Bosan Stories

Refine by tag:

38 Stories

Isteriku,14 Tahun?! by keding_girl
#1
Isteriku,14 Tahun?!by keding_girl
Nurin Farisya➡Emmm,awak jangan nak apa-apakan saya ea.Saya ni underage lagi taw.Next year saya nak pt3.So,saya tak nak ada anak lagi.Ada faham?! Khairul Haizad➡Euww,sape...
Completed
  • kahwinmuda
  • hambar
  • sweet
+5 more
lawak kampus by ayuni424
#2
lawak kampusby psycholover
Selamat membaca
  • kelakar
  • school
  • lawakkampus
+12 more
Slice Of The Lion. by __artur
#3
Slice Of The Lion.by Artur Broz
Unnecessary to read 😴
Completed
  • random
  • bosan
  • malay
+15 more
COLD HEARTED (Blackpink x bts) by saegiyaaa
#4
COLD HEARTED (Blackpink x bts)by saegiyaaa
"aku xnak kacau kau tapi aku suka kacau kau" - suga "kau x kenal aku lagi" - jennie "awak comel" - jimin "jangan nak tarik tali ngan a...
  • bosan
  • kejam
  • jirose
+12 more
Fakta Kawankurr by ilaInYourArea_
#5
Fakta Kawankurrby athilahniz@m
fakta2 kawan yg selama 3 tahun aq kawan dengan diorng baik buruk diorng dah tersemat dah dalam jiwa raga aku ni 😂😂😂 siapa yg nak kongsi cerita boleh ahh komen nnt aq...
  • friends
  • buddies
  • bodoh
+22 more
Anda Bosan? by Demelzaaa
#6
Anda Bosan?by You-Know-Who
Adakah anda bosan? Jika ya, kita perlu buat sesuatu! Takkan selamanya nak bosan kot? Ini adalah cara untuk kita avoid hidup dengan penuh kebosanan!
Completed
  • bosan
Tips Ampuh Menghilangkan Rasa Bosan by seragampermana
#7
Tips Ampuh Menghilangkan Rasa Bosanby seragampermana
Pasti kalian pernah merasa bosan akan sesuatu. Entah itu karena pekerjaan atau karena pasangan kalian. Kami yakin pasti semua orang di dunia ini pasti pernah merasakan b...
Completed
  • smp
  • ntt
  • ampuh
+17 more
SAJE JE AKU BOSAN by sofienurnisa_06
#8
SAJE JE AKU BOSANby pie
ni cuma kisah hidup aku yang merapu dan melalut. budak bwh umur takperlu baca k sebab ade byk sumpah taktipu mencarut. k tu je lah (kot). nak tahu lagy sila bce aku tak...
  • bosan
  • masihcomel
  • merapujer
+3 more
Jangan sia-siakan aku 😳 by Noricha08
#9
Jangan sia-siakan aku 😳by Noricha08
Mengisahkan tentang Danisha yang dulunya disanjung tinggi oleh hakimi dan sangat dihargai,disayangi dan dicintai kini semuanya berubah ketika dia sudah...
  • marah
  • love
  • sayang
+8 more
Apa Kabar Harapan by Kitsune985
#10
Apa Kabar Harapanby Kitsune985
Karna aku takut datang menemaniku lalu meninggalkanmu
Completed
  • bosan
  • luka
  • takut
+2 more
Quotes Of Life🌼 by -qTsleeping
#11
Quotes Of Life🌼by qTpieee
Qoutes English yang ditulis ketika bosan dan tengah fefeeling gituh .💁 WARNING🚫 aku kuat feeling jadi mohon jangan menyampah dengan Qoutes aku . Broken English maybe...
  • life
  • student
  • idc
+9 more
"Bosan" by andi8949
#12
"Bosan"by Andi
Sebuah cerita ringan tentang bosan.
  • motivasi
  • hiya
  • kebosanan
+4 more
Crazy Bored Princess by jsckrst
#13
Crazy Bored Princessby ~
"Why the hell you keep saying bored, Princess?" "First of all, I'm not a princess. Second, I don't know.. that's a mystery"
  • nekatraveler
  • army
  • travelerfangirl
+9 more
Quotes untuk semua by FarisyaIryanis
#14
Quotes untuk semuaby FarisyaIryanis
Ha bacelah " -Bahasa Melayu -Bahasa English
  • gembira
  • jiwang
  • jgnterasa
+11 more
what a life by AnisahFitriah
#15
what a lifeby AnisahFitriah
hidup? hmm hidup memang tak adil..tu semua bukan apa..tu tanda Allah nak uji umat dia supaya sentiasa berusaha untuk mendapatkan sesuatu.. bukan hanya tahu meminta ja.Le...
  • bosan
  • whatalife
  • normal
+1 more
SeeSaw by AyangAfrianti8
#16
SeeSawby Ayang Afrianti
cerita ini gak ada jadwal penerbitannya,dipublikasi sesuka hati. jadi bagi siapapun yang baca dihaturkan terimakasih. castnya masih BTS,ceweknya? terserah kalian saja y...
  • rapmon
  • junghoseok
  • kimseokjin
+13 more
Jawaban untuk Daun by fluicatio
#17
Jawaban untuk Daunby fluicatio as a cat
Daun mahasiswi tahun ke-dua yang merasa hidupnya sangat membosankan, hingga dia mendapat sebuah kejutan yang luar biasa. -semua perempuan muda ingin kebebasan yang tak t...
  • seru
  • mengejutkan
  • bagus
+7 more
Di Bawah Langit-Mu by qalbiyshuhada
#18
Di Bawah Langit-Muby qalbiyshuhada
Perkenalan Sara Ul Haq dan dua orang lelaki yang begitu menyekat nafasnya amat memberi kesan dalam diri gadis itu. Seorang daripada mereka adalah cinta pertamanya di zam...
  • novelmelayu
  • best
  • cinta
+2 more
Diary Perawat by Musthofabintangb1997
#19
Diary Perawatby Musthofa El Shirezy
setiap hari tentang pekerjaanku. bosan, kadang sesekali rindu, kadang kesel sendiri, kadang juga pengen banget berhenti dari pekerjaan ini.
  • story
  • diaryperawat
  • humor
+14 more
Ila's Talk by ilaInYourArea_
#20
Ila's Talkby athilahniz@m
Aku annnn boring sebenanye hahaha k hambar sila la baca woih lpstu vote and komen lerr takpe aq xpernah makan org lagi 😊
  • ila
  • member
  • boring
+11 more