Lawak Stories

Refine by tag:

203 Stories

Cikgu, saya pilih Cikgu.. by vanila_latte
Cikgu, saya pilih Cikgu..by vanila_latte
Bertepuk sebelah tangan. Itulah yang sering dikhabarkan oleh semua orang di sekitar Qaisara . Qaisara yang tulus dan mencintai seorang jejaka sahaja dalam hidupnya. Qais...
  • jhope
  • jungkook
  • lawak
+12 more
DIA MILIK AKU  by aliaaaaxjimin
DIA MILIK AKU by 하비 바 알리아
Semua ini bukan hanya kebetulan. Aku tahu ini semua hanya kerana perasaan aku sahaja. Perasaan? Atau DIA telah tetapkan jodoh aku dengannya? "tak guna punya jembala...
  • cinta
  • sekolah
  • hana
+7 more
anything  by flowerrqueenn_
anything by syadaaä
Apa - apa ja , asal kau bahagia
  • fakta
  • lawak
  • shortstory
+3 more
Fakta ke Lawak? 2 by naddjinnie
Fakta ke Lawak? 2by naddd
MUSIM YANG KE 2 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
  • sentap
  • random
  • malaysia
+7 more
I lost my self in you by froydesyaz
I lost my self in youby Dang Syazwin
Seorang mafia yang berniat untuk membunuh seorang wanita atas dasar balas dendam kepada keluarga wanita itu disebabkan masa lalu.Ianya berubah 360 darjah apabila mafia...
  • usa
  • datodatin
  • santai
+17 more
Lawak BTS by reensyz
Lawak BTSby Nureen Syazani
Apa bila satu buku khas dicipta untuk bts dan kemerapuan mereka Bce lah baru thu Kalau tk best plis vote jele Senang keje😂
  • taehyung
  • jungkook
  • suga
+7 more
[H]DO YOU WANNA ALIVE OR DIE ?! by HyEoNzYaNx
[H]DO YOU WANNA ALIVE OR DIE ?!by 부 김 강 권 이 민 박 옹 쟈니
sambungan HORROR MALAY FANFIC EXO BTS SVT WN1.... BOOK 2....
  • fobia
  • horror
  • exo
+14 more
Cheat Day + 김태형 by LubangHidungJimin
Cheat Day + 김태형by .
Tersebutlah kisah dimana seorang international playboy Jeon Jungkook yang rutinnya curang setiap hari tanpa memikirkan perasaan heroin iaitu gf dia Tapi terserlah lah ke...
  • taklehstayloyal
  • biaswrecker
  • jungkook
+19 more
THE HAUNTED SCHOOL (S2) by darkworld17
THE HAUNTED SCHOOL (S2)by darkworld
Ni sambungan dari cita IF I DIE 4 tahun kemudian...... Ada 7 org murid baru depa sama macam TWK ada 5 pompuan 2 laki umur depa semua 15 tahun TWK pulak sejak kejadian t...
  • hambar
  • bff
  • boring
+5 more
Cinta Yang Menyeksakan by MiraCle_Navi
Cinta Yang Menyeksakanby Kawaii 🌸
Aria merupakan seorang gadis yang ceria dan tidak kesah langsung tentang pandangan orang lain tentang dirinya. "Ni life aku, so suka hati aku la..." ...
  • menunggu
  • persahabatan
  • jauh
+21 more
SETAPAK DALAM GELAP VOL 2 by IqbalRafiuddin
SETAPAK DALAM GELAP VOL 2by Koci
Himpunan kisah-kisah misteri aneh yang bakal meremangkan kamu semua
  • komedi
  • gore
  • seram
+4 more
Once Upon A Time : Apabila Prince Charming Sekalian Bertemu by fiqahamani
Once Upon A Time : Apabila Prince...by FiqahAmani
Pada awalnya, mereka tidak pernah sefahaman. Perbezaan personaliti dan perangai menyebabkan pergaduhan sering terjadi. Sejak kali pertama mereka bertemu... " Maaf...
  • fiqahamani
  • sadist
  • farish
+14 more
Hello Polis! by aeemamel
Hello Polis!by melody mel
Arina Najia. Seorang remaja yang berusia 17 tahun dan bakal menduduki SPM. Hidupnya hanyalah sebagai seorang pelajar yang biasa-biasa saja. Bukanlah pelajar target mahup...
  • romance
  • sweet
  • kelakar
+7 more
Ungkapan Cinta Dalam Diam by loveisblindok
Ungkapan Cinta Dalam Diamby loveisblindok
Gambarannya aja. Hehe peace.
  • gak
  • suka
  • cintadalamdiam
+16 more
One People, One Story, One Life, One Love by AlwaniAs12
One People, One Story, One Life, O...by
Nak tahu maksud yang tersirat disebaliknya..Baca dlu bagi faham... Maaf andai tidak dapat memuaskan hati pembaca.. ..... Sekadar isi masa lapang
  • lawak
  • bts
  • romantik
+1 more
Hati Siapa Yang Di Siasat? by balnana
Hati Siapa Yang Di Siasat?by val
"why awak tinggal kan saya .. Saya yang sepatut nye mati bukan awak"-_sofia alisya "saya nak awak kuat.. Walaupun saya sentiasa bersama awak tapi saya tak...
  • keselamatan
  • love
  • keluarga
+4 more
[ OG ]  ||MAIRIEZ|| She's With Me by IsabellaNajwa_
[ OG ] ||MAIRIEZ|| She's With Meby Wawa
WARNING: some cliche things may happen as I'm a sucker for those. You have been warned. Also, please keep in mind that i wrote this when i was 16 "Maisarah tu cucu...
  • bukabasyebasye
  • romance
  • sembangmelayu
+4 more
village : 30 days of madness   ||  applyfiction by starryran
village : 30 days of madness ||...by ° 美
" baby sayanggggggg " kau diam ah! pi beri makan gajah kat sana tu "
  • malayapplyfic
  • village
  • baby
+7 more
[OG] Tikah's Talk  by latteacar
[OG] Tikah's Talk by teacár
Lebih kurang macam diari harian, Atikah berkata-kata. Start : 24/11/2018 End : -
  • malay
  • funny
  • kpop
+17 more
Fakta Kehidupan by reensyz
Fakta Kehidupanby Nureen Syazani
Fakta yg mengarut pasal hidup dan ade kena mengena sbb semuanya pasal kehidupan yeayyy Ape lah aku mengarut nih😂
  • fakta
  • lawak
  • merapu