Fakta Stories

164 Stories

-ˋˏ✄ 'Fuck'tah Crush » CRUSHING FACTS by everlunaa-
#1
-ˋˏ✄ 'Fuck'tah Crush » CRUSHING FA...by ꕥ Lυɳα Mαʅϝσყ
#besties2017 winner Kisah clichè tentang suka duka kau dan crush yang takkan pernah tamat urghh so cheesy. Fabulous book cover by @pepsin ! Go check her out <3
Completed
[Fakta Lelaki] by a_s167
#2
[Fakta Lelaki]by •
Semua fakta tentang lelaki yang girls tak tau. Credit by: @Sufiezz_
OG | Facts About Kpopers Student  by -flowercoups
#3
OG | Facts About Kpopers Student by Young(若い)
gelagat kpopers seperti saya...Memang penuh kegilaan... ©-flowercoups present 2017 180928 #2 in fakta
ғᴀᴋᴛᴀ ᴍᴇɴɢᴀʀᴜᴛs by syahasf
#4
ғᴀᴋᴛᴀ ᴍᴇɴɢᴀʀᴜᴛsby she
Murung? Doh meh arh bace buku ni meta, konpem murung sekmu makin tamboh. 2/3 from socmed. Dah Cover : @lilwimpyman
Completed
Fakta ke Lawak? 2 by jinnienadd
#5
Fakta ke Lawak? 2by Epiphany
MUSIM YANG KE 2 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH #1 Fakta #1 Lawak
[ C ] Crush Fuckta |  S.1 by -taerkentut
#6
[ C ] Crush Fuckta | S.1by (๑ ิټ ิ)
🍑 setiap manusia mesti pernah ada crush 🍉 so, dalam buku ni. Aku akan berikan hampa semua FAKTA atau FUCKTA tentang crush. 🍅mohon hampa semua support aku 🌸Fakta dan...
Completed
Ayat by eyffah-
#7
Ayatby iff
Just a random quotes about life, love, friendship and more! 🖤 Please press '🌟' button before read! All quotes / ayat credit to owner. Start ; 170728
Completed
Fakta Kpopers •  by baemaa
#8
Fakta Kpopers • by 승마❤️
only for kpopers je au . 😂
Fakta Kehidupan Budak MRSM (Randomly Updated) by Bb2006_qiss
#9
Fakta Kehidupan Budak MRSM (Random...by anonymous
[ON GOING] Korang pernah terfikir apa yang budak-budak MRSM ni selalu buat? Kepada yang duduk smk tu, anda sangat bertuah. Janganlah nak berangan sangat nak masuk MRSM s...
Ayat Je by beylaaprilyn
#10
Ayat Jeby babycute✨
Simple simple tapi mendalam orang english panggil 'deep'. Soal hati kau sendiri.
9C Story! (50 JHS) [COMPLETED] by AchmadKamil
#11
9C Story! (50 JHS) [COMPLETED]by kay.
SEMBILAN CE,Kelas yang ada di paling pojok sekolah,deket dapur dan mentok ke kolam Ikan.Wkwk (Inspired by 2 itu teman 37 itu satu kelas)
Completed
ANIMISME [FUCTA] by sh_yang
#12
ANIMISME [FUCTA]by sarahthestar
ANIMISME 💬 [FUCTA] #1 IN SERAM [181115] ⚠THIS IS FACT OF HORROR SIDE Animisme is dark side that caused from black colour that lack of lights. Black is a colour that is...
Bacotan Gua by ZakiesXXX
#13
Bacotan Guaby ZakiesXXX
Cerita ini murni dari kehidupan yang gua alami, ga gua tambah-tambah sedikitpun, sebenernya ga penting juga sih gua mau nambahin ato ngurangin , lagian juga gabakalan ad...
Fakta : Wattpaders by irya_bnny
#14
Fakta : Wattpadersby 원숭이
Fakta-fakta hanot yang berada didalam adalah satu kebenaran bukan penipuan. #AUTHORBAIK Start:27 June 2019 End:
100 Things You Didn't Know About Harry Potter by Fish-out-of-Water-5
#15
100 Things You Didn't Know About H...by Fish-out-of-Water-5
The thought in every potterhead's actual head: 'The seventh book and the eight movie is completed and they're both great, but what about me? Is this the end of the adven...
Bila Kakak dan Abang menguasai kita by Shqifcb
#16
Bila Kakak dan Abang menguasai kitaby Qifxb
Ada kakak ? Ada Abang ? Ada salah satu daripada diorang ? Pernah rasa nak maki diaorang tapi tak boleh sebab takut kena marah dengan mak @ ayah ? Disini aku nak cerit...
Život je smrt a smrt je život by Dark_Stregoi
#17
Život je smrt a smrt je životby
Soubor povídek o životě a smrti. Každého z nás napadá myšlenka, co asi je po smrti a zda vůbec existuje tzv. posmrtný život. Mě osobně toto téma je hodné blízké, protože...
SAINS NASA by mhrhmpas
#18
SAINS NASAby mhrhmpas
IPA BIOLOGI FISIKA KIMIA SAINS Semoga bermanfaat Dan menambah wawasan
menuju kedewasaan by suniezz
#19
menuju kedewasaanby hoelypeach
problematika kehidupan menginjak umur 20 tahun