedari bahawa takdir bersama sedang menyapa. Saat takdir mula menyatukan , tak terdug...
+15 more
Isteri VS Madu by firahoney
#15
Isteri VS Maduby firahoney
Rumahtangga yg dibina selama 5tahun mula retak apabila hadirnya seorang wanita yg bernama ADILA yang berusaha keras menggoda suaminya, apatah lagi setelah AIMI HAURA men...
+12 more
My Bestfriend , My Wife ! by starryheart04
#16
My Bestfriend , My Wife !by starryheart04
" A-asal aku " ? "Sebab kau sesuai." " Sebenarnya aku nak kau yang jadi isteri aku.Boleh?" "Fina, tolonglah kesian dekat aku. Kalau t...
Dia Helena Isabella by karyaseni2u
#17
Dia Helena Isabellaby Karyaseni | Penulisan2u
Tajuk: Dia Helena Isabella Penulis: Azimah Lily Penerbit: Penulisan2u ISBN: 978-967-2102-99-1 Harga: RM24.00 (Semenanjung) // RM27.00 (Sabah & Sarawak) Terbitan : Julai...
+3 more
Takdir Mungkin by princesshna
#18
Takdir Mungkinby - hani -
Seorang gadis yang bernama Asya dipaksa kahwin jika math nye gagal. Kahwin pula dengan pilihan ayahnya. Tetapi gadis itu lulus math nya malangnya dia harus juga berkahw...
+22 more
PERTEMUAN by karyaseni2u
#19
PERTEMUANby Karyaseni | Penulisan2u
Tajuk: Pertemuan Penulis: Hidayahtulhusra Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-469-151-6 Harga: RM23.00 (Semenanjung) // RM26.00 (Sabah & Sarawak) DAPATKAN NOVEL INI SECARA...
+3 more