Cintaremaja Stories

132 Stories

Airiel Azril by MiSsApRiL06
#1
Airiel Azrilby Red Spider Lily
Airiel Azril merupakan anak ceo terkemuka di Eropah. Hasil kacukan ibunya orang melayu Dan ayah yang mix Airiel seorang sahaja yang mempunyai genetik mata biru langit ya...
Four Days With You! (SLOW UPDATE) by raiasinchan
#2
Four Days With You! (SLOW UPDATE)by Rahmatikaaa
Deket doang jadian kagak! Canda jadian. Hal itu yang dialami oleh Kensha dan Recky. Jujur saja hati keduanya tak mudah berlabuh. Bagi mereka cinta itu tidak bisa sembara...
CIK PEMBANTU JELITA by dearnovels
#3
CIK PEMBANTU JELITAby Penerbitan Dear Novels
Tajuk: CIK PEMBANTU JELITA Penulis: HANNY ESANDRA Harga: RM24 / RM27 ISBN: 978-967-2116-56-1 POS PERCUMA! 🍀Untuk melanggan http://www.wasap.my/+60132588069
THE INDESCRIBABLE by strawberryripple
#4
THE INDESCRIBABLEby baebiy
Bila bincang soal apa yang manusia tak boleh ubah , kau sibuk nak cakap yang takde apa yang mustahil . Tapi kau lupa bilamana Tuhan buka pancaindera keenam kau dan masa...
I Love You , Headprefect !! [SU] by Tasya_syah
#5
I Love You , Headprefect !! [SU]by Afiq🌸
Bermula dari Tengku Khaira yang kembali berpindah ke sekolah lama dengan gelaran Queenka . Banyak isu yang ditimbulkan pelajar tentang kisah lamanya . "woi perempu...
Amber Krystal one-two shoots, EVERYONE? by Bpoutik
#6
Amber Krystal one-two shoots, EVER...by Sortsavior
disini bakal ditulis beberapa cerita yang muncul sekelabat dipikiran aku. Kadang aku memikirkan hal tersedih dan gembira secara bersamaan jadi dengan beberapa cerita pen...
Love You Gangster by hanina_1616
#7
Love You Gangsterby Fatin Hanina
Metalic Highschool, sekolah idaman kepada semua para gadis dan jejaka di merata-rata tempat. akhirnya ketika umur aku 17 tahun aku dapat menjejakkan kaki aku di sekolah...
KAKAK KELAS by amiulrich
#8
KAKAK KELASby Rahmi Rahmawati
بسم الله الر حمن الحيم Hallo:) sebenernya ini cerita wattpad pertama aku Dan sebenernya aslian aku gasuka baca wattpad karna cangkeul :v Tapi akhirnya ntah terinspirasi...
Our Memories  [SU] by waneyouu
#9
Our Memories [SU]by 재현
malaystory by waneyouu , Our Memories #1 🙆❤ « HIATUS BUAT SEMENTARA WAKTU » Mengisahkan tentang Airina Sofiya, seorang pelajar Tingkatan 5 yang pastinya bakal mendudu...
TTM - lee eunsang by ngakhak
#10
TTM - lee eunsangby laya
TEMAN TAPI MUSUH "Sakit paan lu?" "Sakit ati" "Jadi org jgn burik2 makanya" "LEE EUNSANG!!!!!" Baca aja dlu siapa tau suka Bahas...
Tu la Pasal -aku suka kau- by airaaqueen
#11
Tu la Pasal -aku suka kau-by airaaqueen
Adda Hayra - tolong kosongkan poket kau sebab aq rasa kau dah curi hati aq adam! Adam Asyraf - sebelum kau mainkan aq baik aq mainkan kau adda. Khairul Aqil - adda you t...
Dia.. Bukan Adik Aku! by dominisa143
#12
Dia.. Bukan Adik Aku!by Domi Nysa
Cerpen yang mengisahkan tentang seorang lelaki bernama Wazif, menerima amanah untuk menjaga adik tirinya Katima Shahira. Kerana terlalu berpegang pada amanah dia memak...
ANONYMOUS by kelipbintangkecil
#13
ANONYMOUSby Bintang Kecil
Pernahkah kamu merasa laku karena banyak pria yang mengejarmu, tapi lebih memilih bertahan untuk tetap mencintai pria yang sama. Apa yang paling menjijikan di dunia ini...
Completed
Indecisive Love by ellenelleonorah
#14
Indecisive Loveby elleonorah
"Jangan memilih jika berat, jangan memilih jika tidak ihklas,jangan memilih jika sakit. Cukup menjauh dan tidak memilih apapun yang membuatmu..(entahlah)" - Te...
My School Love Story(?) by SisBalqis
#15
My School Love Story(?)by noneedtoknow
cerita ni maybe bkn 100% berdasarkan apa yg btol-btol berlaku but i just wanna share what i remember about my love story during my high school since bagi aq alot of thin...
poor boy by floydgothigh
#16
poor boyby Floyd .
in the past i was a poor family and then i have to move house cuz my father have a new job on Jakarta after my father become to richman and i move again to Sukabumi. hum...
Long Distance by lesstaeryy
#17
Long Distanceby Hesti Lestari
Kau tahu seberapa sulit manusia untuk melepaskan? Kau paham seberapa lelah manusia mencoba mengikhlaskan? Bisakah kau rasakan bagaimana tersiksanya manusia yang terjebak...
Putri Biruku by IqbalusSholih
#18
Putri Birukuby Iqbalus Sholih
Tentang seorang laki laki mencari jati diri dan cintaa
Untukmu Aku Ada by IbnuHaviedz
#19
Untukmu Aku Adaby F-PEN COMMUNITY
Judul : Untukmu Aku Ada Penulis: Ibnu Hafidz Perasaan pertama waktu aku melihatnya aku merasakan ada hal yang berbeda, ih..cakepnya tuh anak, or maybe this is a firs...
Tetangga Seberang Jalan by dwietta
#20
Tetangga Seberang Jalanby Mega Dwi
Banyak yang telah berpasrah pada waktu akan keadaan Kiran, bagaimana mungkin menyembuhkan seseorang ketika orang itu sendirilah yang tidak mau sembuh. Dirinya yang telah...