Malay Stories

Refine by tag:

48 Stories

MIX IT SHOW by HollyDamnIt
MIX IT SHOWby H O L L Y
[OPEN✔] [CLOSE❌] {13/40} MIX IT SHOW merupakan sebuah show yang disertai oleh 20 orang trainee namja & 20 orang trainee yeoja dari pelbagai agensi.Hanya 4 sahaja yang ak...
  • bts
  • kpop
  • famous
+4 more
Caratland Prince  . [MALAY FANFIC] by liestotheabyss
Caratland Prince . [MALAY FANFIC]by svttrash
A story about , 13 princes lived happy together . And then suddenly , a witch come and spread her dark magic to the palace . Her plan ? To rule over Caratland and let th...
  • seokmin
  • vernon
  • fantasyfiction
+14 more
【He's my lovely Mafia?】 by Lininie
【He's my lovely Mafia?】by Lininie
Dia adalah seorang gadis yang amat meminati pada psycho dan Mafia, namanya ialah Rose. Rose sangat suka membaca wattpad/novel dan semestinya cerita yang dia baca adalah...
  • chanrose
  • chanyeol
  • support
+9 more
Stray Family {Stray Kids} by Skiz_Sweetie
Stray Family {Stray Kids}by Woochan 💓
Skiz_sweetie Mempersembahkan Malay StrayKids fanfic Sebuah pertemuan yang tak di jangkakan namun ia merupakan satu takdir. Kim Woojin,seorang lelaki warga Korea yang s...
  • angst
  • jeongin
  • family
+14 more
[ OG ] Bangang Highschool by screadly
[ OG ] Bangang Highschoolby H U M A N
Malay + "Kurangkan bangang, anda mampu mengubahnya," Start:260319 End: ****** Cover by @screadly / NongNong Artwork
  • chajunho
  • tbz
  • chajunhoff
+8 more
MIKROFIKSYEN sg by sheeraghafar
MIKROFIKSYEN sgby SG
Mungkin koleksi mikrofiksyen ni boleh menutup malas aku yang melahar.
  • fiction
  • malay
  • cerpen
+3 more
Song Lyrics  by _ryu18294
Song Lyrics by Ryn22Min
Just Like what The title says amaghilah serbu book ini. start ; 9/4/2019 End ;-- Cover ; flawless cover by @foreverjeongguk
  • english
  • lyrics
  • song
+4 more
[COMPLETE] Takdir Milik Allah by W0rkDreamer
[COMPLETE] Takdir Milik Allahby PakCik Bawang
First Cerpen / 1st Cerpen ___________________________________________ Iman Indah binti Muhammad Saufi telah mengalami peristiwa yang sangat perit... Iaitu... Indah Hampi...
Completed
  • saranghae
  • melayu
  • malaysia
+19 more
PAIN by jyheels
PAINby lyaaa~
Kehidupan mereka berenam baik baik sahaja sebelum ibu mereka memutuskan menghalau mereka berenam sehelai sepinggang kerana kesilapan kecil mereka. "Get out from thi...
  • sisters
  • exo
  • malay
+3 more
Miss Nikon by syalalamoon
Miss Nikonby syalalamoon
[In progress] "u know that i'm prettier than you! " Ryn menjerit menuruni tangga . "bla bla bla whatever! " aku hanya mengomel dihadapan cermin membe...
  • sksksks
  • cringeworthy
  • ngarut
+9 more
Nasihat 💛🙆🏻 by mairanasuha
Nasihat 💛🙆🏻by maiiiyaaaa
baca je
  • malay
  • nasihat
Encik Chef Itu Jodoh Saya by chekguchantek
Encik Chef Itu Jodoh Sayaby chekguchantek
Apabila seorang gadis kasar yang ditakdirkan untuk bekerjasama dengan seorang chef lelaki yang lembut,maka terjadi lah adegan pergaduhan setiap hari.Tanpa diduga,hanya s...
  • kawan
  • jodoh
  • cinta
+3 more
Some Little-Things That Only I Know by OfficialMarie_0
Some Little-Things That Only I Knowby grellyn00
What does it feel like when you trust someone so much but at the end, that person ended up to be someone whom betrayed you ? Of course, some will say it hurts, and some...
Completed
  • sassy
  • boys
  • ulzzang
+6 more
Immortality of Pain by lazuardidasuki
Immortality of Painby imanraz
Gatsby threw all the large parties for Daisy, I write poems for my love. and in the end? Daisy's a bitch.
  • puisi
  • randompoetry
  • writeforyourself
+5 more
Bangtan Crackheads  by sparkletae-
Bangtan Crackheads by daegu girls
Based on this title, i will do BTS malay crackheads edition. Coming soon JUSEYO. WAIT FOR ME YA'll . yang benar, @sparkletae-
  • army
  • malay
  • malaycrackheads
+3 more
Meant To Be by JenniferTaylorzein
Meant To Beby JenniferTaylorzein
Kata orang cinta itu manis macam madu tapi baginya cinta itu lebih manis dari madu .. Sengal dan gila. Itu gelaran untuk lelaki yang bernama Alif Haqimi. Bagi Najwa, per...
  • romantik
  • crush
  • malay
+1 more
Fakta Kawankurr by ilattae_
Fakta Kawankurrby atilahniz@m
fakta2 kawan yg selama 3 tahun aq kawan dengan diorng baik buruk diorng dah tersemat dah dalam jiwa raga aku ni 😂😂😂 siapa yg nak kongsi cerita boleh ahh komen nnt aq...
  • maluapa
  • friends
  • pt3
+22 more
Mahogany by pandoralacey
Mahoganyby pandoralacey
Demi menebus dosa terhadap kawan baiknya Lara, Lisa dikurniakan peluang menjelma dari alam koma...
  • lizkook
  • kimsohyun
  • lisa
+2 more
Unbeliebubble ; 🙆🏻‍♀️❤️✨ by saidatulnzli
Unbeliebubble ; 🙆🏻‍♀️❤️✨by rosè
"Nak tak jadi kekasih aku?"
  • fanficmelayu
  • jin
  • jimin
+14 more