Cintaremaja Stories

131 Stories

Airiel Azril by MiSsApRiL06
#1
Airiel Azrilby Red Spider Lily
Airiel Azril merupakan anak ceo terkemuka di Eropah. Hasil kacukan ibunya orang melayu Dan ayah yang mix Airiel seorang sahaja yang mempunyai genetik mata biru langit ya...
Amber Krystal one-two shoots, EVERYONE? by Bpoutik
#2
Amber Krystal one-two shoots, EVER...by Sortsavior
disini bakal ditulis beberapa cerita yang muncul sekelabat dipikiran aku. Kadang aku memikirkan hal tersedih dan gembira secara bersamaan jadi dengan beberapa cerita pen...
Indecisive Love by ellenelleonorah
#3
Indecisive Loveby elleonorah
"Jangan memilih jika berat, jangan memilih jika tidak ihklas,jangan memilih jika sakit. Cukup menjauh dan tidak memilih apapun yang membuatmu..(entahlah)" - Te...
CIK PEMBANTU JELITA by dearnovels
#4
CIK PEMBANTU JELITAby Penerbitan Dear Novels
Tajuk: CIK PEMBANTU JELITA Penulis: HANNY ESANDRA Harga: RM24 / RM27 ISBN: 978-967-2116-56-1 POS PERCUMA! 🍀Untuk melanggan http://www.wasap.my/+60132588069
THE INDESCRIBABLE by strawberryripple
#5
THE INDESCRIBABLEby baebiy
Bila bincang soal apa yang manusia tak boleh ubah , kau sibuk nak cakap yang takde apa yang mustahil . Tapi kau lupa bilamana Tuhan buka pancaindera keenam kau dan masa...
I Love You , Headprefect !! [SU] by Tasya_syah
#6
I Love You , Headprefect !! [SU]by Afiq🌸
Bermula dari Tengku Khaira yang kembali berpindah ke sekolah lama dengan gelaran Queenka . Banyak isu yang ditimbulkan pelajar tentang kisah lamanya . "woi perempu...
Pacaran (Trailer Book) by lismalaurel
#7
Pacaran (Trailer Book)by lismalaurel
Pacaran? Juwi bilang, nggak pacaran pun kita masih tetap happy Pacaran? Kata Rizal, pacaran itu perlu, bisa juga dicoba dulu. Pacaran? Faiz tak mengizinkan, aku bisa saj...
Our Memories  [SU] by waneyouu
#8
Our Memories [SU]by 재현
malaystory by waneyouu , Our Memories #1 🙆❤ « HIATUS BUAT SEMENTARA WAKTU » Mengisahkan tentang Airina Sofiya, seorang pelajar Tingkatan 5 yang pastinya bakal mendudu...
KAKAK KELAS by amiulrich
#9
KAKAK KELASby Rahmi Rahmawati
بسم الله الر حمن الحيم Hallo:) sebenernya ini cerita wattpad pertama aku Dan sebenernya aslian aku gasuka baca wattpad karna cangkeul :v Tapi akhirnya ntah terinspirasi...
Nostalgia Cinta Gila by PikachuHayat
#10
Nostalgia Cinta Gilaby PikachuHayat
*Ini cubaan pertama aku menulis 10 tahun yang lalu. Cerita berkisarkan cinta budak universiti. Terberhenti sekejap atas sebab-sebab tertentu. Akan disambung balik sampai...
Love You Gangster by hanina_1616
#11
Love You Gangsterby Fatin Hanina
Metalic Highschool, sekolah idaman kepada semua para gadis dan jejaka di merata-rata tempat. akhirnya ketika umur aku 17 tahun aku dapat menjejakkan kaki aku di sekolah...
Tu la Pasal -aku suka kau- by airaaqueen
#12
Tu la Pasal -aku suka kau-by airaaqueen
Adda Hayra - tolong kosongkan poket kau sebab aq rasa kau dah curi hati aq adam! Adam Asyraf - sebelum kau mainkan aq baik aq mainkan kau adda. Khairul Aqil - adda you t...
My School Love Story(?) by SisBalqis
#13
My School Love Story(?)by noneedtoknow
cerita ni maybe bkn 100% berdasarkan apa yg btol-btol berlaku but i just wanna share what i remember about my love story during my high school since bagi aq alot of thin...
TTM - lee eunsang by ngakhak
#14
TTM - lee eunsangby laya
TEMAN TAPI MUSUH "Sakit paan lu?" "Sakit ati" "Jadi org jgn burik2 makanya" "LEE EUNSANG!!!!!" Baca aja dlu siapa tau suka Bahas...
He's MY Senpai by Rifunny
#15
He's MY Senpaiby RifunnyFani
"We're not dating, He's MY Senpai." Shira, gadis Indonesia yang tinggal di Hiroshima, Jepang memiliki nasib buruk. Biasanya orang-orang kalau didekati cogan pa...
Putri Biruku by IqbalusSholih
#16
Putri Birukuby Iqbalus Sholih
Tentang seorang laki laki mencari jati diri dan cintaa
Tetangga Seberang Jalan by dwietta
#17
Tetangga Seberang Jalanby Mega Dwi
Banyak yang telah berpasrah pada waktu akan keadaan Kiran, bagaimana mungkin menyembuhkan seseorang ketika orang itu sendirilah yang tidak mau sembuh. Dirinya yang telah...
Dia.. Bukan Adik Aku! by dominisa143
#18
Dia.. Bukan Adik Aku!by Domi Nysa
Cerpen yang mengisahkan tentang seorang lelaki bernama Wazif, menerima amanah untuk menjaga adik tirinya Katima Shahira. Kerana terlalu berpegang pada amanah dia memak...
Part 1 MOVE ON ? by NurAisiyahT
#19
Part 1 MOVE ON ?by AISIYAH TANJUNG
Move on itu tidak mudah. Membuat diri sadar dengan keadaan perlu mindset yang tepat, dan mindset itu kadang bukan dari ide kita, bisa saja mindset dari oranglain. Tapi...
dasar EX durjana by yeosangkacak
#20
dasar EX durjanaby Eliya Ammani
"I changed and i choose it. Not others but me, myself," "Oh, the truth is hurts but i forgive you. Do take care," - Aku penat tapi aku tak mengeluh...