Select All
  • Dia Milikku✓
    186K 3K 60

    El Naura Elena terpaksa dikahwinkan bersama Amsyar Qairi disebabkan harta. Amsyar Dan Elena Mula menerima diri masing masing. ..................... What?! Kahwin dengan lelaki kampung tu?! Are you joking me ma?! - El Naura Elena. Saya terima Elena seadanya makcik... -Amsyar Qairi .................. Ketika mereka su...

    Completed  
  • 《•𝕕𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕠𝕦𝕤 𝕝𝕠𝕧𝕖•》~ʲᵃᵉᵐᶦⁿ ᶠᶠ
    77.3K 1.6K 22

    "Please, I just want to talk." I was scared of him. He was going to hurt me. If he killed Moonbin, he could kill me too. Started : April 17, 2020 Completed : April 26, 2020 Bonus chapter : June 27, 2020 New book trailer : June 28, 2020 #45 for nctff - 4/19/20 #9 for Jaeminff - 4/19/20 #100 for nctfanfic - 4/19/20

    Completed  
  • [✔] Terkahwin Tanpa Sengaja ➷ taehyung
    449K 48.2K 65

    ⊱ ──────꒰ 2017꒱────── ⊰ 〖 COMPLETED 〗 ❝ Pain makes you stronger , Tears makes you braver , Heartbreak makes you wiser . So thank the past for a better future . ❞ Ini bukan perkahwinan yang dipaksa mahupun perkahwinan yang disebabkan cinta tetapi perkahwinan ini adalah perkahwinan ' pembalasan dendam ' antara dia dan...

    Completed  
  • Single Mommy « J.JK »✔
    762K 24.5K 66

    "Daddy! I saw mommy kissing uncle Jinnie! "

    Completed   Mature
  • ✔ (Bts Jungkook FF) Mafia boss X Secret agent - Book 1
    183K 6.8K 50

    BTS JUNGKOOK X READER "Mr. Jungkook, I am here to kill you' Y/n spoke. Story by @haru__bts Cover by @Jkwifeeuuu

    Completed  
  • Mafia's cruel love {K.TH FF}
    81.3K 2.8K 38

    KIM Y/N, a girl who has fallen in love with mafia unknowingly....Kim taehyung and y/n discovers the past together with lot's of romance and adventure..... *hey ppl!!!! this is my first story on wattpad so please vote this story and encourage me!!!!I* I WILL UPLOAD ONLY ON FRIDAYS AND SATURDAYS IF POSSIBLE I PURPLE YO...

    Completed  
  • Bite Me | Haechan (ft. 127)
    151K 5.4K 23

    a story in which Kim Eunbi finds herself caught up with a group of (hot...) vampires

    Completed  
  • Your Guardian | Jaehyun NCT FF (COMPLETED)
    48.1K 1.6K 23

    JUNG YOON OH...| 재현 - about ❞ kang Y/N was given a second chance to live. finally she could meet the little boy she took care of, jung jaemin. But would she be the one who will change the life of the father, jung yoon oh? started: 4 September 2019 ended: 21 June 2020 © nctrackzen 2019

    Completed  
  • Obsession Nct Mafia
    542K 18.6K 77

    She was young. She was average. She was the one they wanted. It was common for them to get a little obsessed. Cold, Heartless, And dangerous, They were feared and known as NCT. For you to have caught their eye, You knew your life would never be the same. Nct Mafia Au. Series arc

  • I'm secretly married to GOT7's Mark Tuan
    235K 4.6K 53

    I took my phone and went to the kitchen to prepare for lunch when a knock stops me. I drop everything im holding and went to get the door. Who might this be? I wasnt expecting anyone today. Ma and Pa told me that their going back to LA days ago so its not them. My coworkers doesn't know where I live and so as Anne. U...

    Completed  
  • Married to Mark tuan
    153K 2.8K 24

    I walk in to see Mark and Sana kissing. When they see me come in I hear Mark yell, "GET THE HELL UPSTAIRS DONT YOU SEE WERE DOING SOMETHING NERD!" All I could do was walk up stairs and just put on a smile and not cry. I say to myself, "Don't show them your tears"

    Completed  
  • TAKDIRKU MENCINTAIMU (COMPLETE)
    403K 8.9K 51

    QASEH MIKAYLA- Dirinya pasrah menjadi isteri kepada tunang kembarnya sendiri kerana wasiat. Qaseh sedar dia tidak akan bahagia bersama Adam kerana Adam masih teguh mencintai arwah Qaira. Namun, perkahwinan itu tetap berlaku dan siapa sangka, ada satu rahsia besar yang tersimpan tentang identiti sebenar Qaseh, serta pe...

    Completed  
  • Biarku pergi jauh
    1.4M 30.1K 65

    Kahwin kerana dijodohkan, bukan kerana kerelaan hati. Aku cuba menerima dirinya sebagai suami tetapi belum cukup setahun perkahwinan kami dia sudah menunjukkan belang. Aku ingatkan dia sudah berubah tetapi hampa. Sudah banyak kali dia meminta peluang. Aku masih boleh bersabar dengan sikapnya sehingga aku difitnah. Yan...

    Completed  
  • Cinta Tak Setaraf [ C ]
    1.4M 52.5K 70

    Romance | General Fiction | Action You know the little ones that you are cubs. Do not dream about what I feel. You are a woman without any honor. I have a heart to overwhelm my family's affection. please mirror yourself first.-Idhan. Kau bukan tuhan nak menghukum. Kau bukan tuhan nak menilai. Kau hamba Allah. It's up...

    Completed  
  • ✓ ENRIQUE DANNIKA
    592K 47.4K 72

    # 4th UNDER HE SERIES: •Enrique Dannika 💋 ~Under His Deadly Revenge~ Perempuan lemah? Perempuan lembik? Perempuan cengeng? Tapi bukan bagi CLARISSA ROSE. Dia bukan lemah. Dia bukan lembik. Dia bukan cengeng. Tapi dialah pemegang takhta Organisasi King. Pada mulanya, sukar untuk percaya. Organisasi King? Tetapi pemimp...

    Completed   Mature
  • Can I call you Mommy?| Jungkook FF
    113K 2.3K 36

    Jeon Jungkook. A wealthy CEO in Seoul South Korea. Had a son named Jeongsan at the age of 16. His girlfriend aka Jeongsan's mother left when Jeongsan was only 3 days old. At a store Jeongsan meets a beautiful girl named Lee Hana. Jeongsan makes his father Jungkook meet his new "friend". Jungkook falls in love but Hana...

  • Dia, Bidadari - [ɌIƵꝀɎ]
    319K 26.8K 62

    -"I don't need a perfect one, I just need who can treat me like I'm the only one"- ---- DAYHANI Dyanah. Kata orang dia seperti sekuntum mawar. Cantik untuk dilihat, wangi bila dihidu tetapi pedih bila cuba digapai. Namun, bukanlah menjadi penghalang untuk seorang Rizky mengik...

    Completed  
  • Tuan Rizqish Devyn's Maid✔️
    2.6M 89.8K 58

    "Kau jaga aku, aku jaga kau." Tuan Rizqish Devyn nama diberi, seorang yang tegas, garang, serius tetapi mempunyai rupa paras dan badan yang menarik perhatian insan bergelar kaum hawa. Sekali mereka memandang anak kacukan malay-american&Italian ini pasti akan tergoda. CEO kepada antara syarikat ternama di dunia. Seseka...

    Completed  
  • When Hate Turns To Love✔️
    927K 18K 49

    "Because nothing makes me happier than you and nothing makes me sadder than you." Completed✔️ Tengku Warda Fathiyah.Wajah yang sangat cantik dan memiliki segalanya yang sempurna tidak bermaksud dia bahagia.Akibat penipuan dan hasrat dengki,dia mula belajar untuk tidak mempercayai seseorang dengan mudah. "j'ai fait un...

    Completed  
  • Dear Mr Crush!✔️
    230K 18.8K 40

    The more you hide your feelings for someone, the more you fall for them. Dupdap dupdap dudap! Jantung berdegup laju setiap kali majlis dinner satu keluarga! Setiap tahun perasaan itu juga yang dirasanya dari kecil lagi. Engku Medina Syafiyya nama diberi. Medina ialah seorang gadis polos, sedikit pemalu, ceria, cantik...

    Completed  
  • Suamiku Budak Tahfiz; Jeon Jungkook
    46.3K 4.2K 27

    Tutup buku lama, buka buku baru. "Abang akan cuba bimbing sayang untuk ke Jannah sama sama" ― Isyraf Aiman // Jungkook ――― M A L A Y F A N F I C T I O N officially written by - @jyeons

  • [C] Halalkan Saya Untuk Awak 너에게 나를 할랄하게 만들어라 (BTS Taehyung)
    203K 25.1K 82

    "Saya suka awak." "Tapi- tapi awak masih haram untuk saya." "Ha- haram? Apa itu?" "Haram, tidak halal bagi saya." "Oh, okay. So what? Halalkan je lah saya." Cover by. @cocokies

    Completed  
  • Isteri 17 Tahun
    4.8M 163K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • 𝐒𝐔𝐀𝐌𝐈 3 𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍 [✓]
    97.9K 6.4K 58

    «1𝐬𝐭 𝐁𝐎𝐎𝐊» •2020• ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ Afiq Raihan dan Anis Raihanna, dua insan yang tidak pernah sehaluan. Afiq Raihan dengan sikap yang menjengkelkan. Anis Raihanna dengan sikap garangnya. Pantang berjumpa pasti akan bergaduh! Pertunangan Anis Raihanna bersama Haiqal Iskandar menyebabkan mereka berdua terputus hubungan b...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    9.1M 392K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • OBSES √
    60.1K 1.8K 27

    "Semakin susah untuk awak terima saya semakin tinggi tahap permainan saya untuk kalahkan ego awak" -Wawa Talia Gadis yang tidak pernah mengenali erti berputus asa dalam menambat hati jejaka idaman. Perigi mencari timba? Huh sikit pon dia tak heran! Biar lah orang nak cakap apa padanya, dia hanya menunjukkan muka temb...

    Completed  
  • THAT LITTLE MAFIA GIRL IS MINE [ COMPLETE ]
    197K 8.4K 78

    🏅RANKING NO 1 MAFIA ( 20/8/2020 ) 🏅RANKING NO 2 MAFIA ( 28/02/2021) 🏅RANKING NO 2 SAD ( 20/12/2020 ) 🏅RANKING NO 2 COMEDY ( 07/01/2021 ) 🏅RANKING NO 2 ACTION ( 08/01/2021 ) 🏅RANKING NO 1 KILL ( 22/01/2021 ) 🏅 RANKING NO 2 KEJAM ( 5/05/2021 ) 🏆BEST ACTION IN BOOK AWARD 🏆BEST ACTION IN THE SHINING AWARD 🏆WINN...

    Completed  
  • The 7 Princes [BTS x Reader]
    2.8M 130K 81

    Surprise! Your parents have been keeping a secret from you - you are royal princess and sole heir to the throne. To break the news to you, your parents have sent you to a neighboring kingdom where seven handsome, irresistible princes will teach you all you need to know about becoming the next ruler. But as soon as you...

    Completed  
  • 𝐀𝐧 𝐚𝐫𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐝 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐢𝐚𝐠𝐞 || 𝐉𝐉𝐊 ✔
    240K 8.1K 40

    [Completed] Editing* Choi Mi cha. She despised idols. "You only married me for my money, you're no more than the trash I throw away." He smirked. Started- 21/08/19 Finished- 05/01/20

    Completed  
  • If Money Could Buy Love (BTS NamjoonxOC) [Forced Marriage AU]
    27.8K 1.4K 62

    (BTS NamjoonxOC Forced Marriage AU) Since a little girl, Iseul's dream was to become a famous novelist. All her life she did as she was told, and she was in deed the perfect daughter to her parents. She finds her future being turned upside down when her mother comes with the news that Iseul has been betrothed to one o...

    Completed