Select All
  • мυαℓαƒ ╮ρjм [C]
    116K 9.8K 106

    ρєηαт łєłαн sєσяαηg ρєяємρυαη yαηg мєηjαgα sυαмı мυαłαƒηyα rσαrєs+ ઽтαятє∂ • 20180831 єη∂ • 20210521 sтαтυs • cσмρłєтє∂ M U A L A F

  • Jatuh Cinta Dengan Dia
    761K 32.9K 50

    [※Suami Jenis Homo?!] [※Cinta Teristimewa] Highest : # Wattpad Picks ; Senarai Cerita Istimewa (2018) #2 in ROMANCE (8/10/2017 | 23/9/2017) #3 in ROMANCE (13-14/Okt/2017) (3/9/2017) & (19/9/2017) (26-28/9/2017) ❅SilauunPurii First Romance ※ The Besties Awards (The Newbies) ※ 4 November 2017 ___________________________...

    Completed  
  • FINE | The Dare ✔
    36.9K 1.3K 97

    WARNING: Cerita ni banyak typo.. Ada banyak kesalahan bahasa.. Dan jugak bahasa yang kebudak-budakan. Jalan cerita dari permulaannya sangatlah tidak matang. Sapa sudi boleh jemput baca. Thank you so much <3 Ini kisah seorang gadis yang sedang menaruh perasaan dia pada seseorang. Setiap hari,rasa ingin tahu dan ingin l...

    Completed  
  • Suamiku Pemalu [Complete]
    283K 7.5K 36

    Selalu nya kerabat tengku ni ada yang friendly,ada yang sombong nak mampus,ada yang riak dan lain-lain.. Tapi bukan jejaka yang bernama Tengku Haikal Iskandar..Walaupun dia berpangkat tengku dan fullpackage,sifatnya teramatlah malu.. Nak cium dahi isteri pun nak malu..adoiii yaiii..Tapi sapa sangka,walaupun dia seoran...

    Completed  
  • Mrs. Mafia
    770K 26.5K 42

    1 -ADRIAN UNTUK DHIANDRA🔫💀- Sniper menjadi peneman setia buat Adrian Benjamin. Membunuh sebagai hobi tradisinya. Darah yang menitis menjadi kegemarannya. Senyuman sinis menjadi senyuman berharga buatnya. Dialah Adrian, si pemilik hati Dhiandra Sofea. Pertemuan selepas 12 tahun berpisah menjadi pertemuan paling di b...

    Completed  
  • He's An Assassin
    6.7M 320K 77

    [COMPLETE] Highest rank #1 in Romance [No.1 hot in Killer] [No.1 hot in Mafia] [No.1 hot in Comedy] Siri ke-2 Jejaka Blue & Gadis Hazel. Ariq Frandy Louise memang dilahirkan untuk membunuh. "Frandy !!!!" "I'm an assassin. Of course my hobby is killing. Stay away from me if you want to stay alive, bi...

    Completed  
  • Delisha Andara ✔
    1.8M 103K 61

    6th Romance by CikMardiah DELISHA ANDARA Binti Datuk Sri Ismadi. Gadis lincah berusia 25 tahun yang hidupnya dipenuhi dengan kemewahan. Dari hujung rambut sehingga lah ke hujung kaki, semuanya terletak elok barangan berjenama. Setakat barangan di Chow Kit, sebelah mata pun dia tak pandang. Eh, dia kan anak Datuk. Datu...

    Completed  
  • DIA LELAKI TAK SEMPURNA
    11.2K 214 20

    DIA LELAKI TAK SEMPURNA mengisahkan perkahwinan rela antara dua pihak.bila ditanya aisy, dia hanya bersetuju untuk jadi isteri khai tanpa dia selidik dulu siapa itu khairil amsyar.pening kepala aisy bila tahu sisi lain lelaki itu.jika dilihat dari paras rupa khai, memang boleh cair.mana taknya wajah lelaki itu berleku...

  • keep it secret!
    123K 2.3K 95

    perkahwinan atas kerana darjat, sama sekali ditentang oleh adeen asyraf.baginya, untuk dibuat bini haruslah seorang yang pandai menjaga kehormatan, simple,brutal dan mampu menyenangi hatinya.oleh itu dia bertekad untuk jadikan huril hanaziqah sebagai permaisuri hati.semua ciri-ciri yang disebut oleh adeen ada pada gad...

  • [C] BE MINE ASSASSIN PRINCESS! ✔
    228K 8K 48

    Siapa Yang Tidak Mengenali Silver Death Mafia, Kumpulan Mafia Paling Ditakuti Di England Dan Di Segenap Dunia. Pengaruh Kumpulan Itu Sungguh Kuat Dan Tidak Mampu Ditandingi. Tetapi Tiada Sesiapa Tahu Yang Ketua Kumpulan Itu Ialah Perempuan. Puteri Mahkota Amber Evellyn Danielle, Seorang Yang Cantik, Comel, Garang Dan...

    Completed  
  • Encik Hubby, Puan Wifey
    492K 15.9K 65

    Sebuah perkahwinan yang tak dirancang. Menjadi sebuah kisah yang manis dan pahit. Manis bila suami super romantik dan super sabar. Dapat isteri yang workaholic dan tak reti duduk diam. Pahit bila doa tidak dimakbulkan. Si nenek campur tangan. Memaksa sebuah pengorbanan. Tapi... Betulkah kena berkorban? Betulkah kena...

    Completed  
  • hello husband
    713K 24K 40

    Kisah tentang seorang jururawat yang berkahwin dengan seorang doktor. "apa abang buat dekat wad sayang?" "abang dapat transfer sini. Kena jaga wad ni 6bulan. Kenapa?" "apa??!" Atas permintaan sofea, hubungan mereka dirahsiakan. Nanti orang sibuk tanya macam macam katanya. Tapi hari hari ada je orang mengorat suaminya...

    Completed  
  • Adriana Firina ✔
    324K 11.4K 84

    Adriana Hafisya × Afiq Rayqal 12 tahun berpisah tidak bermakna keluarga Tengku Hafiziey akan mengalah. Mereka percaya , suatu hari nanti Adriana Hafsya akan kembali. Ianya menjadi kenyataan. Bertemu setelah 12 tahun berpisah. Sungguh saat itu , tiada apa yang dapat menggambarkan perasaan mereka. Bahagia. Itulah yang...

    Completed  
  • Hary&Hana
    18.3K 398 77

    Cerita ini mengisahkan tentang Hana yang baru sahaja putus tunang dengan bekas tunangnya. Selepas sahaja bekas tunangnya berkahwin dia mengambil keputusan untuk pergi bercuti ke Langkawi. Tanpa disedarinya bekas tunang dia juga pergi berbulan madu di sana. Pada suatu hari dia berasa pening dan telah tersalah masuk ke...

    Completed  
  • You Are My Crush
    821K 23.6K 61

    Hasya Elina menyimpan perasaan kepada Sahabat abangnya sendiri,Hazim.Dia mencuba untuk melupak perasaan itu namun disebabkan satu fitnah.Dia dibenci oleh lelaki itu malah abang kandungnya sendiri. Yang paling perit abang sendiri sanggup menghasut rakan-rakannya agar menjauhkan diri daripada dia. "kau tolong jangan sel...

    Completed  
  • Penculikan CINTA✔[editing]
    609K 17.4K 51

    ______________________________ Hidup berzina, raba sana sini, kereta mewah, rumah mewah, syarikat besar dan semua nya ada. Itulah hidup anak orang kaya. Clice sangat... Namun hidupnya tak lengkap. Hanya ada Awang dan Amirul saja dalam hidupnya. Nak kata gay? Entahlah tapi hidupnya hanya ada Awang dan Amirul. "Mana nak...

    Completed  
  • My Lovely Crush❤
    173K 5.8K 58

    "Aku suka kau! Tak tau kah?" "Mana aku tau kau tak cakap!" "Aku suka kau Daniya Nur Maizarah Binti Mohd Syakir!" Tersentak hati kecil Niya apabila mendengar luahan hati dari seorang lelaki yang di sayanginya. "Siapalah aku setakat anak pungutkan?!" Niya menangis sendiri di dalam bilik untuk menenangkan jiwanya. Hampir...

    Completed  
  • MENCINTAIMU, ENCIK PLAYBOY
    278K 8.5K 54

    Firash Daniel sudah pasti dikenali semua org dgn kekacakannya dan sikap playboynya yg semakin lama semakin menjadi jadi Puan Kamalia mengambil keputusan untuk mengahwinkan Firash,anaknya demi menyelamatkan dia daripada semakin hanyut dgn hiburan dunia Ayu Nadirah seorang gadis jelita yg sgt bersopan santun,menjaga au...

  • Sayang Awak Encik Polis!!! (COMPLETED)
    159K 5.9K 59

    🌸🌸🌸🌸 "Sanggup ke Cik Maya bercinta dengan lelaki biasa macam Faris tu? Dia siapa? Anggota polis biasa, Cik Maya pula? Satu Malaysia kenal Cik Maya, artis wanita paling popular! " Oh please! MAYA IRDINA JATUH CINTA? Dengan polis yang patutnya menjaga dirinya pula tu? Apa dah jadi dengan dunia? Namun bahaya yang...

    Completed  
  • Berikan Aku Bahagia✔[COMPLETED]
    437K 12K 71

    HANYA kerana peristiwa yang terjadi, dia berubah dari seorang yang ceria kepada beku dan dingin. Peristiwa yang berlalu bukan atas kehendaknya. Selepas beberapa tahun, dia ditemukan dengan seorang wanita yang telah menambat hatinya. Tanpa berfikir panjang, dia mengikat wanita tersebut dengan ikatan perkahwinan w...

    Completed  
  • Married To Mafia Boss
    744K 20.1K 72

    mengisahkan nasib seorang gadis yg baru lepasan SPM bertekad untuk mencari kerja membantu keluarganya hidup selesa Qarina Munirah gadis yg comel kulit bak salji sentiasa merendah diri dalam lemah lembutnya ada ketegasan anak bongsu yg mempunyai seorang abang yg protective terhadapnya.. tingginya 150 cm.. Perlanggara...

  • [C] FAKE LOVE VS TRUE LOVE
    134K 3.7K 81

    Hubungan Farisha Qaisara dan Fawaz Hakimi terkandas di tengah jalan sewaktu di zaman sekolah menengah kerana Fawaz yang mempermainkan perasaan Farisha. Sejak kejadian itu, dia tidak lagi berusaha untuk mengenali hati budi lelaki memandangkan pada persepsinya, hanya ada fake love di dunia ini. Namun, kata orang kita...

  • 3.0 | Gadis Kiriman Tuhan ✔
    344K 16.5K 45

    [ C O M P L E T E ] " Dia yang aku puja, Dia yang aku mahu " Dia, seorang perempuan yang sangat berbeza perwatakannya. Dia lain, dia tak sama macam perempuan di luar sana . " kau boleh cari orang lain, sebab aku tak minat nak kahwin dengan kau " - Eishal Rose. Namun apakan daya, setelah dipujuk oleh kedua ib...

    Completed  
  • My Innocent Wife [COMPLETE]
    802K 28.2K 57

    Aku tak pernah tahu bahawa aku akan dijodohkan dengan seorang gadis yang aku tak pernah kenal. " What are you doing?" Tanya Mia. "I just want to sleep with you." Hud Lutfi memeluk lengan Mia. " Ya, just sleep. But.. Why are you touching me?" Mia berasa pelik. Nak tidur? Tidur jelah. Janganlah pegang ora...

    Completed  
  • ALYSA✔️
    696K 26.6K 48

    Hilman Zavirel pemuda kacukkan yang sangat terkenal dan mempunyai perniagaan sendiri semasa usianya masih muda. Melihat Aleeya Alysa pada hari pertama semasa pendaftaran kemasukkan pelajar baru buat Hilman jatuh cinta kepadanya. Aleeya Alysa pelajar dekan yang sentiasa di segani dengan ramai orang. Popular dengan si...

    Completed  
  • Kisah Cinta Cik Ego✔
    359K 11.9K 62

    Dia datang mengantikan kekasih lama yang bertapak dihati. Dia pencuri hati yang mampu mencairkan hati seorang gadis yang ego. Bila hati kata rindu tapi mulut menafikan, ego saja lebih. COMPLETED : SEP 2016 Best achivement : #1 in random July/Jun2016 Sorry if ayat tunggang langgang or what, i buat story ni awal tahun 2...

    Completed  
  • Kau Lelaki Itu
    387K 12.2K 62

    Malissa, seorang yang ego, keras kepala dan suka ikut rentak sendiri tak sengaja melibatkan diri dalam kehidupan 3 orang lelaki yang cuba untuk menjadi hero dalam kehidupannya. Siapa sangka, salah seorang daripada mereka telah mencuri sedikit sebanyak perhatian dan membuat Malissa jatuh cinta. Tapi selepas dia dapat...

    Completed  
  • BIDADARI DUNIA
    400K 12.1K 65

    Tiada babak jahat. itu je yang boleh janji :) Doaku dalam setiap sujud, moga dia menjadi bidadari dunia yang terindah untukku. dan in sha Allah hingga ke syurga. Highest ranking : #93 in romance #2 in complete #1 in complete #1 in bidadari

    Completed  
  • Daniel's Girl
    416K 20K 85

    Penulisan untuk story ni agak kebudak-kebudakan pada awalnya, but chap 30+ dah ada perubahan. Thanks for reading,vote and comment this story💜 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eby a.k.a Yuya Irdina, seorang gadis yang brutal. Dalam kasar ada lembutnya, dalam jahat ada baiknya. Daniel Shah, sepupu kepada Eby...

    Completed  
  • Ternyata Salah Mencintaimu
    756K 24.2K 58

    Kisah perih yang dilalui Ainul Mardhiah sewaktu di bangku sekolah berulang kembali apabila dia bertemu pujaan hati yang enggan menerima cintanya dahulu. Dia benar benar telah melupakan lelaki itu, namun ditakdirkan mereka bekerja di satu pejabat yang sama membuatkan perasaan sukanya terhadap Ammar Rizal kembali hadir...