Malayff Stories

Refine by tag:

166 Stories

Penculik | Malay FF  by aunianisya_
#1
Penculik | Malay FF by aunianisya_
Nadia, berumur 13 tahun kena culik dengan kawan musuhnya di sekolah rendah dulu. Shafiq,umur 14 . seorang yg blue, dahulu. skrg ACAH ALIM + macho. dia lah yg menculik N...
  • gfriend
  • malayff
  • penculik
+2 more
[✔] Sweet Blood | 달콤한 피  | M.Y.G  by _bangtankookie_
#2
[✔] Sweet Blood | 달콤한 피 | M.Y.G by Peanut Jeon
"Kau manis la.." "Apa maksud kau dengan manis..??" + Min Yoongi Park Haneul Short Malay Fanfiction.. Enjoy.. SEASON 1- start : 01/09/2016. ...
Completed
  • minyoongi
  • beyondthescene
  • thriller
+14 more
Annoying Twin ❛ jungkook ✔️ by nbllanr
#3
Annoying Twin ❛ jungkook ✔️by واوانابيللا
"18 tahun hidup sebagai anak tunggal membuatkan aku tak selesa dan tak berminat mempunyai saudara lain di dalam keluarga. Kehadiran dia menambah perasaan benci, say...
  • romance
  • comedy
  • banglyzsquad
+16 more
SWEET KINGKA ; KTH  by sweetheartae-
#4
SWEET KINGKA ; KTH by °`chers
Lee Se Ra berjumpa dengan kingka uni nya Kim taehyung . dan sesuatu yg tak dijangka berlaku........
Completed
  • taehyung
  • btsfanfic
  • malayff
+3 more
《C》 MAGIC SHOP [pjm] by lykooky
#5
《C》 MAGIC SHOP [pjm]by JJK&JAY
"Lelaki....Semua nyer tak guna.Tau permainkan hati perempuan je." "Betul??Sinilah,aku boleh selesaikan masalah kau.Aku chimchim." //////// "Kau...
Completed
  • unicornpatz
  • readitplease
  • bestfanfiction
+9 more
MY MUALAF IMAM | OG | by Yeouju-
#6
MY MUALAF IMAM | OG |by -♡-
❝ Put Allah first , and you will never be the last ❞ •siri bts mualaf• -slow update-
  • taehyung
  • jjk
  • merapu
+20 more
boyfriend . ᵇʲʸ by DEARNJM
#7
boyfriend . ᵇʲʸby ( • ̀ω•́  )
❝ aku tak tau korang dua bf and gf...? ❞ © DEARNJM 2017
Completed
  • produce101season2
  • jinyoung
  • fanfic
+6 more
『C』LIE » YoonMin « by BTSTrash___
#8
『C』LIE » YoonMin «by BTS_SHOOK
Kenapa Yonggi hyung selalu datang lambat bila aku nak jumpa dengan dia? Kenapa Yonggi hyung tak balas mesej aku? Kenapa Yonggi hyung dah lama tak datang sekolah? Kenapa...
Completed
  • bts
  • suga
  • yoonmin
+8 more
RAMADHAN WITH BANGTAN by hoeysocks
#9
RAMADHAN WITH BANGTANby ❀
Bangtan's Islamic Fanfic ✿ by © nabilah Start : 23 May 2019 End : tunggu hoseok notice aku 😝💜
  • btsfanfic
  • fanfiction
  • seokjin
+11 more
our life || jimin [ malay ff ]  by happyhoseokkk
#10
our life || jimin [ malay ff ] by ℍ 𝕆 ℙ 𝔼 ♡
〝sequel to; - my life || jimin〞 ---------------- 🌻 ; Bahagia? Kali ni aku akan pastikan yang aku dapat balik hati kau. - Park Jimin.
  • fanfic
  • 방탄소년단
  • btsjungkook
+14 more
Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff] by LKV_GIRL
#11
Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff]by Que
A/N: Hi guys!!! I hope you will like the story.... Enjoy!!! Note: Of you dont like my story...please skip it. ¤ ¤ ¤ And also please read my second book too~♡ (bukan ceri...
Completed
  • btstaehyung
  • btsjin
  • taehyung
+16 more
BidadariKu | JJK by flwrerin
#12
BidadariKu | JJKby WriterBlocked
[Hiatus] " Saya bukanlah yang terbaik untuk awak. " Start ; 4 November 2018 End ; I don't know nan molla Cover; quinnizah / quinnart ♡
  • jungkook
  • taehyung
  • jeonjungkook
+7 more
Got7 Chatroom [Eng] by jdopes
#13
Got7 Chatroom [Eng]by ✧ El-desu ✿
A super duper nonsense chatroom of Got7. Funny (Maybe not) , suspense, angst, horror, etc all in one ff and all in one chatroom. Read the experiences of what got7 have b...
  • igot7
  • got7
  • malayff
+3 more
Takdir Mungkin by princesshna
#14
Takdir Mungkinby - hani -
Seorang gadis yang bernama Asya dipaksa kahwin jika math nye gagal. Kahwin pula dengan pilihan ayahnya. Tetapi gadis itu lulus math nya malangnya dia harus juga berkahw...
  • malayff
  • novel
  • takdirmungkin
+22 more
Si Jari Cantik | √ by mikrofreeko
#15
Si Jari Cantik | √by mayiii
Brought to you by Capaat ft. Kim Taehyung~ "Kenapa panggil aku si jari cantik gojes peloles eh eh terlebih pulak." "Sebab aku suka jari kau." "K...
Completed
  • malayfanfic
  • teen
  • wattys2018
+14 more
Park Jimin | Complete  by ddeumii
#16
Park Jimin | Complete by deum
©ddeumii Daripada aku menyesal , " j-jimin ! " mujur dia berpaling kepadaku . Sekarang aku berdiri di hadapannya. Menurunkan egoku . " saya minta maaf , ...
Completed
  • jimin
  • jiminpark
  • malayff
+13 more
brothers . ʷ¹ by DEARNJM
#17
brothers . ʷ¹by ( • ̀ω•́  )
❝ ada 11 adik-beradik boleh buat kau gila. ❞ © DEARNJM 2017
Completed
  • daniel
  • jihoon
  • kpop
+16 more
Dragon High by qitahboo22
#18
Dragon Highby qitahboo22
Annyeong haseyooo.... I'm back, ni sambungan Gangster High. Kenapa Dragon High, kenapa bukan Gangster High 2?! Jawabannya : continue reading, author ada letak sinopsis...
  • story
  • action
  • bts
+9 more
" 수제 선물 " Handmade Gift ft. BTS ㅡ❀ 🔛 by aislemontae
#19
" 수제 선물 " Handmade Gift ft. BTS ㅡ❀...by Jungssi❀
Semua hadiah yang kita terima dari mereka adalah handmade gift . Dibuat dengan jari jemarinya yang cantik itu . Ikhlas kah hadiah yang diberi hanya mereka yang tahu ㅡ❀ 방...
  • malayff
  • magicshop
  • bts
+2 more
Putera Buat Zahra 『PJM』 by _cafelatte_
#20
Putera Buat Zahra 『PJM』by -strawberryjams
A Park Jimin fanfiction 『Siri Ustaz Bangtan』 _cafelatte_ -strawberryjams ❛ Aku ada banyak dosa.. ❜ وَمَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ 135;3 ❛ Aku rasa sunyi.. ❜ و...
  • taehyung
  • jhope
  • adam
+13 more