Albanian Stories

Refine by tag:

11 Stories

Ne Maksimum by assertive_55
Ne Maksimumby M. U. S. I. C
Komedi romantike Ne maksimum humor. Ne maksimum vuajtje. Ne maksimum urrejtje. Ne maksimum dashuri. Pershkrimi me i mire qe mund ti besh marrdhenies mes Ajkes dhe Nikola...
 • festa
 • vella
 • marrdhenie
+22 more
Ndjenja te zhgarravitura. by EdliraS
Ndjenja te zhgarravitura. by ♈️
Gjeta nje leter, dhe zhgarravita mbi te gjithe ndjenjat ..
 • philisophical
 • shqip
 • feelings
+3 more
Bergeri by LDMomon
Bergeriby Nameless
Nje histori e çdo kohshme
 • albania
 • drame
 • historieshkurter
+6 more
Djalli I Mafias by wielsi
Djalli I Mafiasby wielsi
Ti ben qe dhimbja te duket nje ndjenje magjepsese........ Cover by:julidapp Filloi:qershor 2019 Mbaroi:......🤔🤷‍♀️😄
 • crazy
 • shqip
 • aventure
+8 more
Ride with the Mafia by Alayaah
Ride with the Mafia by Alayaah
Mila Carter grew up with instability, hardship and no place to call home but she refused to let her circumstances define her. She planned and worked for a successful fut...
 • lust
 • hot
 • violence
+15 more
Country Facts part 1 by LordFlowerr
Country Facts part 1by Lee Johnson
The countries that I will include are: - Hungary - Albania - Japan - South Sudan - Finland - North Korea - Malaysia And 1 Territory: - Guernsey I would love to hear your...
 • albanian
 • europe
Noah Centineo x lexuesja [ shqip ] by alessiolovescats
Noah Centineo x lexuesja [ shqip ]by alessiolovescats
a l b a n i a n s t o r y
 • reader
 • noah
 • shqip
+2 more
Юу ч биш by writerAnuk
Юу ч бишby Anuk Anuk
юу ч биш
 • albanian
Jo vetem shok...pt.2 FELLINGS by minklea
Jo vetem shok...pt.2 FELLINGSby kleacajupi
FELLINGS per ate qe do mund te jen shume te medha.Ato jane te pafundme dhe sikur te ndahesh nga ai qe do ato nuk ndalojne "Jo vetem shok...pt.2 FELLINGS" Shpr...
 • fellings
 • bts
 • shqip
+5 more
ALFA by julidapp
ALFAby ♀
Kur je përballë një ujku , instikti më i mirë është që të vraposh dhe të lutesh të shpëtosh nga ai. Por këtë rradhë nuk po ndodhte në këtë mënyrë.Diçka po më ndalonte. D...
 • werewolffanfiction
 • alfa
 • wattys2019
+7 more