Malaynovel Stories

86 Stories

𝐇𝐈𝐒 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐂𝐄𝐒𝐒 by aaronwarnermybabe
#1
𝐇𝐈𝐒 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐂𝐄𝐒𝐒by taylor.sᥫ᭡◡̈
Okay dia kena paksa kahwin,dahlah mamat tu dingin semacam,lelaki itu pernah sama sekolah dengannya,so dia kenal sangat perangai lelaki itu,bila ada je student perempuan...
Sara: Cinta Selamanya (Vol 3) by lindaazhar2010
#2
Sara: Cinta Selamanya (Vol 3)by LINDA HANNA
Kisah Sara yang pernah menjadi Cempaka Sari dan gadis yang bernama Mo Li Hua kebahagiaan selama setahun berumahtangga dengan Andrew tamat apabila Andrew kemalangan dan h...
Wildest Dreams ◐ Mark Lee (Malay) by JaehyunsAmericano
#3
Wildest Dreams ◐ Mark Lee (Malay)by Iced Americano
Mark Lee, seorang CEO yang berjaya di usianya yang muda. Wajahnya yang tampan juga menjadikan dia seorang yang digilai ramai, termasuklah makcik cleaner yang bekerja di...
YAKUZA & MAFIA by fathihahishak04
#4
YAKUZA & MAFIAby Nurul Fathihah
'Lucy Koizawa' adalah seorang anak tunggal kepada ketua kumpulan Yakuza Kuro Bara.Perangainya tidaklah cool sangat...Tapi bila datang mood dia mengalahkan budak kecil...
By Asunnaraa  by asunnaraa
#5
By Asunnaraa by DUNIA MAGIS NARA
tajuk dirahsiakan sebab pendirian saya tak tetap ;) cerita ni sekadar nak promote dulu before jualan ebook dibuka in sya Allah bulan 2. baca dulu sikit nanti kalau berm...
A K I R A  by dulchiero
#6
A K I R A by dulchiero
Serigala... ' Kau tahu apa yang menarik tentang serigala ? . Diorang akan jaga pasangan yang diorang tanda macam nyawa sendiri ' " You're mine Akira . Today , tomor...
𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀  by asunnaraa
#7
𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 by DUNIA MAGIS NARA
𝘙𝘈𝘏𝘚𝘐𝘈 𝘏𝘈𝘕𝘠𝘈 𝘈𝘕𝘛𝘈𝘙𝘈 𝘒𝘐𝘛𝘈 -𝒷𝓎 𝒜𝓈𝓊𝓃𝓃𝒶𝓇𝒶𝒶 𝐍𝐞𝐥 𝐈𝐳𝐦𝐞𝐞𝐥 𝐊𝐚𝐢𝐬𝐞𝐫 Bukan CEO. Bukan juga ketua chef. Jauh sekali pemilik kedai makan...
Aku Pilih Kau (slow update) by Wanachumi
#8
Aku Pilih Kau (slow update)by wana chumi
Nur Imani Qaisara terpaksa menerima hakikat yang anak kandung ibu angkatnya iaitu, Aqeef, bergelar suami kepadanya tanpa rela. Nak atau tidak, dia terpaksa akur dengan k...
STAY by rumiealhadi
#9
STAYby Rumiè Al-Hadi
DUA jiwa bertembung dalam rentetan hidup yang telah ditentukan-Nya. Dua jiwa yang cuba mencari arah, pernah goyah, pernah patah, bangun dan tumbuh kembali. Dua jiwa yang...
Cinta kambing by ThelavaAngel
#10
Cinta kambingby Thelava Angel
Peristiwa yang membawa salah faham Adam Daniel terhadap Farisha membuatnya berasa serba salah. Layanan kasar yang diberikan kepada gadis itu amat disesalinya. Adam Dani...
dasar EX durjana by yeosangkacak
#11
dasar EX durjanaby Eliya Ammani
"I changed and i choose it. Not others but me, myself," "Oh, the truth is hurts but i forgive you. Do take care," - Aku penat tapi aku tak mengeluh...
Firdaus Yang Terakhir by NurIzaaB
#12
Firdaus Yang Terakhirby NurIza.B
۞ 𝑆𝑒𝑙𝑎𝑚𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑡𝑎𝑛𝑔 𝑠𝑒𝑏𝑎𝑖𝑘-𝑏𝑎𝑖𝑘 𝑢𝑡𝑢𝑠𝑎𝑛 ۞ Dia bukan seorang hamba yang baik dan bukan juga hamba yang jahat. Dia adalah hamba yang biasa tidak t...
Bukan yang sempurna by zubaidahsm
#13
Bukan yang sempurnaby Stranger
NURINA NATASYA X DARWISH MIKAEL Sis tak pandai buat sinopsis.hihi.❤️❤️
Anggun Jelita by AllyCheng4
#14
Anggun Jelitaby Ally Cheng
Anggun dan Jelita. Dua orang adik beradik yang rapat. sangat rapat. kalah isi dengan kuku. Namun kerana hasad dengki dan dendam, semuanya porak peranda. Ini bukannya kis...
Mermaid Princess by orkidputri
#15
Mermaid Princessby orkidputri
disanalah dunia dia.. sungai jala. jiwa dan hatinya sebati dengan air yang jernih, udara nyaman.. kadang-kadang dia timbul di permukaan, memandang indahnya bulan. siapa...
CO-INCIDENCE by hyelaa
#16
CO-INCIDENCEby hyelaa
Sebuah pertemuan yang tidak dijangkakan oleh seorang sahabat. 'Eh, macam pernah nampak je orang tu. Siapa eh?'- Helia 'Dah balik ke budak ni? Hish, menyusahkan orang bet...
Twisted Fate by Naushaafandi
#17
Twisted Fateby Naushaafandi
Adakalanya kita akan jumpa seseorang yang tepat pada waktu yang salah. Adakalanya dia adalah orang yang salah tetapi pada waktu yang tepat. Tetapi apabila kita jumpa ses...
Cinta Gila by nienashera97
#18
Cinta Gilaby Damia Alisya
Mia Maisara, hanya si pemilik nama ini yang mampu mengganggu gugat hati si jejaka tampan yang sentiasa menjadi rebutan, Rahim. Tetapi kerana pernah disakiti, Mia Maisara...
TRIP (tribute version - Jemari Seni Publishing) by PenaTumpoi
#19
TRIP (tribute version - Jemari Sen...by Bidayatul H.
Pada awalnya TRIP ini ditulis semata-mata untuk merakamkan percutian semasa di Langkawi dulu. Kemudian, cerita ringkas ni mendapat perhatian daripada rakan-rakan pembaca...
I Like You, I Love You by m0onlight78
#20
I Like You, I Love Youby m0onlight78
MUHAMMAD DANI MIKHAEL, kehidupannya nampak sempurna dimata orang lain, tetapi bukan keluarganya. NAYLA ALEESA, tidak pernah bercinta dan menganggap lelaki sebagai teman...