Select All
  • Girlfriend Cik Crystal. ✅
    11.4K 535 30

    Aurell Naddaa, seorang remaja yatim piatu yang baru sahaja kehilangan ibu kandungnya. Dia mula dijaga oleh Crystal Bernedth iaitu kawan ibunya sendiri. Aurell tak macam perempuan lain. Dia simpan sesih dia dalam hati dan hanya move on dengan dunia. Dia gembira betul bila dijaga Crystal kerana rumah yang seluas istana...

  • Chubby 2 [SLOW UPDATE]
    67.9K 2.5K 34

    Sambungan CHUBBY "Ain...aku tak kisah pun kalau kau kurus ke tak.Kau tak perlu bersusah payah kuruskan badan kau.",Syed mengusap rambut Ain perlahan. Ain tersenyum sambil menepis tangan Syed. "Iya...kau memang tak kisah.Tapi aku kisah." "...Sayang." "Shh,Syed.Dah lah,kau balik lah rumah kau.Kesian Naza,dia dah tunggu...

  • Suffer twogether ✅
    8.9K 524 23

    Alkisah Hani Manzel yang baru berpindah dari pusat anak yatim kesebuah rumah agam pasangan sejenis. Mereka berdua mempunyai dua orang anak kandung iaitu Elle dan Eddy. Kehadiran Hani tidak disenangi Elle namun dilayani baik oleh Eddy. Kehidupan Hani dan Elle bukan setakat dirumah namun juga didalam kelas. Ibu mereka s...

  • Living ✅
    4.8K 218 18

    Grey Catherine, anak kepada Dahlia dan Flynn Catherine, merupakan anak bongsu dalam keluarga. Dia dibawa pulang ke kampung nenek saudaranya yang betul-betul kampung! Dia perlu tinggal dikampung untuk menemani Nenek Huda dan Maya. Maya adalah saudara jauh Grey dan baru sahaja kehilangan ibunya kerana penyakit kanser. S...

    Completed   Mature
  • Ku Ingin Kamu (TAMAT)
    167K 4.1K 36

    Dua hati menjadi satu kerana kekuatan cinta Sara Yumna...dia pernah tersakiti kerana mencintai dalam diam. Tapi dia bangkit semula kerana kehadiran seseorang. 'Orang' itu telah membawa kembali semangat dia yang terbang entah ke mana. Edlan Lutfi...dia pernah dikhianati kerana mencintai orang yang salah. Tapi dia m...

  • Rain After I Meet You✔
    53K 2.2K 40

    Apabila Cinta Mula Berputik Rahsia Terbesar Terbongkar Akibat Kekecewaan Dalam Jiwa "Nur Bunga Binti Firdaus... Aku ceraikan kau dengan talak satu."-Danish Fakri Namun Rahsia Yang Tersimpan Adalah Kisah Silam Yang Pernah Menjadi Kenangan Terindah. Namun Mampukah Bunga Menerima Danish Lagi? "Walaupun aku tak ingat sia...

    Completed  
  • Mikayla: Luth's Angel [ON HOLD]
    561K 32K 38

    [ON HOLD] Atiya Mikayla & Luth Qidran ❝She's the one that always have a part of me❞ "I am so sorry"-Luth Tangisannya seolah-olah tiada erti,disebabkan sesuatu yang tidak diketahuinya mereka berpisah. Tapi aturan tuhan siapa yang tahu. "I hate you,Awak tinggalkan saya dua kali tahu tak? ! "-Atiya >> Di sebalik wajah...

  • Melissa Riana
    681 42 5

    MElissa Riana adalah seorang gadis yang buta, yang memerlukan tongkat dan bercermin mata hitam. Bekerja sebagai penjaga kuanter disebuah cafe Makciknya. Namun disebalik kecacatan itu, Melissa mempunyai kelebihan dimana dia boleh membaca fikiran seseorang itu dan boleh mengapungkan benda termasuk manusia jika dia mahuk...

  • Isteri 13Hari✔
    836K 26.3K 49

    "Kalau inilah buatkan abah awak bahagia. Saya izinkan awak kahwin dengan riya,But...Divorce me first!"-Anna marisha "No! Sampai bila bila pun awak milik saya! Walau dalam mimpi sekalipun you're still mine Anna remember that! So please jangan sebut lagi perkataan cerai tu."-Akram iskandar #43[In Romance] #2[In Rindu] #...

    Completed  
  • Masih Aku Cinta
    6.7M 100K 67

    Hampir 2 bulan hidup sebagai seorang isteri kepada seorang pensyarah muda tidak pernah disesali Saffiya Aliya. Tidak pernah menyesal mencintai lelaki yang terpaksa di kahwinnya atas wasiat arwah ayahnya. Pelbagai kenangan di cipta pasangan ini. Cinta yang berputik secara tidak sengaja amat di hargai kedua insan yang...

    Completed