Kawanbaik Stories

Refine by tag:

20 Stories

nafsu kawan baik by akilahmadsaf
#1
nafsu kawan baikby someone メ
Okay citer ni berdasarkan kawan baik aku yang bernama aini humaira 💕
Princess Xavier Return  by questn
#2
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
My Annoying Husband  by syhminzm
#3
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...
Fake Friend by tweentytwoffaa
#5
Fake Friendby cikaa
Kisah tentang 7 sahabat yang baru sahaja menamat kan pelajaran nya di universiti. Mereka mempunyai sahabat lelaki juga perempuan.Mereka mempunyai nama kumpulan mereka se...
Tabby, si Penjaga Rumah. by nia948
#6
Tabby, si Penjaga Rumah.by nia 94
Jun memeluk lengan kawan baiknya, Kaito. Dia menggeletar ketakutan. Matanya meliar, memandang ke kiri dan ke kanan. "Kau dengar tak? Ada bunyi pelik datang daripad...
DIARI CHEMPAKA by SIBUNGEMATAHARI
#7
DIARI CHEMPAKAby BUNGA MATAHARI
it's Site Chempaka bt Syed Chan story
PERASAANKU by HawaArlisa
#8
PERASAANKUby HawaArlisa
Rafiki: "Who am I to you sampai kau injured pun tak nak bagitahu aku. Am I too insignificant to you?" Fiona: "Woahh, okay, I'm sorry for not telling you...
KENA GAME DENGAN KAWAN SENDIRI? by radiny
#9
KENA GAME DENGAN KAWAN SENDIRI?by radinny
just nak cerita kawan aku yang selalu kenakan aku .
Persahabatan Mimi & Nana by puterimimisyaza
#10
Persahabatan Mimi & Nanaby Puteri Mimi Syaza
Aku tetap akan sayang kau walau apapun yang terjadi
Indahnya Cinta Kita by nuradyrabtrazali
#11
Indahnya Cinta Kitaby nradyra
Percintaan tanpa ada perancangan akhir hanya akan memberi kesakitan pada akhirnya berbanding kebahagiaan. Perkahwinan adalah perkara yang penting. Jadi, cintailah seseor...
Fake Hope  by shiro_nahyung
#12
Fake Hope by choi na hyung
Ni cite pasal lelaki yg suka menyakitkan hati pompuan
Cinta Ifra Mikael [Hiatus] by liyafiq_
#14
Cinta Ifra Mikael [Hiatus]by Liyok !
"Saya terima, saya sanggup menggantikan tempat Farhan dan menjadikan Ifra sebagai isteri saya" "Kau gila ke Aeril?! Macam mana dengan Arisya? Arisya tu s...
My Strong Girl [ C O M P L E T E D  ] by typeonediabetes
#15
My Strong Girl [ C O M P L E T E D...by RosesReggie
aku gadis biasa biasa sahaja,tak gempak,tapi mungkin adalah sedikit lawa .( eceh puji diri sendiri lol) haha.aku jumpa ramai orang dalam hidup ni.sebabtu aku tahu dan ak...
OOTD by KinaArshad
#16
OOTDby 🖤🤍KinaArshad 🤍🖤
Buku ini hanyalah tentang OOTD saya sebagai kenangan. Tiada yang menarik hehe