Select All
  • [C] heart : kook
    28K 3.4K 38

    + bila kau jadi hantu tapi sebenarnya kau masih koma "She will die, Jungkook."

    Completed  
  • [SU] Special Friends 1 + 2 | 정국
    80K 11.5K 38

    " Not your boyfriend neither your husband. Bestfriend or f××× friends? " " Nah, you're a daddy," Pada awalnya, Jeon Jungkook keliru terhadap perasaannya terhadap dua wanita. Rachel Kim, sahabat karib yang sentiasa ada tika waktu susah dan senang. Namun hubungan mereka sangat luar biasa. Tanpa ikatan cinta, namun sat...

    Mature
  • [S1&S2] Daddy Issue ✓
    277K 43.7K 75

    [Remake version of Suami Untuk Disewa.] "I'm not your daddy." "Jadi kenapa awak 'beli' saya kalau tak nak kena panggil daddy?" Dibeli oleh seorang lelaki kaya dan muda, Harley berfikir bahawa lelaki itu mahu menjadi sugar daddy bagi dirinya. Namun lain pula ceritanya bila lelaki itu mahu dirinya 'digoda' oleh seorang...

    Mature
  • Ex ; jjk
    264K 48.9K 82

    +Thanks for the EXperience, our time has EXpired

    Completed  
  • [ C ] Crush | jungkook
    138K 15.7K 42

    " kau percaya tak kalau aku kata yang aku sukakan kau ? " highest ranking : 8 in fanfiction [ C O M P L E T E 🌸 ]

  • Chat + jjk
    748K 95.8K 77

    2016 [completed] + clumsy girl with her arrogant crush

    Completed  
  • Milk Tea + jjk
    140K 25K 51

    2020 [completed] + between same gurl

    Completed  
  • [√] Suami dari Neraka ° jjk
    755K 77.1K 66

    "Aku terima nikahnya Wafa Nur Zara Binti Abdul Malik dengan mas kahwin RM250 tunai." -Taufiq Danial Jeon ••• - Islamic Fanfiction Malay - Cover by @_bunnyeon | B100 Graphic Shop ♥ Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil ikt...

    Completed  
  • [C] Suami Mulut Puaka •Jeon Jungkook•
    434K 63.1K 35

    Setiap patah kata keluar dari mulutnya, tersangat puaka dan menghiris hati.

    Completed  
  • [COMPLETED] Faithful Love 충실한 사랑 (Jungkook BTS)
    404K 49.9K 71

    Ketelanjuran yang terjadi, membawa satu derita yang bukan sedikit sakitnya, dan bukan sekejap sembuhnya.

    Completed  
  • [C] Daddy Jeon | JJK
    319K 43K 35

    Dia menjadi rebutan ramai. Seru namanya, dia pasti muncul bersama godaan yang memikat hati. Start: 02/12/2018 End: 11/01/2019 #7 in fanfiction ( 12/1/2019) #3 in fanfiction (11/7/2019) Photo [Using For Cover]: @itzraejin

    Completed  
  • [C] Régret. jjk
    81.8K 7K 34

    + sekuel kepada MEMORY -- "Tindakan kau amat bodoh Jeon Jungkook. Aku ini isteri kau. Hari ini, esok dan selamanya, kau tak akan pernah jadi erti beban untuk aku!" Keputusan itu melukakan dua hati dan Jeon Jungkook tidak mengerti. Bukankah itu keputusan yang terbaik? Oh Jeon Jungkook, hentikan pemikiran engkau yang...

    Completed  
  • [C] Mémory. jjk
    127K 10.2K 34

    "Lima tahun aku dan Jungna, anak kau sendiri hidup tanpa kau! Aku tunggu kau untuk cari aku balik! Untuk kau ambil aku balik!" Janji yang termungkir cuba dituntut. Hati yang terluka cuba dirawat. Mampukah dia? -- + book 1 of Regret ▶ jjk ✿ Status : Completed / Edited Start : 05 Julai 2016 End : 15 Oktobe...

    Completed  
  • End
    118K 14.4K 24

    "Jungkook.. saya tahu, awak dan Hana tengah bercinta. Tapi saya tetap nak beritahu tentang perasaan saya walaupun saya tahu persahabatan kita akan jadi renggang." "Apadia? Bagitahulah." "Saya sukakan awak. Bukan. Saya cintakan awak." Semenjak tu, semuanya berubah. Diri mereka dan kehidupan. Tapi, itu bukanlah penghuju...

    Completed  
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    458K 38.9K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • jungkook : reject
    132K 14K 67

    ❝ enemy turn to husband ❞-s1 But the happy ending never wins-s2 [ 2017 ] cover by me.

  • [C] The Gangster | JJK
    179K 21.1K 55

    "Semua yang dirancang berjalan lancar. tapi jatuh cinta pada dia, itu bukan sebahagian daripada rancangan" ©finnskyler2019 original idea from : dysna fiction (not me) malaysian translator : finnskyler season 1 : ✔ season 2 : tengok youtube

    Completed   Mature
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    322K 31K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • ✔ Tom And Jerry
    217K 34.9K 52

    ▪︎Nampak mereka bergaduh? Tegurlah kalau berani.▪︎ ▪▪▪ Anda bosan dengan heroin perwatakan lemah lembut? Kenalkan ini Kang Sooyoung seorang gadis yang suka mencetuskan masalah tetapi cerdik dan tangkas. Bosan dengan hero yang bertolak ansur? Ini Jeon Jungkook, dia bertolak ansur dan berlembut dengan semua wanita kecu...

    Completed  
  • Snap + jjk
    977K 144K 79

    2017 [completed] + she forgot to silent phone while trying to snap her crush

    Completed  
  • [C] Free Topup ♡JJK
    288K 38.6K 90

    Unknown number yang baik hati nak sedekah topup secara percuma. Kau nak? Aku nak! Woi topup free kot. Siapa yang taknak? Jungkook's|2018 snowflwr's work Credit goes to budak-budak startsthetic yang extra. ❤✨

    Completed  
  • ✔ Playboy Paling Hot + jjk
    269K 7K 13

    Characteristics of a PLAYBOY 1. Have many women friends. 2. Smart stringing words 3. Highly confident. 4. Chameleon boy. 5. Broken promise. 6. Mr. Future. Hmmm, memang kena sangatlah characteristics itu dengan seorang lelaki yang bernama Jeon Jungkook. Bak kata Lee Wayoung, dasar buaya darat tembaga tua! Semua perempu...

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] Attention From Mr. Jeon Jungkook
    247K 31.3K 75

    + When a black-hearted girl meets a sweet guy. So there is a complicated conflict that begins ❝ Sayang.. aku rindu kau.. ❞ Dia bukanlah seorang yang pandai berkata-kata, namun fizikalnya amat melambangkan dia romantik. - FANFICTION - A jeon jungkuks fanfic 1-12-17 ◽ 19-4-18 Copyright© • kokocrush- [completed ━ 2018]

    Completed  
  • [C]Forbidden Maze• jjk
    54K 8.5K 25

    Kau pilih dia. Sedangkan, hati kau, perasaan kau. Milik lelaki lain. Start/end: - Cover: by @yourwinterbear_ (Amy)

    Completed  
  • C || 전정국 || NAUGHTY JEON || JJK
    413K 56.3K 106

    "Yah! yah! mana baju kau? pakai baju!" - Kang Seo Hee "suka hati akulah ni rumah aku juga sekarang" - Jeon Jungkook #35 in fanfiction May 2020 #20 in fanfiction Jun 2020 #18 in fanfiction Jun 2020 #11 in fanfiction May 2021

    Completed  
  • [C] Love Hate | JJK ✓
    179K 25.7K 66

    Dapatkah seorang playboy seperti Jeon Jungkook mencuri hati gadis cantik namun dingin, Sofia Edler Park? Jatuh suka pada pandangan pertama itu normal untuk lelaki playboy seperti dia, tapi lama kelamaan dia menjadi ketagih untuk berjumpa dengan gadis itu. Adik tiri kepada Jimin yang merangkap kawan kepada dirinya. So...

    Completed   Mature
  • ✔ Turn Back
    31.8K 5.8K 17

    ▪︎Kalau dengar orang panggil, jangan kau berani pusing belakang▪︎ Reenshi's first short story❤

  • [√] Mr.Gynophobia | 정국
    57K 7.5K 27

    ❛ I'm a handsome guy who can't touch a girl easily. Tapi kau pulihkan aku❜ - Jeon Jungkook Siapa sangka ? Lelaki sekacak dirinya mempunyai masalah peribadi. Fobia terhadap perempuan. Uwau, dia tak patut ada penyakit itu ! Macam mana nak gunakan wajah dia untuk mengurat ? Datangnya punca fobiannya membuatkan dirinya se...

    Completed  
  • [ C ] Doll | 인형 | JJK |
    78.9K 8.3K 22

    Aku Cintakan Kau, Aku ingin memiliki kau Jadi, Aku buatkan kau menjadi patung, supaya kau sentiasa ada disisi aku → Warning √ Start ; 130116 End ; 160116 100℅ Idea @-wyntkntcy • Please don't copy cat © 2016 @-wyntkntcy Present°

    Completed   Mature