Asrama Stories

102 Stories

Farish by Stylolysious
#1
Farishby Stylolysious
Novel ini menceritakan tentang Farish yang dilamun cinta. Tetapi pelbagai halangan dan rintangan yang dia perlu tempuhi.
Asrama Lifestyle by swaegyoo
#2
Asrama Lifestyleby Sára Kwon Ji Eun
Story about student life dekat asrama. Enjoy yeah!
ketara by yana_iha
#3
ketaraby yana_iha
hanya tulisan random. mungkin kisah benar, mungkin rekaan semata.
Penghuni Pohon Bambu #DiantarSiapa by Shizuka_kirarin
#4
Penghuni Pohon Bambu #DiantarSiapaby Rin
Horor #Diantarsiapa I Kontes menulis cerita horor Indonesia @AmbassadorsID ***** Ketika aku meminta temanku mengantarku ke tempat pesta. Siapa yang mengantarku? Temanku...
Completed
My Review by ethelbet
#5
My Reviewby embun
My own review,opinion and perspective abt books that I've read. Most of them are Buku Fixi.
ASRAMA by inrmstya
#6
ASRAMAby inrmstya
Jangan sesekali kau berani sangat nak tegur 'dia'.
Dor.m.ate by pastapaste
#7
Dor.m.ateby raiaana
Hari-hari yang perlu ditempuh oleh pelajar yang tinggal di asrama adakah seperti yang kita bayangkan? "Bosan dho cuti2 mcm nie." "Aku dengar siang tadi d...
Asrama  by Dhiyazzz
#8
Asrama by Dhiyazzz
So cite ni aku dpt from Twitter.... enjoy....
New? [Asrama Edition] by oo_lyaa
#9
New? [Asrama Edition]by toffee
Tips dan guides untuk student yang baru masuk asrama. #malaysiastudent
ASRAMA RELATABLE by thunderwingg
#10
ASRAMA RELATABLEby Anais
Being a hostelian was one of the best thing that ever happened in my life. It's like, you're living in a house with really damn big one happy family. There's lots of hap...
Silam by ethelbet
#11
Silamby embun
This cerpen bersiri 'Silam' is about a girl who really loves hotel and milo where she always being haunted by her past which involved her bestfriend too. She is struggli...
Biarlah by nishhaf
#12
Biarlahby noshiyo
Kau dah push aku then kau mula nak tarik balik ? Sial - start ; 041219 end ; -
Asrama Puteri 👻 by AnakAziz95
#13
Asrama Puteri 👻by E❣
📍 Pengalaman Sebenar💃 📍 Berkaitan dengan kawan2 aku jugak👭👭 📍 Kejadian di salah sebuah institusi di Perak😏 📍 Hanya berkongsi .. mane tau anda juga belajar di tem...
SIFANI by ghoulfiaroh
#14
SIFANIby ghoULFIaroh
ini tentang seorang anak yang merindukan orangtuanya menginginkan mereka kembali tanpa mengetahui bahwa dirinya sudah tiada
LoVe You LiKe A LoVe SoNg by PaZalMM
#15
LoVe You LiKe A LoVe SoNgby PaZalMM
~Kerana aku keliru, kau ialah satu mimpi atau realiti?..~ How can it be only a dream if my mind can remember your fragrance? I will live till that day come. I will wait...
Sekolah by aimanhadiio
#16
Sekolahby aimanhadiio
Baca buku ini dengan teliti dan HAYATI.
1095 Days by derldrussel
#17
1095 Daysby DE.R
1095 hari yang tidak didapatkan oleh orang lain selain anak-anak henat yang berada disana. Mendapat tempaan yang tidak ditemukan di tepat lainnya. Mendapat pelajaran hid...
Second Chance by syumnasalsa
#20
Second Chanceby S. Yumna Salsabila
Tiara membaca koran pagi dari teman sekamarnya, Sarah. Seorang perempuan ditemukan tidak bernyawa di kawasan gedung lama tadi malam! Seorang pembunuh berwajah dingin ter...