Budak Stories

Refine by tag:

38 Stories

Budak Asrama by DiariKehidupan
#1
Budak Asramaby Ceritaku Bersama
Berdasarkan kisah benar bagaimana aku boleh menjadi seorang gay dan ingin bertaubat tetapi ada penghalang... Aku mempunyai seorang adik angkat tetapi aku tidak mahu adik...
Dia cinta ku by aliason1
#2
Dia cinta kuby aliason
18sx...kisah aku dan dia
yasmin by yasminpugag
#3
yasminby yasminpugag
perjalanan ku yang penuh keindahan,mengandungi unsur lucah
kisah budak kampung by wandanadek
#5
kisah budak kampungby wandanadek
Aku baru je mengenali wattpad ni,so ini story aku yang pertama.kisah aku suatu ketika dulu.jangan lupa vote ye.agar lebih bersemanggat untuk bercerita.mengandungi unsur...
Asrama by maercaestro
#6
Asramaby Abu Hudzaifah
Cerpen seram di asrama
Completed
yana wife aku by yanateput
#7
yana wife akuby yana kana
kisah wife aku yang baran dan ego akhirnya menjadi jalang.
Luahan Hati Si BAKA by chaerindul
#8
Luahan Hati Si BAKAby chaerindul
baka tu apa? cari sendiri -,- aku bukan manusia translator macam pakcik google.. ingat sng aku nak cari p'kataan tu? kau pun knalah berusaha guna internet cari maksud tu.
you create your own by ariesgell
#9
you create your ownby naimfanis
The new me come, more comings Dear user It's okay if things isn't going your way yet . It's okay if your road looks a little blurry & your shoulders feel heavy . Everyt...
Budak hoki baru nak up VS Budak nerd baru nak up! ♥ -Puteri Nur Izzaty by user08759571
#10
Budak hoki baru nak up VS Budak ne...by
Korang sokong mana? budak hoki atau budak nerd? kenapa korang sokong? Dan...Siapa kah yang lebih bagus ? jadi nerd atau jadi pemain hoki? jom kita tengok siapa yang mena...
Memory Lawak >♡< -Puteri Nur Izzaty by user08759571
#11
Memory Lawak >♡< -Puteri Nur Izzatyby
lawak yang di kumpul kumpul dalam hidupan harian.....
Pengalaman [Slow Update] by axjxx9
#12
Pengalaman [Slow Update]by axjxx9
Kisah berkisar pengalaman yang dilalui oleh Ani, dan bagaimana Ani terperangkap di dalam dunia seks ini.
Cerita Para Budak by KadekNaraW
#13
Cerita Para Budakby Kadek Nara. W
Dalam tulisan ini menceritakan bagaimana dunia yang akan terjadi pada massa depan. Semua dibalikkan oleh dunia ini. Dunia dan keadaan di dalamnya menjadi sangat kejam di...