Luahanhati Stories

49 Stories

Tentang Aku by Sihatitisu
#1
Tentang Akuby Sihatitisu 🍃
Terlalu banyak rasa yang tidak mampu ku ungkapkan dengan kata-kata. Jadi, di sini lah tempat untukku meluah segala rasa yang aku ada. Hope korang suka 🥰
puisi by budakhanat
#2
puisiby budaknakal
puisi itu punyai jiwa, kisah hati tanpa pengetahuan manusia, pada kau mungkin nampak biasa, tapi bagi aku terselit seribu rahsia.
The heart says 2 by Fatyong
#3
The heart says 2by 🌱
learn to stop saying it's okay , when it isn't . Start; 15/8/20 end;
Sekarang by angotbakari
#5
Sekarangby angotbakari
Ini bukan cerita fiksyen. Ini cuma isi hati aku yang aku ingin sampaikan pada orang-orang tertentu yang aku tak mampu atau tak dapat sampaikan atas sebab-sebab tertentu...
Santapan Kasih by SisDyl
#6
Santapan Kasihby Adele🍕
Quotes,Random and notes :')Honestly from heart :')
Cukuplah Aku by amranafisa
#7
Cukuplah Akuby Che' Na
Kadang kita ingin disayang, dibelai, dicintai. Biar erat bersama dalam dakapan. Malangnya, manusia bersifat sementara; kasih sayang, cinta itu hanya mainan bagi mereka. ...
 Heart by Fararoses
#8
Heartby Paghahhh
Apabila hati ingin meluahkan segala yang terpendam
Hikayat Ayna.Wanda by Mrs_Qiz
#9
Hikayat Ayna.Wandaby Its_Just_Mine
Realiti kehidupan kita sekarang, Pahit manis meniti pengalaman, Susah senang bersama, Menuju kejayaan hakiki.
PUISI HATI -  gadisberpuisi by gadisberpuisi
#11
PUISI HATI - gadisberpuisiby gadisberpuisi
untuk kamu yang seperti aku, sering terluka dan mereka tidak pernah peduli. jadi aku tulis buat puisi, agar kita , kau dan aku saling berkongsi, berkongsi rasa untuk ya...
Luahan seorang hamba Allah by ainaataufk
#12
Luahan seorang hamba Allahby Na
Tak pernah tidur untuk terus menulis
BEBEL by aryanashfqh
#13
BEBELby aryanabanana
DO NOT READ THIS BOOK BECAUSE IT SO DAMN ANNOYING also known as LUAHAN HATI INI
"DIA". by zhafi25
#14
"DIA".by sunflower...
luahan perasaan sahaja .. mohon jangan kecam ...
luahan rasa by 1995asmiera
#15
luahan rasaby
apa yang kita rasa, apa yang kita hadap itulah yang jadi pedoman.
Luahan Hati by spearheadzz03
#16
Luahan Hatiby Kertas Putih
Luahan perasaan seorang insan kepada mereka di luar sana...
The Rain🌹 by Faraferdinaz
#17
The Rain🌹by Miss Sunshine
Apabila hati ingin meluahkan segala yang terpendam
Luahan by hanii126
#18
Luahanby rawr
tak semua yang kita inginkan akan jadi milik kita :') Vote Comment
brainwash {HOLD} by freshiepills
#19
brainwash {HOLD}by leur
sembang kosong+ random thoughts+ merepek Tak nak desc panjang-panjang sebab 99.9% rakyat malaysia malas membaca.Aku gurau je haha. Akan bersambung selepas selesai mengh...
Celoteh Seorang Gadis by littleatul_
#20
Celoteh Seorang Gadisby ١٩ 🌸
Seorang gadis kecil yang meluahkan isi hatinya melalui penulisan ini 🤍