Merapu Stories

Refine by tag:

46 Stories

EJEN ALI {ONE SHOT} #SHIPPEH by IF_2425
#1
EJEN ALI {ONE SHOT} #SHIPPEHby IF_2425
Cerita tentang kesemua ship author dlm cerita ejen ali (n some fanart/fancomic) BWAHAAHHAAHHAHA~ enjoy~
Completed
✨Agent Ali : Chaotic Chat room✨ by Czr_Yuz_
#2
✨Agent Ali : Chaotic Chat room✨by Cxr_Yuz
𝔹𝕒𝕤𝕚𝕔𝕒𝕝𝕝𝕪 𝕛𝕦𝕤𝕥 𝕥𝕙𝕖 𝕪𝕠𝕦𝕟𝕘 𝔸𝕘𝕖𝕟𝕥𝕤 𝕊𝕢𝕦𝕒𝕕 𝕎𝕙𝕠 𝕚𝕤 𝕟𝕠𝕨 𝟙𝟝 / 𝟙𝟜 𝕛𝕦𝕤𝕥 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕝𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕥𝕙𝕖𝕚𝕣 𝕟𝕖𝕨 𝔸𝕔𝕒𝕕𝕖𝕞𝕪 𝕨𝕙...
cerita merapurangut by nurin-adlina
#3
cerita merapurangutby J͔ư̪̜̳͇̺s҉͖͔t̘͎͕̻ ̯͓̳̞̺N҉̺͈̯...
semua ini merapu. jangan percaya. cover tu @crispy_crisss buat sbb aku pemalas dn xda idea HAHAHAH
 [C] Fuckta  |  S.2  by -taerkentut
#4
[C] Fuckta | S.2 by (๑ ิټ ิ)
Second book of - Fuckta | S.1 - daily life struggles -deep sikit × Fuckta Book S.2 × published - 170709 end -
Completed
Ustaz-Ustaz Ku Abeh Jambu by JemanBooty
#5
Ustaz-Ustaz Ku Abeh Jambuby SlutMin
Kisah 7 org wanita yg mmg agak urm... taktaulah nk ckp ape.Tapi ape akn jadi kalau 7 ustaz yg org slalu panggil abeh jambu dtg untuk membimbing mereka?
+11 more
Suri Hati Abang Senior by monsta-ex
#6
Suri Hati Abang Seniorby ─ brownymoon ♡
❛ Pernah tak crush kau tu suka kau balik? ❜ Soalan yang aku terkadang susah nak jawab sebab payah nak jumpa kes macam ni.Tapi...Kalau abang-abang senior kau yang hot tu...
Minah Senget by kacangpink
#7
Minah Sengetby kacangpink
Disini sis compilekan kisah-kisah seram rekaan semata-mata dan sebahagian adalah pengalaman sis sendiri. Segala nama dan tempat yang disebut hanyalah rekaan sahaja so, j...
Fakta Kehidupan by MarssWay
#8
Fakta Kehidupanby Marrsie
Fakta yg mengarut pasal hidup dan ade kena mengena sbb semuanya pasal kehidupan yeayyy Ape lah aku mengarut nih😂
❁ 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐊𝐀 𝐅𝐚𝐥𝐥 𝐈𝐧 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐨𝐧𝐠𝐉𝐢 ❀ 🦄💛 ( ✔ ) by MongJi_Nisya
#9
❁ 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐊𝐀 𝐅𝐚𝐥𝐥 𝐈𝐧 𝐋𝐨�...by Jjamyeon._
Dari USA dia pulang ke Tanah Airnya iaitu Korea bersama Eomma dan Appanya. Nama dia Song. Ji. Hyo. Dia terjumpa seorang namja yg pd mulanya tidak suka akn yeoja. Tetap...
Huwa Faqih! by melhermosa
#10
Huwa Faqih!by Melcia Hermosa
"takkkk..takk. sekarang ni aku nak tanya kau,sape Faqih?" Luay tanya dengan kening yang berkerut seribu. Tak faham betul dia. Banyak Kali juga la dia dengar n...
Iris Nur's by ariesgell
#11
Iris Nur'sby naimfanis
berebut?hell no!
Just For You by just4sha
#12
Just For Youby ellesha
" You will be mine , sayang " •siri highschool•
[OG] Beautiful Love  by mirunimelon
#13
[OG] Beautiful Love by つかれた
Bel Amour means beautiful love in French. My life has been happier since I met you for the first time iaitu masa darjah tiga. ×××× Kisah tentang seorang gadis sedang me...
Let's Talk || Joke&Pickupline || by frustratedingucci
#14
Let's Talk || Joke&Pickupline ||by my bias is Jungkook
mau belawan ? ba mari ba ! AHAHAHHAHA Joke"
°• ada nampak oppa happy •° kim mingyu by younqbinnie
#15
°• ada nampak oppa happy •° kim mi...by han♡
mengisahkan tentang mingyu dan teammate berjayanya. oh ya, dan jiran sebelah umah sekian.
STUPIDITY - kth [stopped] by l1lylya
#16
STUPIDITY - kth [stopped]by y4ya
[Stories of Pandemic] forfun!! Jeon Taeyoon, secara tidak sengaja terikat dengan lelaki yang hanya mempermainkan perasaannya dan dia ditinggalkan begitu sahaja tanpa kh...
sweet psycho by neohou-
#17
sweet psychoby 俊辰— 。*゚+
" keluar kandang kambing, masuk mulut buaya. kau memang cari naya " START:150120 END:
Remember ? NO [PJM] by paboesjimin__
#18
Remember ? NO [PJM]by hasz
Jimin dan Liz pasangan kekasih yang merancang untuk berkahwin. Tanpa disedar ada seseorang yang ingin memusnahkan hubungan mereka berdua. Disebabkan manusia jahat itu Li...
Daydream [C] by batteerryy
#19
Daydream [C]by ℓєє уα иα
Siri Crush; 3 Main r0le: sesiapa yang terlintas di minda anda (Tak ikut 100% korean lifestyle sekian) --- Kisah bunga yang tidak berputik. 🌹 [11|1|2020]
Completed
suamiku encik kpop  by pizzahgojez
#20
suamiku encik kpop by btsdrugdealer
*K TAULAH HAMBAR KBYE AKU BUAT SUKA SUKI LA SYIAL PAYAH SERIOUS SANGAT*