Malayfanfiction Stories

56 Stories

Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff] by LKV_GIRL
#1
Twin《Bts Jimin ff》[Malay ff]by Que
A/N: Hi guys!!! I hope you will like the story.... Enjoy!!! Note: Of you dont like my story...please skip it. ¤ ¤ ¤ And also please read my second book too~♡ (bukan ceri...
Completed
[ sᴜ ] 𝐔𝐧𝐟𝐨𝐫𝐠𝐞𝐭𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐇𝐮𝐬𝐛𝐚𝐧𝐝 | 𝒑𝒋𝒎 by luvpjm___
#2
[ sᴜ ] 𝐔𝐧𝐟𝐨𝐫𝐠𝐞𝐭𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞...by ʙᴀɴɢᴛᴀɴ ☘︎
" ɪ sʜᴏᴜʟᴅɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ʏᴏᴜ ɢᴏ. " sᴛᴀʀᴛ : 7 ᴀᴜɢᴜsᴛ 2020 ᴇɴᴅ : | ᴇᴠɪʟ ʜᴜsʙᴀɴᴅ's | sᴀᴅ ʀᴏᴍᴀɴᴄᴇ | ᴄʀɪᴍᴇ [ ᴅᴏɴᴛ ] - ᴄᴏᴘʏʀɪɢʜᴛ - ɪɴsᴘɪʀᴇᴅ - sᴛᴏʟɪɴɢ [ ᴄʀᴇᴅɪᴛ ] - ᴘɪɴᴛᴇʀᴇsᴛ...
[OG] EX - HAN JISUNG by AESTAY-
#3
[OG] EX - HAN JISUNGby .˚💫!┊͙ 𝐡𝐲𝐯𝐧𝐣𝐢𝐧 ❞
𝐭𝐢𝐭𝐥𝐞 : 𝐞𝐱 𝐜𝐚𝐬𝐭 : 𝐡𝐚𝐧 𝐣𝐢𝐬𝐮𝐧𝐠 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐬 : 𝐨𝐧 𝐠𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 : 27 / 8 / 2021 ( 𝐫𝐞 𝐞𝐝𝐢𝐭 ) 𝐞𝐧𝐝 :
Fiance ♥️♥️ || Lucas X Reader by naname_27
#4
Fiance ♥️♥️ || Lucas X Readerby cxssris
Pertembungan y/n dan Lucas yang penuh dengan cabaran. Y/n tidak sedar bahawa Lucas adalah tunangnya dan Lucas baru sahaja mengetahui y/n adalah tunangnya.
애즌 007 | 정곡 by areenhoe
#5
애즌 007 | 정곡by :0
' dia harus menyelesaikan misinya dan bukan bercinta dengannya ' KIA dan Mafia > Sarang harus membuat undercover, untuk menyelesaikan misinya kalini. tapi kalini buk...
+9 more
[OG] Blue Lemon • JJK by biskutnutella
#6
[OG] Blue Lemon • JJKby PODAHHHH
Tiba-tiba terjumpa seorang lelaki kacak jual air blue lemon di pasar malam. "AIR AIR AIR!" -Jungkook "Eh! Tengok tu, handsome kan jodoh aku?" -Jungh...
THE JEON by jm-1310
#7
THE JEONby 🧚🏻‍♀️
"Akhirnya awak senyum !" "Am i? Tak, saya tak" ⚠️ WARNING : DIALOGLESS FOR GIRL's CHARACTER COZ SHE CHOOSE TO BE SILENT [ON GOIN...
[CS] dandelions of you , kyh by aexniqn
#8
[CS] dandelions of you , kyhby ♡︎
status : coming soon ! ⥤ because of you , i change . 𖥻 cover by : jynmarkeu 𖥻 title by : strhjsg ━━ kim younghoon fanfiction . © aexniqn , 2021
crazy girl | kth by parkjmbb
#9
crazy girl | kthby 🌱
" Dia.... perempuan gila " started : 25/10 end : -
[OG] MARIONETTE || 지민 by Biskut_Fox
#10
[OG] MARIONETTE || 지민by Park Sunghoon wifeu
Kasih sayangnya terhadap Yubin sampai sanggup gadai nyawanya sendiri Namun...Hanya sia sia sahaja,Ianya langsung tidak dibalas "Aku dah kata jangan melawan,Tapi kau...
[SU] There Are Ghost In Our Bedroom ! + EXO by QairaZiqq_
#11
[SU] There Are Ghost In Our Bedroo...by qaira ft haziqah
Hasrat ingin melapangkan fikiran di sebuah negara yang aman menjadi mimpi buruk buat mereka. - "Weyh! Apa tuh?" "Diamlah tenuk! " "Apa yang wan...
𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐘𝐨𝐮 || 에이티즈  by gadismochi-
#12
𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐘𝐨𝐮 || 에이티즈 by 𝐩𝐰𝐢𝐧𝐜𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐞𝐲𝐚 🤎
[ 2#에이티즈 𝖋𝖆𝖓𝖋𝖎𝖈𝖙𝖎𝖔𝖓 ] OT8 8 ʙᴏʏꜱ ᴀɴᴅ 4 ɢɪʀʟꜱ ᴏɴ ᴛʜᴇɪʀ ᴊᴏᴜʀɴᴇʏ ᴛᴏᴡᴀʀᴅꜱ ꜱᴜᴄᴄᴇꜱꜱ ɪɴ ʟɪꜰᴇ ɪɴ ᴛʜɪꜱ ᴡᴏʀʟᴅ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʜᴇʀᴇᴀꜰᴛᴇʀ. ᴛʜʀᴏᴜɢʜ ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ᴛʜᴏʀɴꜱ...
Best Friend °Jeongin Skz° [Updating] by mchellx
#13
Best Friend °Jeongin Skz° [Updatin...by chell
"Kita best friend je" Fake hope menanti anda;) Dah baca tu VOTELAH ngan comment;)
[H] Back Again by Ommayaa_17
#14
[H] Back Againby mœchi ♡
BACK AGAIN || MALAYFANFICTION " Setiap pertemuan pasti ada perpisahannya erm tak salah kalau kita kembali bukan ? " " Kematian juga membuatkan kita terp...
[Supernatural Lover|CHOI HYUNSUK ✔️] by pttriamani
#15
[Supernatural Lover|CHOI HYUNSUK ✔...by amanibulan
READER AS KIM YEON-NA || Seorang remaja perempuan berumur 16 tahun yang mempunyai deria ke-6 sejak berumur 10 tahun . Ibu bapanya telah meninggalkan nya dan juga Auntie...
Run.... (Malay ff) (Hold-on) by Red_Bullet_Official
#17
Run.... (Malay ff) (Hold-on)by Red_Bullet_Official
"Friend Never Die" - itulah slogan mereka bertujuh. Takkan melupakan antara satu sama lain. Tetapi kehidupan mereka sehari-hari telah beralih wajah apabila keh...
[OG] KEBAHAGIAAN ;PARK JI MIN; by fanTAestheticHYUNG
#18
[OG] KEBAHAGIAAN ;PARK JI MIN;by Delphinium
perkahwinan bukankah sepatutnya sesuatu yang menggembirakan ? Bukankah aku patut bahagia di hari perkahwinan aku sendiri ? TAK ! Tak sehingga aku tahu yang rupanya dia...
Arranged Marriage by Neulbyul_
#19
Arranged Marriageby 🐞NuRuL zAfIrAh 🐞
^-^ Choi Junhong/Zelo B.A.P fanfiction!! -Malay Fanfiction ♡
Hipokrit >BTS ParkJimin< by BTSTrash___
#20
Hipokrit >BTS ParkJimin<by BTS_SHOOK
+ Aku silap mencintai dia.Bukan.Aku tak boleh percayakan dia langsung. Aku bencikan dia. "Kenapa awak sanggup buat macam ni Jimin? Awak dah janji dengan saya yang...