Malaynovel Stories

Refine by tag:

93 Stories

Back Off! He's Mine (Iqwal Azeem/Bae Jinyoung) by sweetiftisour
#1
Back Off! He's Mine (Iqwal Azeem/B...by NayanaNayanaaa
Cerita merapu kali ini berkisar tentang kisah budak sekolah yang menjalani kehidupan di asrama. Iqwal Azeem VS Airis Qaisara Mr. Head Prefect VS Ms Troublemaker
+9 more
[OG] SAVAGE by syahfelix
#2
[OG] SAVAGEby g i n
" Tak, kau sapa? Tiber ade dalam bilik aku ni ha? " soal lelaki di hadapan Maira, kepalanya terpaksa didongakkan keatas sedikit. " Tak, aku aku ha aku tak...
+8 more
HULM  by asunnaraa
#3
HULM by asunnaraa
"Mimpi yang aku alami sungguh indah dan jangan kejutkan aku daripada rasa ini." * * * Pertemuan dua hati yang tak terjangka apabila si teruna dan si dara menai...
+8 more
Takdir Mungkin by princesshna
#4
Takdir Mungkinby - hani -
Seorang gadis yang bernama Asya dipaksa kahwin jika math nye gagal. Kahwin pula dengan pilihan ayahnya. Tetapi gadis itu lulus math nya malangnya dia harus juga berkahw...
+22 more
 I Love You My Babysitter  by CikMizz
#5
I Love You My Babysitter by Mizz Khan🌸
[Author gila sikit..Sinopsis sentiasa berubah-ubah] Seorang gadis lepasan ijazah sarjana muda perniagaan dan kewangan yang ingin mencari pekerjaan sebagai akauntan di se...
+22 more
Fred & Nadine by EmAiraa
#6
Fred & Nadineby MissEs
Dipisahkan beribu batu nautika, pertemuan Fred dengan Nadine merubah hidupnya. Gadis yang tiba-tiba muncul di kondonya itu menagih sesuatu yang dia tidak mampu untuk tun...
+4 more
Bila Aku Ada Kau... by sweetiftisour
#7
Bila Aku Ada Kau...by NayanaNayanaaa
Yang kacak, yang tenang, yang sabar, yang kuat, yang peka, yang mengambil berat, yang menjaga itu... Izzat Naufal. Yang manis, yang kalut, yang cepat emosi, yang lemah...
+13 more
THE PSYCHO  by aaieyn
#8
THE PSYCHO by ainswarovski
"I won't stop looking until I found you." Start : 22nd March 2020 End : #1 in obses [2nd Apr 2020]
+10 more
Dangerous Love Mission by baby_deena
#9
Dangerous Love Missionby baby_deena
KNIGHT, kumpulan yang terdiri daripada 5 orang jejaka yang berumur 23 tahun. Perwatakan mereka yang berbeza tidak menjadi penghalang untuk mereka bersahabat. Mereka mahi...
+13 more
No Matter What by hanis05
#10
No Matter Whatby hanis nasreen
"To forget someone that you love is like trying to remember someone that you never know" -asyiqin dalila- "Accept what is and forget what was" -rizqy...
+1 more
Winter Love by Elmaya75
#11
Winter Loveby Maya Miaya
Ongoing~ I will update once I finished this story. Byk part yang sudah di edit. Please read only once dah siap. Thank you 😘 Cinta dua dunia yang tak mungkin akan bersat...
+12 more
Andai Ku Tahu by doubleEtch
#12
Andai Ku Tahuby abbie castelli
Thanks for supporting As of April 3rd 2020 #1 in novelmalaysia #1 in novelbaru #1 in skandal #3 in ceritacinta #3 in kisahcinta #3 in malaynovel #4 in #novelcinta #5 i...
+9 more
Second Chance,Mon Amour?  by zty_eyty
#13
Second Chance,Mon Amour? by Z.Vie
"Walid tak benarkan Izz kahwin dengan perempuan tak cukup kain tu"-Tengku iddham "Bos tak kisah ker kena kahwin dengan saya Bos?"-Heidi Naura bt Mart...
+8 more
Nadratul Nisa' by cikmardihah
#14
Nadratul Nisa'by Mardihah
"Benarkah kenangan itu menyakitkan? Tegarkah aku meneruskan kenyataan?" ***** I - Lagukanlah dan jalinkanlah kisah indah ini. Aku akan dengarkan kepada kalian...
+9 more
STAY by rumiealhadi
#15
STAYby Rumiè Al-Hadi
DUA jiwa bertembung dalam rentetan hidup yang telah ditentukan-Nya. Dua jiwa yang cuba mencari arah, pernah goyah, pernah patah, bangun dan tumbuh kembali. Dua jiwa yang...
+9 more
Dia Pilihan Hatiku by nnur0305
#16
Dia Pilihan Hatikuby nnur0305
Putri Damia atau lebih dikenali sebagai Mia, gadis manis yang menjadi perhatian . Tetapi Mia telah kehilangan cinta semasa usia remajanya . Kecurangan Fikri begitu membu...
+5 more
Kenangan Terindah by nrn_arabella
#17
Kenangan Terindahby Mikayla
EMILIA INSYIRAH. Tiada siapa yang tahu tentang identiti dirinya yang sebenar. Dia berasal dari keluarga yang bagaimana? Ibu bapanya siapa? Dimana dia tinggal? Tiada. Tia...
+3 more
LYUBYA by EXOSARANGHAJA2016
#18
LYUBYAby HONEY
Kembali semula ke tanah kelahirannya bukan sesuatu yang Irene Aleksandra mahukan setelah berjaya menyesuaikan diri di negara orang! Kepulangannya disambut oleh permintaa...
+1 more
Dia Lelaki Penuh Misteri [Edited] by Aqlh_Qyra56
#19
Dia Lelaki Penuh Misteri [Edited]by aqey_lah
______ Mengisahkan seorang gadis 16 tahun bernama Tengku Nur Hannani Aisya. Dilahirkan di Moscow namun menetap di Terengganu, sejak berumur 3 tahun. Takdir menempatkann...
+20 more
PELINDUNG SEORANG PUTERI (MIA KIFF) by MiaKiffAzlisha
#20
PELINDUNG SEORANG PUTERI (MIA KIFF)by Mia Kiff
Terkejut, tetiba ada seorang lelaki ajak Rose kahwin. Katanya Rose pernah berjanji dengan lelaki tu, nak kahwin dengan dia masa kecil-kecil dulu. Desakan demi desakan ak...
+6 more