Cabaran Stories

Refine by tag:

13 Stories

Dia Milik Aku  by alyssaw11
#1
Dia Milik Aku by alyssa
Nak ibu bapa happy , anak -anak mangsa keadaan . Mia Zanny telah menerima pinangan Arman Yusri atas permintaan ibu bapanya. .......... Arman Yusri meletakkan syarat kepa...
Sayang Untuk Cik Nuyin by Nrinn_97
#2
Sayang Untuk Cik Nuyinby Cik Pipit
Di buang keluarga? Hanya kerana kesalahpahaman yang berlaku dalam keluarga, dia kena terima setiap tomahan dan hinaan yang yang diberikan oleh keluarga sendiri. Kepercay...
Mission VS Love : Our Missions by __sweetypie
#4
Mission VS Love : Our Missionsby Nasya.
Warning ; [Rollercoaster Language] Semuanya bermula dari satu misi yang sama. Pertemuan antara mereka telah mengubah nasib dunia sekaligus telah menyelamatkan beberapa n...
'SHY' or  'Annoying'  by Melliana_
#5
'SHY' or 'Annoying' by Melliana_
Kisah perjalanan Nur Amylia Qalisya ataupun Mia. Harapan yang dia tunggu selama 3 tahun hanyalah sia-sia sahaja. Dia hanya bertepuk sebelah tangan. Namun itu bukan peng...
Terindah Kedua Kali by Tmeiyzz
#6
Terindah Kedua Kaliby Tmeiyzz
Author tak thu nk bt description psal story ni.. Tpi author sarankan sama2 bca story ni je.. Nak thu slnjutnya psal story ni.. Teruskn ikut prkmbngn story ni stiap kli a...
Kerana Sayap-BTS & BTOB(hold) by Itsmeiyana
#9
Kerana Sayap-BTS & BTOB(hold)by SITI DAYANA
Kisah dua makhluk huwings, Ruby dan Arsyad terpaksa ke bumi untuk mencari pemilik kuasa sayap merah dan biru. Semasa di bumi mereka dijumpai oleh Syahir dan Hazrul. &quo...
pergilah air mata  by nrinnnnnnnn
#10
pergilah air mata by nrinnnnnnnn
"Kau ni sengaja langgar aku kan? Mesti kau nampak aku keluar kereta porches tadi kan? " Kata seorang lelaki "Helloo ! Assalamualaikum ! Nak saya azan Kat...
Certot SENTAP by cik_misteri
#11
Certot SENTAPby bae
Guys im really sorry because certot are not certot anymore. Tbh, this is my life, this is the truth, this is the reality. AND STILL, MASIH MENGHARUNGI HARI2 YANG MENYAK...
Mawar Tak Berduri - Comp. Of Taught by marrliest
#12
Mawar Tak Berduri - Comp. Of Taughtby 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐟 𝐏𝐞𝐧 𝐁𝐢𝐫𝐮
"Hidup kita singkat , tapi perjalanannya terasa amat jauh.Tak bererti hidup tanpa iman didada. " Buku ini hanya penulisan saya. Tak berniat apa apa. Hanya penu...