Kahwin Stories

182 Stories

You Love Me?  by laurentjoon
#1
You Love Me? by laurentjoon
"i will never ever like or love you, keep that in your f*cking mind!". - Daniel "i know". As simple as that, aku membalas.
Completed
Mrs. Gold, You're Mine Forever! by Nuragomi
#2
Mrs. Gold, You're Mine Forever!by nuragomi
Ryan Gold adalah bekas general tentera China yang kini merupakan CEO GOLD GROUP manakala Rose Henderson adalah seorang graduan architecture yang bekerja sebagai photogra...
Jandaku is Back! (Short Story) [✓] by xtheaura
#3
Jandaku is Back! (Short Story) [✓]by .
Pertemuan selepas 5 tahun membawanya mengimbas kenangan luka. Dilepas secara tidak rela, ditinggalkan ketika masih mengharapkan secebis rasa belas dan kasihan. Laungan t...
Completed
Suri Hati Mr Beku by kasturimadu
#4
Suri Hati Mr Bekuby 𝓚𝓪𝓼𝓽𝓾𝓻𝓲 𝓜𝓪𝓭𝓾
Kahwin dengan sepupu? Eiii memang tak lah dalam kamus hidup seorang Diana Nurin. Tapi macam mana kalau opah kesayangan buat permintaan supaya dia disatukan dengan Azfar...
My Sweet Cupcake  by BabyUmao
#5
My Sweet Cupcake by Ain Umao
Hidupnya tidak dilimpahi kemewahan dan harta, namun Erina Natasha bersyukur dengan apa yang dia ada. Dia gembira tinggal di Mahligai Zaaba, sebuah rumah anak yatim bersa...
Takdir Hidup Raudhah by hazirahawang
#6
Takdir Hidup Raudhahby hazirahawang
Disebabkan satu kejadian yang menimpa Hana Raudhah, dia tak percaya lagi kakaknya, Intan dan kawan sekelasnya Haris Iskandar 'Kau kalau dah tak pandai tak pandailah. Tak...
Jodoh 'Cina Buta' by DauntlessRaiter
#7
Jodoh 'Cina Buta'by Farhanna
Tatkala berfikir semula,Haziq sedar dia tersalah langkah. Dia sudah melafazkan talak cerai kepada Feeya beberapa hari yang lepas.Dia masih cintakan Feeya! Dia mahukan Fe...
Bagaikan Landskap Pelangi by xtheaura
#8
Bagaikan Landskap Pelangiby .
Mencari hero untuk seorang Liyyan Lashira yang keras kepala, tak menyabar dan suka bertindak sendiri. Entah siapa yang mampu bertahan dengan gadis seperti itu yang serin...
THE DEVIL'S ANGEL || OG by _beautysnow
#9
THE DEVIL'S ANGEL || OGby fhnish🌍💕
Tengku Ian Adrian,lelaki yang tampan yang boleh membuatkan perempuan sekelilingnya terjerit macam orang gila,tapi malangnya hatinya sudah berpunya oleh wanita yang pasti...
TENGKU MIKHAEL'S GIRL by beaalice_
#10
TENGKU MIKHAEL'S GIRLby 𝔞𝔩𝔦𝔠𝔢
𝓉ℯ𝓃ℊ𝓀𝓊 𝓂𝒾𝓀𝒽𝒶ℯ𝓁 '𝓈 ℊ𝒾𝓇𝓁 Tengku Mikhael & Farra Aryna Kelakuan dingin Farra membuatkan Mikhael jatuh hati terhadapnya. Walaupun si gadis tidak pernah seny...
AMELIA NICKAYLA |OG| by nikkentang
#11
AMELIA NICKAYLA |OG|by someone:)
Satu kejadian yang baginya tidak adil berlaku dalam hidupnya. Hal ini menyebabkan keluarganya berpecah belah. Satu ke utara dan satu lagi ke selatan. Dipaksa berkahwin a...
ELLY by arianakisya
#13
ELLYby ariana kisya
" For your information girls.. I'm not flirting with your boss. I'm working with your boss" kata Elly lepas tu terus membuka langkah. 'belagak' kata hati Dani...
Mr Perfect And Miss Casual  (slow update) by anyysstory
#14
Mr Perfect And Miss Casual (slow...by anyys
menceritakan tentang Tengku Alya Amani dan seorang kawan dari internetnya yang berjanji akan berjumpa pada akhir musim bunga .
BUKAN PENGEMIS CINTA by kimiafina
#15
BUKAN PENGEMIS CINTAby Kimiafina
Qays Nufail. Nama diberi oleh ibu ayahnya yang tercinta. Walaupun hidup sebagai anak yatim, Qays tetap tabah hidup bersama ibunya, Puan Mariam. Anak orang gaji? Ya, it...
PARCEL by SimonMalik
#16
PARCELby Simon Malik
Sedikit teaser Novel pertama aku dengan FIXI. Aku open a few babs untuk korang baca. Kalau korang nak beli, ebook - https://www.e-sentral.com/book/info/125481/parcel Bu...
Completed
AMELLYN RAYDEN by aisyvlee
#17
AMELLYN RAYDENby 𝘵𝘩𝘦 𝘦𝘯𝘥.
1𝘚𝘛 𝘉𝘖𝘖𝘒 𝘖𝘍 𝘛𝘏𝘌 𝘙𝘖𝘚𝘌𝘚'𝘚 𝘚𝘌𝘙𝘐𝘌𝘚 One step away from me A thousand steps in pursuit of you. You need to know who I am. No matter what, I still get wh...
Completed
Mawar Asmara.  by ivyquin_
#18
Mawar Asmara. by royal
[ Mawar Asmara × Shah Arjuna ] Fiksyen melayu klasik , tapi tak berapa nak klasik sangat √ [ September , 18 ] [ On Going ]
Aireen Ayana [ H ] by hnnnss__
#19
Aireen Ayana [ H ]by ☕
Aireen Ayana seorang gadis yang sangat ganas. Setakat bergaduh dengan orang kampung di sekitarnya, baginya celah jari sahaja. Kehadiran seorang kanak kanak lelaki ke dal...