Alay Stories

Refine by tag:

30 Stories

LOVE IN THE BLOOD by maddyalone09
#1
LOVE IN THE BLOODby maddyalone09
I think its enough die, because i love him.. untill i feel inlove with my step brother?.... Follow before read!
The Peacock Miraculous  by LatteTeddy
#2
The Peacock Miraculous by ~Sky~
What would happened if Adrien Mom never died but instead left for the Safety of Her Family and She know Marinette would Make a great Peacock Miraculous holder and What i...
The night before by spicystorielover
#3
The night beforeby spicystorielover
The night before... The night before the mysterious murder of Alya Jones
━  Pasangan Luar Biasa || kpop ff by qeutie
#4
━ Pasangan Luar Biasa || kpop ffby ━ dot™
❝ takde pasangan yg boleh tandingi kami punya pasangan ❞ ━ ©qeutie
Hukum Rimba di Jalan Indonesia Part 1 by robyirzalmaulana
#5
Hukum Rimba di Jalan Indonesia Par...by roby irzal maulana
Tahukah anda jumlah kendaraan yang masih beroperasi di seluruh Indonesia pada 2016 kira-kira mencapai 104,211 juta unit, jika dibandingkan jumlah penduduk Indonesia yang...
My best / girl friend by Chuuya294
#6
My best / girl friendby Chuuya294
Lauren ngangep Daren tu temen doang Daren ngangep Lauren tu lebih dari teman so apa yang akan terjadi diantara mereka berdua? ps: cerita ini diminta oleh adik Author dan...
LA  LUNA  Y  YO by Adriana_Alay
#7
LA LUNA Y YOby ADRI-CHAM💙
ESTA HISTORIA SE TRATA DEL NACIMIENTO DE UNA NIÑA PECULIAR ,LLAMADA ROUSS BLANLUNIER ,QUE SIGNIFICA BLANCA LUNA , QUE DESDE EL PRIMER DÍA DE EL COMIENZO DE SU VIDA...
Zelims daughter by Alexisloveshorses
#8
Zelims daughterby HorseWithWings25
Shay is the kind of mom that is always looking out for me. She doesn't want me to go outside without her, she even doesn't want to let me even take one foot in school...
1DsalahGaul (Season 1) by sfdlovato
#9
1DsalahGaul (Season 1)by R. Killa
WARNING: Penulis membuat cerita ini dalam keadaan "tidak sadar". Sisi tergelapnya muncul dan dia tengah mencoba menjadi seorang pelawak. SINOPSIS: Sebuah kisa...
Completed
Lady Bat x Logan Sanders  by lukathewitch24
#11
Lady Bat x Logan Sanders by Rio and Overhaul
Lady Bat has a crush on Logan Sanders and Logan Sanders has a crush on Lady Bat and two will fall in love and will get together and this is a story about Lady Bat and Lo...
Privat matematika by aisyaaah13
#12
Privat matematikaby Siti Aisyah
menceritakan tentang seorang anak yang privat metik bersama temannya. teman yang baru saja ditemuinya secara langsung, waaaah. apa jadinya yahhh, hehe
Completed
My Ex Boyfriend by KimMingyu682
#14
My Ex Boyfriendby dwi rahmi apriliani
cerita pendek mengenai kisah cinta seventeen
08:08 by storyofoned
#15
08:08by Barbie and Queen
Tentang Harry yang menyesal sama Chanya.
Completed
Kata Hati Yang Tak Mampu Terucap by shofialimah_
#16
Kata Hati Yang Tak Mampu Terucapby shofialimah sulistyowenny
hallo guys Sebelumnya maklumin ke gaje an dan ke alay-an author nya yaa.. hehe
Ang Huling Alay by BlackMimikyut26
#17
Ang Huling Alayby A L Y ❤
Aphrodite Solene is a Half Filipina, Half Mexican , mass communication student who try to research and study about the Philippine culture. May mga usap usapan na may is...
Tersisih  by RanggaDe
#18
Tersisih by Rangga De
Aku memutuskan untuk mengambil jalan yang berbeda. Tak akan keren kalo semua orang sama.
KOK ALAY? by AjiRais
#19
KOK ALAY?by Aji Rais
Tulisan kali ini membahas tentang instagram yang semakin hari semakin menjadi sarangnya anak alay yang haus perhatian. Jika kalian muak dengan timeline instagram kalian...
Completed