Fariz Stories

Refine by tag:

7 Stories

Clarissa by nrlmayyasyar
#1
Clarissaby Nurul Mayya
cover by @satp_ti *** Cara Clarissa mempertahankan hidup selama 16 tahun terakhir ini, hanya bergantung pada jadwal hariannya. Lalu datanglah Fariz, lelaki yang baru saj...
  • fariz
  • highschool
  • teenfiction
+2 more
My Project by Ansnrs
#2
My Projectby Ansnrs
Dari awal aku melihatmu aku menyukaimu padahal kita tidak pernah saling kenal sebelumnya. Aku fikir aku tak akan bertemu denganmu lagi, ternyata entah itu kebetulan atau...
  • love
  • nesya
  • secret
+4 more
SKY by hunnyloey_
#3
SKYby hunnyloey_
"Tak semua akan faham kau dan mungkin selamanya mereka tak akan ,itulah realiti yang kau kena telan walaupun pahit" P/S: on edit
  • fadhli
  • kristal
  • hannah
+5 more
DIA by WANNFA
#4
DIAby WANNFA
Dina Hani kata Dina boleh dikategorikan sebagai extrovert yang tak berapa nak extrovert sebab dengan orang yang dia tak kenal je mulut berat nak bercakap. Tapi bila dah...
  • dina
  • wannfa
  • dia
+1 more
KETIKA SOSOK ITU DATANG by RenaKece1
#5
KETIKA SOSOK ITU DATANGby Rena Kece Dari Lahir
Suasana malam yang sunyi dan dingin. Bintang-bintang bertaburan, bulan tampak berseri memancarkan sinarnya. Menggoda setiap mata memandang. Sedikit luka telah sirna oleh...
  • vania
  • rifki
  • hisyam
+1 more
SINGLE AND NOT AVAILABLE by najwa_azs
#6
SINGLE AND NOT AVAILABLEby wawa~
First time couple memang... mekar je sakura tumbuh dalam hati.Tapi semua tu time couple. Lepas dua bulan, sakura punya sakura, BREAK! Apa cer?! Punyalah sedih sampai 50...
  • zara
  • fariz
  • sakura
+2 more
Mimpi Terindah Untuk Seketika by Downtoearthbitch
#7
Mimpi Terindah Untuk Seketikaby Hidayah
Menyusuri jalan yang pahit dan susah mematangkan Humaira Lari dari masa silam mendamaikan Humaira Tapi dia tidak lari dari penjara yang lalu hanya untuk menjejakkan kaki...
  • cinta
  • wanitacekal
  • sayang
+14 more