Lawak Stories

Refine by tag:

187 Stories

Cinta Yang Menyeksakan by MiraCle_Navi
#1
Cinta Yang Menyeksakanby Kawaii 🌸
Nanti saya tulis :) Nak habaq nama hero ngan heroin.. Aria Syazwina dan Haleef Fauzan.. Nanti saya tulis description ni..Tata~ Bukan malas cuma nak perabis siap dulu cer...
  • kahwin
  • persahabatan
  • love
+21 more
Kelakar Ke? by JoonBelle
#2
Kelakar Ke?by Belle
Hidup anda suram,muram dan bosan? Di sini mempunyai penawarnya Ikuti Kelakar Ke? untuk hiburkan hari anda. Start:21/4/17 Enjoy reading
  • wattys2018
  • lawak
  • author
+6 more
Hello Polis! by aeemamel
#3
Hello Polis!by melody mel 🦄
Arina Najia. Seorang remaja yang berusia 17 tahun dan bakal menduduki SPM. Hidupnya hanyalah sebagai seorang pelajar yang biasa-biasa saja. Bukanlah pelajar target mahup...
  • romance
  • sarjan
  • wattys2019
+7 more
I lost my self in you by froydesyaz
#4
I lost my self in youby Dang Syazwin
Seorang mafia yang berniat untuk membunuh seorang wanita atas dasar balas dendam kepada keluarga wanita itu disebabkan masa lalu.Ianya berubah 360 darjah apabila mafia...
  • matabiru
  • mafia
  • spanish
+16 more
Galeri Kata-Kata by arys__
#5
Galeri Kata-Kataby Arys🖤
Sedih ? Kecewa ? Baca laa mana tahu sejuk sikit hati tu . Vote and Comment ye
  • wattys2017
  • cinta
  • lawak
+1 more
Cheat Day + 김태형 by LubangHidungJimin
#6
Cheat Day + 김태형by isy._
"benda boleh curang buat apa setia?" Kalau kau cakap kau setia ngan bias kau seorang , kau munafake Cover by @iamyoungjae-
  • taklehgo
  • humor
  • biaswrecker
+19 more
Exo Salah Gaul The Series  by Wahyudinnn
#7
Exo Salah Gaul The Series by Wahyudin
Cerita ini dibuat berdasarkan otak fanboy yang sedang galau yang selalu ingin di manja . . . #10 dalam lucu 29 Januari 2018
  • kai
  • exo
  • chanyeol
+10 more
CERPELAI by faishal_is_hiding
#8
CERPELAIby Hyde
Koleksi cerpen-cerpen lawak yang extreme dan melampau-lampau kelaka nya. Cabar lah rakan-rakan anda untuk tidak gelak membaca cerpen-cerpen ini. Dijamin rakan-rakan and...
  • kawin
  • lucu
  • ketawa
+17 more
[H] Lawak BTS  by army_vbts
#9
[H] Lawak BTS by °•Yeonnie°•
♡First update : January 2018 ♤Just for fun ♤Ufufufufufu...100% from me..no copycat ♤Enjoy it🙃 Highest ranking; 2 in lawak (28nov2018) ; 1 in...
  • suga
  • hoseok
  • jimin
+12 more
[C] Enthousiaste + 박지민 by LubangHidungJimin
#10
[C] Enthousiaste + 박지민by isy._
Kau bayang kau baru balik dari sekolah or tempat kerja . Tetiba masa kau nak landing atas tilam kau nampak bias kau sedang beradu What's your reaction? Beautiful Cover b...
Completed
  • ahaha
  • jiminmin
  • pjm
+18 more
Novel: Akulah Si Heroin! by SyuAriani
#11
Novel: Akulah Si Heroin!by Syu Ariani
[Bakal terbit di PBAKL 2019 💙] 🌸 BLURB AKULAH SI HEROIN! 🌸 Pertama kali bertemu selepas bertahun-tahun tidak bersua muka, Aliya dan Haziq tetap menjadi seteru sama la...
  • romcom
  • karyaseni
  • penulisan2u
+10 more
Once Upon A Time : Apabila Prince Charming Sekalian Bertemu by fiqahamani
#12
Once Upon A Time : Apabila Prince...by FiqahAmani
Pada awalnya, mereka tidak pernah sefahaman. Perbezaan personaliti dan perangai menyebabkan pergaduhan sering terjadi. Sejak kali pertama mereka bertemu... " Maaf...
  • romanticcomedey
  • malaynovel
  • onceuponatime
+14 more
[H]DO YOU WANNA ALIVE OR DIE ?! by HyEoNzYaNx
#13
[H]DO YOU WANNA ALIVE OR DIE ?!by 부 김 강 권 이 민 박 옹 쟈니
sambungan HORROR MALAY FANFIC EXO BTS SVT WN1.... BOOK 2....
  • seram
  • psycho
  • bts
+14 more
TIGA by AdilahLee
#14
TIGAby Adilah Lee
seorang perempuan dua orang lelaki, bersama mereka berTIGA. lain peel, lain falsafah, lain hobi, lain minat, lain segalanya, tapi mereka masih lagi berTIGA. enjoy my st...
  • falsafah
  • sahabat
  • tiga
+8 more
Mr.Lowya Buruk Married With Mrs.Pickupline || kim taehyung by ryn_niel
#15
Mr.Lowya Buruk Married With Mrs.Pi...by tae
Nobody knows how to live and stay with Mr.lowya Buruk and Mrs Pickupline Kim Taehyung kawin dengan Kim jisoo😓😓 ___________________________________________ [Aba...
  • kimtaehyung
  • pickuplines
  • nonfiction
+8 more
THE HAUNTED SCHOOL (S2) by darkworld17
#16
THE HAUNTED SCHOOL (S2)by darkworld
Ni sambungan dari cita IF I DIE 4 tahun kemudian...... Ada 7 org murid baru depa sama macam TWK ada 5 pompuan 2 laki umur depa semua 15 tahun TWK pulak sejak kejadian t...
  • horror
  • boring
  • lawak
+5 more
anything  by flowerrqueenn_
#17
anything by syadaaä
Apa - apa ja , asal kau bahagia
  • tips
  • lawak
  • fakta
+3 more
FAKTA PEREMPUAN ^,^ by syafa_aqira_17
#18
FAKTA PEREMPUAN ^,^by syafa_aqira_17
Fakta perempuan.. Aku tulis apa yang aku tahu..
  • remaja
  • perempuan
  • malaysia
+2 more
Cikgu, saya pilih Cikgu.. by vanila_latte
#19
Cikgu, saya pilih Cikgu..by vanila_latte
Bertepuk sebelah tangan. Itulah yang sering dikhabarkan oleh semua orang di sekitar Qaisara . Qaisara yang tulus dan mencintai seorang jejaka sahaja dalam hidupnya. Qais...
  • kisahsweet
  • pengawas
  • jin
+12 more
Imaginasi by Oddsiswithme
#20
Imaginasiby Amirah Aisyah
Aku akan update bila aku ada inspirasi. NOT A NOVEL BUT A COLLECTION OF CERPEN THAT I MADE. Buku yang aku dapat dari idea bodoh bila aku tengah seterika baju. Setiap c...
  • sedih
  • rogol
  • gila
+10 more