Lawak Stories

Refine by tag:

11 Stories

Cinta Yang Menyeksakan by MiraCle_Navi
Cinta Yang Menyeksakanby Kawaii 🌸
Nanti saya tulis :) Nak habaq nama hero ngan heroin.. Aria Syazwina dan Haleef Fauzan.. Nanti saya tulis description ni..Tata~ Bukan malas cuma nak perabis siap dulu cer...
  • keluarga
  • kahwin
  • paksa
+21 more
Once Upon A Time : Apabila Prince Charming Sekalian Bertemu by fiqahamani
Once Upon A Time : Apabila Prince...by FiqahAmani
Pada awalnya, mereka tidak pernah sefahaman. Perbezaan personaliti dan perangai menyebabkan pergaduhan sering terjadi. Sejak kali pertama mereka bertemu... " Maaf...
  • highschool
  • sadist
  • ouat
+14 more
Cikgu, saya pilih Cikgu.. by vanila_latte
Cikgu, saya pilih Cikgu..by vanila_latte
Bertepuk sebelah tangan. Itulah yang sering dikhabarkan oleh semua orang di sekitar Qaisara . Qaisara yang tulus dan mencintai seorang jejaka sahaja dalam hidupnya. Qais...
  • suga
  • rapmonster
  • jimin
+12 more
village : 30 days of madness   ||  applyfiction by starryran
village : 30 days of madness ||...by ° 美
" baby sayanggggggg " kau diam ah! pi beri makan gajah kat sana tu "
  • applyficmelayu
  • village
  • kpop
+7 more
SETAPAK DALAM GELAP VOL 2 by IqbalRafiuddin
SETAPAK DALAM GELAP VOL 2by Koci
Himpunan kisah-kisah misteri aneh yang bakal meremangkan kamu semua
  • komedi
  • hantu
  • horror
+4 more
Spek Mata by ismasaleha
Spek Mataby isma saleha
Fakta tentang spek mata anda...
  • spek
  • unlimitedpride
  • malay
+4 more
MY WORSE ENEMY! by Nananio_
MY WORSE ENEMY!by SyKi
Aira + Harith = @=?*:=:(/@*"*: IN FACT "kau jangan sampai aku sumbat mulut kau dengan kasut pengetua ea"-Aira "mana adab kau ha?main terus je cakap&q...
  • sweet
  • amin
  • hati
+16 more
One People, One Story, One Life, One Love by AlwaniAs12
One People, One Story, One Life, O...by
Nak tahu maksud yang tersirat disebaliknya..Baca dlu bagi faham... Maaf andai tidak dapat memuaskan hati pembaca.. ..... Sekadar isi masa lapang
  • bts
  • lawak
  • romantik
+1 more
Ungkapan Cinta Dalam Diam by loveisblindok
Ungkapan Cinta Dalam Diamby loveisblindok
Gambarannya aja. Hehe peace.
  • gak
  • cinta
  • what
+16 more
Hati Siapa Yang Di Siasat? by balnana
Hati Siapa Yang Di Siasat?by val
"why awak tinggal kan saya .. Saya yang sepatut nye mati bukan awak"-_sofia alisya "saya nak awak kuat.. Walaupun saya sentiasa bersama awak tapi saya tak...
  • ganas
  • aksi
  • love
+4 more