Select All
  • Nafsu Atau Cinta ?
    795K 7.8K 43

    Faiya cantik orangnya. tapi nafsunya mengalah seorang lelaki. Aeron yang asal nya NERD nak keadaannya yang seperti dulu. tak bertegur langsung pun tak apa. tak peduli seperti tidak wujud itu pun tidak apa. Tapi dia dalam di lema Fokus terhadap pembelajarannya tapi dalam masa yang sama dia memuaskan nafsu seorang pere...

  • 4 Dara
    296K 1.7K 18

    Siapakah mereka? Benci pulak aku tengok. Benci? Kalau benci kenapa aku masih teringatkan mereka? Arghh! Ni benci atau cinta?

    Mature
  • S.I.H.I.R
    103K 1.6K 16

    "Wanita neraka sesuai benar gelaran itu untuk isteri nusyuz derhaka macam dia! Aku sayang dia separuh mati! Sanggup dia curangi aku... Lebih pedih lagi dengan kawan baik aku sendiri. Sumpah aku tak akan biar kan antara mereka bahagia! Aku akan rampas hak aku balik!". - Ady " I sanggup buat apa-apa untuk you,Anne. You...

  • Menanti Hujan Reda
    71.5K 1K 11

    Memperkenalkan siri "THE CLASSIC COLLECTIONS" Siri ini memaparkan karya-karya erotika yg pernah disiarkan di blogspot atau media elektronik satu ketika dulu, tetapi ianya telah lupus dimakan zaman. Penghargaan sepenuhnya diberikan kepada penulis asal karya ini. Karya ini telah diberikan nafas baru dan diceritakan se...

    Completed   Mature
  • Di Bawah Sang Bayu
    54.6K 486 23

    Memperkenalkan siri "THE CLASSIC COLLECTIONS" Siri ini memaparkan karya-karya erotika yg pernah disiarkan di blogspot atau media elektronik satu ketika dulu, tetapi ianya telah lupus dimakan zaman. Penghargaan sepenuhnya diberikan kepada penulis asal karya ini. Dengan membaca karya ini, anda telah bersetuju untuk be...

    Completed   Mature
  • Lily, A Hijab Wife
    30.6K 210 8

    Introducing ʻʻTHE CLASSIC COLLECTIONSʼʼ Featuring erotic works that were once published in blogspots or usenet repository archives, but have been lost or forgotten with time. Full credit is given to the original author of this novel. * * * * * Originally written by Nerdy Angel First published circa 2017 Story about...

    Completed   Mature
  • Perjalanan Geloraku
    184K 3K 32

    Karya asal dari @bro_azeri Disiarkan semula dengan izin. Sinopsis Norhazwani, seorang isteri dan ibu kepada dua orang anak, menempuhi perjalanan hidupnya yang penuh dengan gelora.

    Mature
  • Infideliti Cinta
    43K 838 7

    Cinta sepatutnya diraikan, disambut dengan berita gembira, dikhabarkan pada dunia. Tetapi apabila pasangan yang sedang dilamun cinta itu masing-masing sudah berpunya, maka yang sepatutnya diraikan itulah yang menjadi sebuah rahsia. Rahsia yang hanya mereka berdua sahaja yang tahu. Kerana rahsia itu adalah sebuah inf...

    Mature
  • Pelangi Petang
    13.3K 102 2

    🔞AMARAN! BAWAH 18 JANGAN BACA!🔞 Everybody deserve a chance... ‼️Warning! Cerita ini mempunyai aksi jenayah seksual. Do not read if it's not your cup of tea!!‼️

  • Once & Always
    67.1K 641 6

    🔞Yang Belum Dewasa Dilarang Baca🔞 Dia ingin berubah, tetapi kerananya satu keluarga berubah. Please note that this is a bit of a dark story. You have been warned. ➡️Story ini adalah request dari one of my followers⬅️

    Mature
  • Perth! Cinta Aku Datang!
    288K 1.5K 53

    🔞Ah, aku OK. Aku dah besar!🔞 Pengalaman seks bebas di negeri orang. Seks, ganja, tembakau dan khamar. Kelicikan dan tipu-daya! Nak main game, atau kena game? Jangan baca kalau belum lagi matang dan dewasa. 😘 Are you OK? Kalau belum besar, pergi main jauh-jauh! Shooh! Shooh! [18SX 🔞 Fantasi Romantis Erotis] Menga...

    Completed   Mature
  • My Seducing Wife
    3M 28.4K 30

    My Seducing Wife : Liyana Clarissa terpaksa berkahwin dengan Naufal Qhalif bagi menjaga air muka keluarganya setelah kakak tirinya lari meninggalkan rumah pada malam sebelum majlis perkahwinan. Mahu atau tidak, pendapat Liyana Clarissa terpaksa diketepikan bagi menjaga air muka keluarga. Sebaik sahaja berkahwin denga...

    Mature
  • Sesudah Hujan ( Complated FEB 2021)
    557K 2.8K 20

    Cerita yang berkisar di sebuah kampung yang terpencil yang terletak di selatan tanahairnya. Pak Abu ,anak tunggalnya Azhar bersama menantu beliau Noreen sebagai watak utama dalam cerita ini. Kisah kesusahan hidup, perkenalan dengan isterinya Noreen hingga ke hubungan terlarang berlaku. Apakah hubungan terlarang itu d...

    Mature
  • MRS BRYAN HARISS ✓
    27.5K 5K 55

    🐾Time:5:00Ptg 🐾Date:19.11.2021 🔖Mrs.Bryan Hariss •BRYAN HARRIS & AFIFAH KHAN 🚫 Dilarang mencetak atau meniru dah miskin sangat ke otak tu sampai nak curi idea orang! °AFIFAH KHAN seorang wanita beragama Hindu Muslim. Dia seorang yang lembut dan hati tisu boleh dikatakan sering diejek, sering dihina dan dica...

    Completed   Mature
  • MRS SYED ARYAN REON ✓
    132K 11K 173

    Date:💕 17th July 2021 A4:Mrs Syed Aryan Reon (COMPLETED) SYED ARYAN REON seorang lelaki yang berkarisma,memiliki kata kata yang pedas menggoda,dia dingin baginya cinta itu tak pernah wujud setelah dia kehilangan cinta terakhir nya dia hanya sibukkan diri dengan kerja dan memiliki seorang anak perempuan sangat cantik...

    Completed   Mature
  • LOCKDOWN
    108K 1.4K 7

    Pertemuan yang tidak diduga... "Baik kau blah sekarang!! Sapa suruh kau masuk rumah aku??!!" - Aya Jelita "Look... Look... I jiran you.. Sebagai jiran yang prihatin, you kena kesiankan I yang kebulur nie.." - Jebat Zachary COVID19. Mula menyerang dunia pada penghujung tahun 2019. Menular ke seluruh pelusuk dunia tanpa...

    Mature
  • Pemilik Hati [SLOW UPDATE]
    205K 1.9K 6

    Aufa Derina yang cinta mati pada sahabat karibnya sendiri,Rafiq Danial sehingga seluruh jiwa dan raganya diserahkan kepada jejaka itu. Disebabkan satu incident membuatkan dunianya seakan gelap gelita. Namun,saat yang sama jugalah Rafiq pergi meninggalkan dirinya membuatkan dia nekad untuk move on dan teruskan hidupnya...

    Mature
  • Kerana Aku Manusia Biasa
    317K 2K 17

    Ikuti kisah hidup Ain dalam mencari cinta sejati.

    Mature
  • MADU UNTUK SUAMIKU
    179K 4K 38

    Demi mendapatkan seorang anak, seorang wanita berusia 33 tahun rela dimadu suaminya, Fransiska Damayanti seorang istri pengusaha sukses yang belum dikaruniai anak selama 10 tahun pernikahan. Akankah Siska sanggup berbagi suaminya?

    Mature
  • Isteri Si Tukang Gunting
    201K 1.3K 13

    Kisah seorang suami yg bekerja sebagai tukang gunting rambut.

    Completed   Mature
  • Nafsu Cinta
    382K 1.1K 8

    Di saat cinta menguasai nafsu, pergaulan yang tiada batas. Aku milikmu dan kau milikku.

  • [E-book] Raisya
    2.1M 10.4K 38

    First Story 🔞 Larangan 🔞

    Mature
  • PINTASAN SHAHWAT
    139K 558 10

    Kisah hubungan terlarang yang terjalinan di atas desakan dan kekurangan nafkah batin oleh Sang Isteri.Datang watak Serakah Bapak Mertua yang gagah lagi perkasa meranapkan bayangan Suami yang lelah menanti rebah, Rokiah yang sanggup dan redha kehausanya di tamatkan oleh Rosman Si Mertua dengan penuh berahi dan syahdu...

    Mature
  • PERKUMPULAN NAFSU NAFSI
    405K 1.5K 11

    Himpunan cerita orang-orang warak yang menyetan dan mengamakan gaya hidup Firaun ya g menderita ketagihan seks yang melampau.

    Mature
  • Skandal - Skandalku
    1.6K 8 2

    Selamat Membaca

  • Saka Nafsu Muda ( Completed November 2020)
    303K 2.9K 21

    Segala penceritaan saya di cerita ini merupakan watak dan jalan cerita rekaan saya sendiri dan jika ditokok tambah adalah bertujuan untuk kelancaran jalan cerita sahaja. Jika ada kesamaan pada nama watak dan sesebuah nama tempat itu hanya kebetulan sahaja. Razali telah menerima saka daripada atuknya secara tidak seng...

    Mature
  • Rahsia dan Dendam
    13.1K 102 5

    Satu titik merubah segala. Kepercayaan merubah kepada kebencian. Hidup sentiasa berpura pura dan kegelapan menyelubungi dunia. Yang membara hanya dendam. Menjadi api memarakkan cita cita untuk memghancurkan. Tiada lagi cinta hanya kepuasan nafsu yang beraja di dalam diri.

    Mature