Kisahbenar Stories

37 Stories

Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidupan Aku! by TheRealStoriesOfMe
#1
Cerita Sebenar. Macam Mana Kehidup...by ZAMIR ISAAC
- macam mana aku kenal sex - siapa ajar aku?? - kenapa depa ajar?? - jalan hidup aku.. - ape nak jadi?
Historias De Terror {koleksi kisah-kisah seram} by irulll__
#2
Historias De Terror {koleksi kisah...by Red Orchid
Cover by: @_lunastella Credit to: @_lunastella 100% kisah benar diambil daripada pengalaman-pengalaman sebenar boleh kongsi kisah seram anda dengan cara messege saya di...
Kisah Seram Pendek (short horror stories) by AnakAziz95
#3
Kisah Seram Pendek (short horror s...by E❣
Berkisahkan tentang pengalaman² yang saya dan orang² sekeliling saya alami . Kelebihan Allah bagi saya anggap sebagai anugerah ☺️
© Peneman | Short Story by babymochiihere
#4
© Peneman | Short Storyby Yana Syamira <3
" Kalau saya teman awak boleh? " Haa.. ayokk, jangan lari. Boo-!! Short story ni bukannya seram sangat tapi ada misteri di sebalik cerita. Woahh.. Anyways, don...
Completed
The Confession of a Shy Girl by booongaaa
#5
The Confession of a Shy Girlby booongaaa
Ini bukan kisah cinta. Hanya coretan dan catatan si gadis dalam tumblr-nya. Lebih pada puisi saat dia dalam gembira menyintai si jejaka. Juga puisi tentang duka dan kece...
Completed
My First Love by nico_yazawa22
#6
My First Loveby Lili
Cinta pertama? Mana mungkin aku lupakan kau. Kau orang pertama yang mengajar aku erti cinta yang sebenar. Kau orang pertama yang mengajar aku satu perasaan yang tidak pe...
KERJA KURSUS SPM by mekkizz
#7
KERJA KURSUS SPMby kalau suke follow sy pls nnt...
KISAHNYA BERMULA sewaktu kerja krsus acc dan seni spm yg perlu aq siapkn dgn cepat dan kemas krn tempoh hantr sudah hampir tiba JIKA LEWAT HANTAR berkemungkinan tiada ma...
Hantu kunci by NrzmJfr
#8
Hantu kunciby Nrzm Jfr
kisah benar disebuah sekolah agama
My Little Jelita by meera_nadiera
#9
My Little Jelitaby meera_nadiera
abang sanggup halalkan jelita .kata faliqu rizky dengan bersungguh abang lia dah anggap abang macam abang sendiri kenapa abang nak kahwin dengan jelita bukan ini cara n...
Kisah Seram : Level Tadika by Atiq17
#10
Kisah Seram : Level Tadikaby Atiq Aziz
Kompilasi kisah-kisah seram yang berlaku pada diri penulis sendiri. Sejak dari kecil, sampai dah besar panjang.
Kembara Raya by naeemdergawi
#11
Kembara Rayaby naeemdergawi
Kisah benar 2 orang anak muda mengembara semenanjung Malaysia menaiki motorsikal kapcai Honda ex5 dream. Perjalanan sejauh 3500 kilometer disempurnakan dengan jayanya. B...
Cerita Seram by dideQ06
#12
Cerita Seramby Penulis Muda
Nie kisah yang di alami sendiri oleh penulis...terpulang pada diri anda untuk menilai sama ada nak percay Atau tidak...Jika suka ajaklah kawan-kawan..keluarga dan saudar...
SYAITAN dan JIN by Aila_suhaimi
#13
SYAITAN dan JINby what do you mean
Semua makhluk diatas muka bumi ini adalah milik Allah SWT. Bukan sahaja manusia mahupun haiwan yang menjadi penghuni di muka bumi ini, malah jin dan juga syaitan turut...
Sc04-05-04 by SyafikaAmira1
#14
Sc04-05-04by Syafika Amira
Pengalaman aku dengan housemates dekat hostel. Percaya atau tidak, ini yang kami lalui.
Si pengawas bermata besar itu milik siapa?? by arnzra
#16
Si pengawas bermata besar itu mili...by Arnie ziera
pade mulanya..baca lah dulu..kemudian.. AKHIRNYA SI PENGAWAS ITU DENGAN SIAPA YE??
THE CALL TO THE RADIO STATION.  by lysanajwa
#17
THE CALL TO THE RADIO STATION. by lysanajwa
Please read, and leave your comment. Be honest, and ill be fine.
MIMPI by nageeda
#18
MIMPIby nageeda
Cerita ini mengisahkan mimpi. Mimpi itu khayalan. Tapi adakah yang ini... Reality?
Completed