Выбрать всё
  • De Buurtpolitie ~ een nieuw gezin
    11.1K 397 25

    Elise, een meisje van 15, wordt (/werd) mishandeld door haar ouders. Tineke en Koen redden haar en nemen haar in huis, ze adopteren haar dus. Elise's leven verandert onmiddellijk. Ze voelt de liefde van twee mensen, die haar ouders steeds meer en meer doen vervagen. *er bestaan geen kleine lettertjes, maar doe alsof...

    Законченные истории  
  • It's just... Why?
    1.8K 126 8

    'Ik had zijn adres. Eindelijk kon ik wraak nemen voor wat hij mij destijds aangedaan had. Ik belde aan alsof er niks aan de hand was. Hij deed open en ik herkende hem meteen.'

    Законченные истории  
  • Stalker
    7.8K 390 29

    Ik ben Liz Schilebeeckx. Mijn ouders stierven in een auto-ongeval. Nu woon ik bij mijn zus Tineke.

    Законченные истории  
  • de muzikale redding
    3.3K 185 8

    een vader maakt zich zorgen over zijn dochter. ze is enorm stil en komt met steeds ergere verwondingen thuis

    Законченные истории  
  • is het gevaarlijk of is ze gevaarlijk
    6.7K 335 21

    wanneer het korps massaal oproepen krijgt over mensen die flauwvallen moet iedereen uitrukken. iedere keer word er een apparaat gevonden dat voor heel wat problemen zorgt.

    Законченные истории  
  • inbraak wraak
    6.7K 405 23

    vervolg op de gewelddadige drugs deal. wanneer Franko Koyona uit te gevangenis ontsnapt zegt iedereen dat Floor op haar hoede moet zijn. maar zij denkt dat ze nikst te vrezen heeft. maar is dat wel echt zo?

    Законченные истории  
  • De BuurtPolitie -Hopen of Dromen- Deel 2
    82.6K 3.1K 95

    Dit is het vervolg op : De Buurtpolitie-Hopen of Dromen-. . Dit verhaal gaat vooral over het verdere leven van Koen en Tineke en Erik en Brigitte.. De andere collega's komen er ook wel in , maar net iets minder. September 2015. We zijn een goeie 6maand verder.Alles gaat goed tussen deze twee koppeltjes. Tot dat er e...

    Законченные истории  
  • De gewelddadige drugs deal.
    6.2K 245 12

    als er wordt geklaagd over hangjongeren trekken Floor en Velimir er op uit. maar als Floor probeerdt de jongens te benaderen lopen de gemoederen hoog op!

    Законченные истории  
  • Altijd Rood
    1.3K 43 5

    Hoe meer rood en hoe meer hartjes hij passeerde, hoe meer hij een oerkreet van pure frustratie en zelfs woede wilde slaken, al had hij geen concreet idee waarom dat zo was. Brigitte, zijn vaste partner, wist dat hij zichzelf serieus onderschatte.

    Законченные истории   Для Взрослых
  • Connection; kortverhaal de buurtpolitie
    634 30 1

    Het begint als een doodgewone werkdag voor Tineke en haar manschappen. Maar dan heeft de chef een mededeling die niemand zag aankomen. Tineke denkt dat er meer achter zit. Maar wat als niemand haar gelooft?

    Законченные истории