Hambar Stories

Refine by tag:

48 Stories

Isteriku,14 Tahun?! by keding_girl
#1
Isteriku,14 Tahun?!by keding_girl
Nurin Farisya➡Emmm,awak jangan nak apa-apakan saya ea.Saya ni underage lagi taw.Next year saya nak pt3.So,saya tak nak ada anak lagi.Ada faham?! Khairul Haizad➡Euww,sape...
Completed
  • sweet
  • bosan
  • fantasy
+5 more
「️✓️」️Diariku Hidupku →️ Kang Daniel by SyahWoonies
#2
「️✓️」️Diariku Hidupku →️ Kang Dani...by h i a t u s
『️Wanna One's series』️ 「️ Kau fikir lelaki tiada diari ke? 」️ Start : 15032018 Completed : 14062018
Completed
  • hambar
  • kangdaniel
  • wannaone
+2 more
Girls like you+ksj by potaethin_
#3
Girls like you+ksjby Jhaeless_
"I want girls like you" -Kim Seokjin Pub:1 Dec 2018 End:-
  • romcom
  • kimseokjin
  • ulzzang
+3 more
kpop jokes by theseongthsense
#4
kpop jokesby medium huh
hahaha just a reminder that you might not understand some of the jokes because youre probably not a fan
  • hambar
  • dumb
  • hahaha
+2 more
Koleksi Ayat (2) by DeanMikhael
#5
Koleksi Ayat (2)by Dean
Sambungan daripada "Koleksi Ayat"
  • status
  • hambar
  • sentap
+5 more
Exo Homestay by husnakai
#6
Exo Homestayby kahkahkahkahkai
+ Cerita ini mengisahkan, apabila 12 jejaka kacak lagi macho lagi sado lagi terencat menjaga sebuah rumah tumpangan 3 tingkat. " Barang siapa yang mewujudkan rumah...
  • xiumin
  • exo
  • wattpad
+15 more
BEST FRIEND FOREVER JOKES 2 by atikahshahir
#7
BEST FRIEND FOREVER JOKES 2by mizz_tykha
EEEIIII!!!!!....JOKES NYE HILANG!=( XPE...KORG BCE JER ..... NNTI AKU LETAK GMBR WTAK WATAK UTAME NYER!
  • sekolah
  • lame
  • bbnu
+11 more
「️H」️you never walk alone S2  ‣ wannaone  by SyahWoonies
#8
「️H」️you never walk alone S2 ‣ wa...by h i a t u s
『️Wanna One's series』️Sequel 「️ Mungkin kali ni hambar sikit sebab dh tambah watak 」️ 【️Mohon baca season 1 dulu】️ Start : 12082018 Complete : Time aku dengan Daehwi off...
  • takadakenta
  • kangdaniel
  • kimjaehwan
+20 more
Mr.Ego | Min yoongi by Dreamtae97
#9
Mr.Ego | Min yoongiby Dreamtae97
Kerana dia sweet hati yg beku pun boleh cair.
  • jungkook
  • kalau
  • sorry
+5 more
Puns Melayu by cookiehollow
#10
Puns Melayuby ≥_≤
Demi mengisi masa bosan aku, aku create benda ni. Bila idea start popping up tetiba aku update okay. Enjoy! Papai [ By the way abaikan cover tu. Nanti aku tukar ] © Lyd...
  • funny
  • kelakar
  • puns
+9 more
The Secret Crush by diraxmy
#11
The Secret Crushby h@dhir@h
Sinopsis "THE SECRET CRUSH" Ia mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Mayrina Ellyana Elly sedang anggau dengan lelaki yg bernama Efiq Harr...
  • manis
  • awakxsaya
  • gaduh
+10 more
My Phone [Completed] by _nrjx_
#12
My Phone [Completed]by The Pink Bunny
+ Disebabkan phone aku ,kita berjumpa - Disebabkan takdir, kita bersama ✅2017
Completed
  • kimtaehyung
  • love
  • phone
+2 more
lawak kampus by ayuni424
#13
lawak kampusby psycholover
Selamat membaca
  • kelakar
  • lucu
  • cartoon
+12 more
Text || Feeling - Na Jaemin FF (NCT) by Snowelju
#14
Text || Feeling - Na Jaemin FF (NC...by Shoo ✨
"Terima kasih sebab buat aku happy selama ni, aku hargai sangat." :) - Na Jaemin Ff
  • nct
  • malay
  • nomin
+15 more
Dendam by rynkhan
#15
Dendamby ryn
Rasa yg paling sakit ialah rasa menyesal .
  • sekolah
  • hambar
  • bunuh
+2 more
Fakta Kpopers 💞 by Syugastly_
#16
Fakta Kpopers 💞by Hanæ
Fakta ii tentang kpopers di seluruh dunia 🌸 Start ; 23 Jun 2017 End ; -
  • bts
  • kpopers
  • hambar
+4 more
Anything by serraflurry
#17
Anythingby serraflurry
💙💙💙💙💙 -fakta -auta -pickup line -lawak -dakwah -lirik lagu
  • permission
  • hambar
  • bodoh
+7 more
[OG] Tikah's Talk  by latteacar
#18
[OG] Tikah's Talk by teacár
Lebih kurang macam diari harian, Atikah berkata-kata. Start : 24/11/2018 End : -
  • exo
  • randompeople
  • ff
+17 more
cinta bertepuk dua belah tangan by NurMasyitahHazirah
#19
cinta bertepuk dua belah tanganby Miss MasyitahZahin
Seorang gadis berkaca mata bertudung labuh.Dari segi luaran tampak sempurna tapi sebaliknya.Dia seorang yang baik,peramah,cantik,bijak dan mudah jatuh hati.Dahulu,dia be...
Completed
  • my
  • cintabertepukduabelahtangan
  • sorry
+6 more
Kompilasi Hambar by erk888
#20
Kompilasi Hambarby Shahrul Naim
Lebih kurang macam album kompilasi Sentuhan Kecundang la. Tak pun, Semangat Zaman.
  • certot
  • cerpenmelayu
  • hambar
+2 more