Bosan Stories

42 Stories

lawak kampus by ayuni424
#1
lawak kampusby psycholover
Hye semua.. Kepada peminat lawak kampus boleh la baca and vote okayh.. Muahh💋
Myself✔️ by kugilaanz_
#2
Myself✔️by [AKU PUN X TAHU]
[ C O M P L E T E ] 🎖1st place genre short story Imagination Award 🎖Queen of Short Story by Esthrella Award 2020 🎖Fiorella award Mystery/thriller winner WARNING! NI...
Completed
Kegilaan ✔️ by kugilaanz_
#3
Kegilaan ✔️by [AKU PUN X TAHU]
Hahaha... Jangan ingat ni cerita. Cover tu aku saja nak biar gempaklah kononnya. Dah jumpa tu mai jenguklah. Aku bosan kes pkp ni. Takda kawan. Kau nak komen banyak-bany...
INSTAGRAM ✔️ by kugilaanz_
#4
INSTAGRAM ✔️by [AKU PUN X TAHU]
[ COMPLETE ] A short story about love. Get it or leave it. It's a choices that everyone can choose. Sekali ditinggalkan, beribu kali aku cuba untuk buat kau jadi milik...
Shinpuru Cover Shop (CLOSE!) by Nurhy_Dayah
#5
Shinpuru Cover Shop (CLOSE!)by Aya Nurhy ヒダヤ
Simple. Menarik. Ringkas Nak menghasilkan karya tapi belum ada cover? Tahniah! Anda telah pergi ke tempat yang betul. Hanya tekan read dan anda boleh request cover yang...
Zyvela's  by Aqueella_
#6
Zyvela's by El
" ketika bertahan denganmu hanya menambah luka, bukankah sebaiknya kita saling menjauh dan pergi? "
Hembusan Senja by Itsdakka
#7
Hembusan Senjaby Dea Elips Sukandar Daka
Pikiran sederhana yang butuh wadah
Aku Gila ? by ChikDiva_
#8
Aku Gila ?by 💅
Gila ? Aku gila ?.... "Kau gila Nat , kau gilaa !!!!!" "Kau diamlah perempuan !!!!! " - Nat "Nak aku mula dari mana ?" - Ryan "Mula...
Without Hope  by fayeaarabella
#9
Without Hope by °αяαвєℓℓα°⚘
『1st random quotes by @fayeaarabella 』 who is she? cover gempucks nak matey from : @_lunastella ♥
𝐊𝐄𝐁𝐎𝐒𝐀𝐍𝐀𝐍 by _narmi__
#10
𝐊𝐄𝐁𝐎𝐒𝐀𝐍𝐀𝐍by _narmi__
𝚝𝚊𝚔𝚍𝚎 𝚊𝚙𝚊-𝚊𝚙𝚊, 𝚝𝚊𝚔𝚢𝚊𝚑 𝚝𝚎𝚗𝚐𝚘𝚔
Anda Bosan? by Demelzaaa
#11
Anda Bosan?by You-Know-Who
Adakah anda bosan? Jika ya, kita perlu buat sesuatu! Takkan selamanya nak bosan kot? Ini adalah cara untuk kita avoid hidup dengan penuh kebosanan!
Completed
what a life by AnisahFitriah
#12
what a lifeby AnisahFitriah
hidup? hmm hidup memang tak adil..tu semua bukan apa..tu tanda Allah nak uji umat dia supaya sentiasa berusaha untuk mendapatkan sesuatu.. bukan hanya tahu meminta ja.Le...
"Bosan" by andi8949
#13
"Bosan"by Andi
Sebuah cerita ringan tentang bosan.
2016: 366 leap year by kedleon
#14
2016: 366 leap yearby Ked Leon
Orang cakap hidup macam roda. Kejap atas kejap bawah. Yang aku ni semedang kat bawah apa kejadahnya?
Koi Nak Bercerita Je  by hazelnut_ask07
#15
Koi Nak Bercerita Je by Cutie Hazelnut
Sekadar kata-kata untuk menghilangkan bosan diwaktu lapang
Crazy Bored Princess by jsckrst
#16
Crazy Bored Princessby ~
"Why the hell you keep saying bored, Princess?" "First of all, I'm not a princess. Second, I don't know.. that's a mystery"
Kau Tau Bosan? by maulanaws_
#17
Kau Tau Bosan?by Maulana Wahyu Saefudin
Perasaan bosan akan hidup yang begitu-begitu saja pasti pernah jadi masalah sebagian orang. Selain itu, apakah kau tau bosan? Bosan merupakan rasa dimana semua terlihat...
Bicara Si Bulan by Nurrizzani
#18
Bicara Si Bulanby Nurrizzani
Kalau rasa nak baca,bacalah.Kalau rasa tak nak sila bla. Cuma tempat suka suki aku nak cerita,what i feel and anything.So kalau rasa tak berfaedah tak yah baca. Ok chaw.