Merepek Stories

Refine by tag:

38 Stories

 [C] Fuckta  |  S.2  by -taerkentut
#1
[C] Fuckta | S.2 by (๑ ิټ ิ)
Second book of - Fuckta | S.1 - daily life struggles -deep sikit × Fuckta Book S.2 × published - 170709 end -
Completed
+12 more
WHELVE by nielX20in_to
#2
WHELVEby _____SYAH_____
//Slowmotion update// |2nd story from niel| "Trying to survived from toxic day,people,world..life",-Ayqa .... P/s : kau curi karya aku,hidup kau takkkan aman d...
+17 more
[OG] Promise || pjm by _icelatte_
#3
[OG] Promise || pjmby Bukan kpopers
Dua tiga kucing berlari , Tiba tiba patah kaki , Mengisahkan jeman nak tenangkan diri , Tapi jodoh tunjukkan diri . Tajuknya tak ada kena mengena dengan cerita . start ;...
+8 more
PUTERA  by cikentakoyaki
#4
PUTERA by ain't
" aku tanak dan takkan kawen dengan kau. eeu. jadi tolong la berhenti goda aku." -L "kenapa?" -P "s-sebab muka kau cam ariana grande."- L b...
Completed
+1 more
pikap line by duguen-
#5
pikap lineby A R E U M
➢dimana fanfic ini ditujukan khas untuk manusia kepala timun yang tidak tahu buat ayat sawit tetapi ada hati ingin menjalankan misi memikat awek cun/abe sado diluar sana...
+4 more
random trash by potato girl by adasnow3xll_
#6
random trash by potato girlby ✨daydream✨ | sky
Aku nie peramah orangnya, tapi tulah disebabkan aku asyik kena palau, aku terus lah jadi introvert. ©adasnow3xll_
+6 more
talk ke taik by kekhani
#7
talk ke taikby eb
apa kau ingat kau je boleh buat hA
+3 more
"Biarkan aku memilikimu" by pepperspray_
#8
"Biarkan aku memilikimu"by pepperspray_
"Kau apa hal nak kesah pulak?!" "Sebab aku dah mula suka kat dia!" hidup Izzah dihujani dengan drama kehidupan yang penuh konflik. Disaat dirinya men...
+4 more
SIFAR by ffaridd
#9
SIFARby galaxyz
cover by : @shaffiyka acc ni akan dipegang oleh dua orang. Siapa? 1) @shaffiyka as shaf 2) @ffarid as akusendiriladey ... Cerita pendek yang membosankan. Siapa nak baca...
+10 more
Rose by ftnazwni
#10
Roseby NORFATINAZWANI
Kadang kau kena kuat walau sakit mana manusia pijak , walau teruk mana manusia perlaku dekat kau , kerna semua itu hanya dugaan yang Allah beri kepada hambaNya . Dia ber...
+13 more
Deal [Malay] by AhSongyi
#11
Deal [Malay]by AhSongyi
Aku tak suka kau. Kau suka aku. Sampailah aku terbuat deal yang merepek dengan kau. (Abaikan desc. Yang mengarut tu -v-')
+3 more
brainwash by freshiepills
#12
brainwashby leur
sembang kosong+ random thoughts+ merepek Tak nak desc panjang-panjang sebab 99.9% rakyat malaysia malas membaca.Aku gurau je haha.
+16 more
BEBEL by aryanashfqh
#13
BEBELby aryanabanana
DO NOT READ THIS BOOK BECAUSE IT SO DAMN ANNOYING also known as LUAHAN HATI INI
+12 more
reum's  talk  by kmareum
#14
reum's talk by jeontaik-
seketul sya nak merapu jap , manjayhhh © Noreen TV 😂🤪
+2 more
Hospital by nazirah009
#15
Hospitalby nur_ nazirah009
"Once you get in, you will not be able to exit." ~~~ Sekumpulan sahabat tersesat di hutan ketika dalam perjalanan untuk pergi ke Langkawi. Mereka terjumpa sebu...
+2 more
BLOOD TEARS by vogue_v
#16
BLOOD TEARSby vogue_v
🔫
+2 more
luahan hati by SunOne3
#18
luahan hatiby Sun One
Hmmmm, everyone want the best in life, same goes with me, since aku dah tamat sekolah, it makes me scary to make decision in my life😟, 😂😂hahahhahaha, every decision i...