Select All
  • [C] MY HOUSEMATE | KIM TAEHYUNG
    144K 15.4K 66

    Disebabkan satu kesilapan, mereka terpaksa sebumbung. Kim Taehyung, pelajar baru yang terkenal di sekolahnya terpaksa tinggal bersama Choi Nara, pelajar yang menjadi penyeri sekolah kerana kepandaian. Namun apa yang terjadi jika mereka berdua tinggal bersama? "Orang kata kalau benci lama lama akan sayang. So means th...

    Completed  
  • [ ✔ ] Mandul | KTH
    74.5K 6.2K 21

    " Takguna kalau cantik tapi mandul,kemas barang kau dan lepas ni kita dah tiada sebarang hubungan apa - apa lagi " ❤ : Complete 🔞 : Pembaca Harus 15+ Sahaja ! 🚫 : Cringè Word Is Everywhere ✔ : 100% Idea dari otak yang kacak ini. ➕ Start - 200319 ➖ End - 151019 Author Scalyiu ✔

    Completed  
  • [C] MY HOUSEMATE S2 | KIM TAEHYUNG
    47.4K 6.6K 72

    Siapa sangka, di season 1 mereka bahagia tapi adakah kebahagian itu kekal di season 2? Start :- 260920 End :-190321

  • [C]His Roommate | KTH
    476K 91.2K 111

    Demi si dingin Kim Taehyung, Jae Yoon sanggup redah segala cabaran. Photo [Using For Cover]: Afi @baeknob Siri His Roommate (Preview sahaja) 1) His Roommate 1 2) His Roommate 2 3) His Roommate 3 Ranking: #3 in fanfiction (18/6/2019) #1 in fanfiction (4/7/2019)

    Completed  
  • [C] Babe | Kim Taehyung
    234K 35.9K 51

    Remake Version of 'His Roommate' "Kisah di mana seorang gadis menyamar sebagai seorang lelaki. Mudah? Jawapannya tidak dengan adanya kewujudan Kim Taehyung." Start: 15/2/2019 End: 20/5/2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design #3 in fanfiction on 28/7/2020

    Completed  
  • [C] April Fool + kth
    81.5K 11.6K 38

    ❝ Sunbae nak apa? ❞ ❝ Nak kau. Hehe. ❞ Kim Taehyung ft. Min Hwayoung Highest ranking ; #5 in malayfanfic- 281018 #1 in kth- 041218 Started ➽260618 Ended ➽131119 © 2018 fanfiction cover by @-kyeopttae

  • (C) Guardian |KTH|
    19.7K 2K 13

    Cuba kau bayangkan malaikat maut jatuh cinta . Started: 14/11/2019 End:19/11/2019

    Completed  
  • (C) Guardian 2 |KTH|
    9K 797 10

    Apa jadi kalau malaikat maut dengan malaikat suci bersatu?? Started: 21/12/2019 Ended:26/12/2019

    Completed  
  • CHAINED ANGEL ft KTH ✔
    61.6K 6.2K 28

    ❝Kahwin dengan saya.❞ started : 28 January 2019 ended : 02 July 2019

    Completed  
  • [C] Lelaki Upahan | KTH
    225K 36.1K 36

    Dia tercipta untuk melindungi aku. Namun, cinta yang hadir tak mampu ditolak bukan? Start : 14 September 2018 Status : 23 November 2018 Cover made by : @kuurochi

    Completed  
  • [C] Second Wife- 김태형
    16.4K 1.9K 29

    "I know I'm not the one but I'll try to be a good husband and dad"- Kim Taehyung +++ Start: 12/5/2020 End: 11/9/2021 Status: Completed

    Completed  
  • [C]FAKE NERD|KTH
    73.9K 8K 24

    Dia NERD bukan sebarang NERD tetapi NERD yang ada pada dirinya mampu membuat kau masuk ke dalam perangkapnya. WARNING ⚠️⚠️⚠️ "JANGAN SESEKALI ANDA MEMANDANG RENDAH TERHADAP SEKETUL NERD" START:21/3/2019

    Completed  
  • [𝑪] Romantic Exgangster Kim Taehyung ᵏᵗʰ
    204K 20.8K 49

    "Kita... tidur je ke ni?" "Pardon?" "I mean, only sleep? No ehem ehem right?" "K-kau n-nak ke?" "You don't want to know how much I want to do that..." . 𝑪𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒃𝒚 𝒎𝒚𝒔𝒆𝒍𝒇 ❤︎ Start: 4 June 2020 End: [OG] HIGHEST RANKING #1 in TaehyungBTS (10/06/2020) #1 in SugaBTS (10/06/2020) ©MIEAMIN'S 2ND FANFICTION!

    Completed  
  • [✔] VIRUS
    23.3K 3.3K 22

    ❛Dia menyimpan 1001 rahasia disebalik senyumannya❜

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] MR.FLINT - KTH
    220K 21.3K 51

    "kau sedar la diri kau tuh aku kutip kat mana!. kau takda hak nak halang aku nak kahwin lagi satu ke apa!. kau tu pelacur. kau tu tempat aku lepaskan nafsu je!" "tapi kenapa awak layan saya macam saya penting dalam hidup awak? " "penting dalam hidup aku?. huh. kau tu sedar diri kau sikit. kau tu kotor. aku jadi...

    Completed  
  • [C]You Liar ~ KTH
    157K 13.7K 56

    ⚠️❌(S1)"KAU BALIK LEWAT MALAM LEPASTU KAU PERGI KELUAR DENGAN JANTAN LAIN .. EH MANA KAU LETAK MARUAH KAU HAH ?? SEDAR TAK YANG KAU TU DAH ADA SUAMI ??" - Taehyung Highest Ranking :- #3 in fan fiction-16/2/2018 #7 in fan fiction-11/2/2018 #16 in fanfiction - 28/1/2018 Author-pinky_jinnie Update-4 Disember 2017 End -8...

    Completed  
  • √1 [C] Dangerous Wife | KTH & JJK [DIBUKUKAN]
    90.5K 8.6K 50

    Park Himi. Gadis yang tidak percayakan cinta. Jiwanya kasar. Hatinya keras. Menjadi secret agent bagi Brisden memang kemahiran gadis licik ini. Angkara salah faham dan dendam. Park Himi dan Jung Areum, sahabat baiknya ingin menarik diri dari agensi Brisden. Namun mereka terpaksa menerima misi akhir iaitu melindungi Ki...

    Completed  
  • |√| Ghost Marriage - KTH
    34.5K 4.8K 15

    [idaekim's romance fantasy fanfiction] Completed (2020) Kim Taehyung X Ryu Daehee -mengahwini gadis yang sebenarnya telah meninggal dunia?

    Completed  
  • Saranghae, Mafia! | Kim Taehyung [ COMPLETED ]
    92.3K 7K 51

    Mewarisi perniagaan mendiang ayahnya merupakan satu tanggungjawab yang harus dipikul. Namun, ayahnya terlibat dalam dunia gangster. Yang perlu dituruti oleh lelaki ini. Menjadi seorang gangster sudah sebati dalam hidupnya. Sampailah hadirnya gadis ini mengubah hidupnya 360 darjah! " Selama 4 tahun aku jadi gangster...

    Completed  
  • Turn Back Time // Kim Taehyung [ COMPLETED ]
    17.8K 1.7K 34

    Sequel from Saranghae Mafia! Go read that first, or you guys akan blur baca yg ini ✌️😋 ------------------- 10 tahun sejak ditinggalkan Kim Taehyung, namun Park Minyoung masih belum move on. Sehinggalah satu hari.... " Kim Taehyung? Siapa dia? Aku tak kenal dia. " - PARK MINYOUNG Lelaki ini juga sudah lama meninggalka...

    Completed  
  • [C] Her Sweet Stalker | KTH
    112K 18.8K 23

    Sekuel kepada 'Lelaki Upahan'. "Aku terasa gelisah. Hatiku yakin akan sesuatu. Dia sentiasa mengikuti setiap langkah dan hembusan nafasku." Start : 23/11/2018 #1 in fanfiction ( 12/1/2019) Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design

    Completed  
  • ✔ ENDLESS KIM.
    74.8K 7.9K 45

    [ 김태형 TAEHYUNG ] -taehyung ; ❝ Itu.. kawan kau kan? Boleh kau tolong aku kenalkan dia dekat aku tak? ❞ • Romance. • Completed (2019). . . . . 💔 끝없는 김 ENDLESS KIM Starts: 07/07/19 Ends: 23/09/19

    Completed  
  • •Your βlood•
    83.5K 6.2K 53

    PENCAPAIAN :- Ranking #2 In Story Genre Vampire ♥ --------- Dia dihantar ke alam manusia untuk satu misi, satu sebab dan satu matlamat. King yang merupakan ketua bagi Vampire World meminta dia untuk lindungi yeoja itu daripada musuh Vampire. Hanya disebabkan DARAH yeoja itu, Vampire Wold diancam bahaya! Darahnya memp...

    Completed  
  • [C] Jodoh Kecemasan •kth•
    34.5K 6K 42

    Noe Taehyung, doktor yang bertugas di jabatan obstetrik dan ginekologi bertemu Choi Laliz, gadis yang menghidap penyakit kronik berbilang berjaya memecah satu persepsi yang dipegang bertahun lama. Tekanan kerja mengundang kecamuk di jiwa sehinggakan jejaka itu yang tidak mahu terikat dengan apa-apa perhubungan memete...

    Completed  
  • .ೃ autism | kth
    96.5K 15.6K 30

    + s1 ( complete ) ❝ dia seorang yang istimewa hingga mampu buat jantung aku berdegup kencang ❞ + s2 ( complete ) ❝ maafkan aku , walaupun sudah terlambat sudikah kau menerima aku semula ? ❞ ++ (WARN) jangan cringe tho dalam ni banyak ayat tahi , tatabahasa yang salah ;-; : a short story kim taehyung : @itstae- storyli...

    Completed  
  • |√| [S1 & S2] Utusan Dari Neraka - KTH
    113K 12.7K 60

    [idaekim's romance angst action fanfiction] Completed S1 (2019) Completed S2 (2019) Kim Taehyung X Do Hani Season 1 -aku lebih sanggup jadi anak dara tua daripada menjadi isteri kepada lelaki utusan dari neraka ni! Season 2 -perginya aku semuanya bersebab, dan aku minta maaf kerana tiada di sisi kau semasa akulah man...

    Completed  
  • [ C ] Amnesia | taehyung
    149K 18.9K 60

    " semuanya bermula , bila dia dah amnesia " [ c o m p l e t e 🌸 ]

  • (C) Beautiful Disaster❤️
    285K 22.6K 37

    "Perjanjian kita simple. Kau mengandung. Beranak. Bagi anak dekat aku dan terus blah dari kehidupan aku," credit cover - @cocokies

    Completed  
  • Hey, I love you!
    4.2K 384 25

    { COMPLETE } Im Nayeon disuruh keluarganya menjemput kepulangan bapa saudaranya daripada luar negara. Ketika itu juga dia tidak menyangka akan bertemu sepupunya yang sudah sekian lama tidak berjumpa iaitu Kim Taehyung. Pertemuan Nayeon dengan Taehyung sudah membuahkan pertengkaran. Taehyung yang dingin manakala Nayeon...

    Completed  
  • ✔️ Married With a Stranger | [ 김태형] KTH
    138K 16.8K 104

    Tanpa mereka sedar , sebenarnya Tuhan telah merancang pertemuan untuk mereka berdua melengkapi satu sama lain . Tetapi gelaran 'stranger' membuatkan gadis itu menolak rasa yang mula menjalar dalam hatinya . Tak mungkin , mereka stranger yang terpaksa merancang perkahwinan mereka sendiri itu akan jatuh cinta . " We'r...

    Completed