Select All
  • BLOOD OF QUEEN. (Kraliçe #1)
    9.7K 855 21

    WattpadFanficsTr okuma listesinde! Kraliçe serisi 1. Kitap "Çünkü o kraliçeydi. Rhaenys Targaryen'di. Valyria kanını taşıyordu. O Westeros'u yönetecekti. 7 krallığı." Rhaenys Targaryen, entrikaya, zekaya sahip bir Targaryen kraliçesidir. Ülkeyi kocası Valleria'nın ardından yönetirken oynadığı oyunlar, yedi krallıkta...

    Completed   Mature
  • QUEEN'S TEARS (Kraliçe #1.0)
    531 77 3

    Kraliçe serisinin ek kitabıdır. Zalim Kraliçe Rhaenys, ölmeden önce Samuel Yorgh'a bir mektup bırakmıştır. Peki Rhaenys gerçekten zalim miydi? Onu böyle olmaya zorlayan neydi?

    Completed  
  • CROWN FOR QUEEN. (Kraliçe #2)
    6.1K 747 34

    Kraliçe serisi 2. kitap. 7 krallığın kraliçesi Rhaenys Targaryen'in çalkantılı ölümünün ardından diyar ayağa kalkmıştı. Hiç bir evladı olmadığı ve kardeşi tahtı kabul etmediği için taç, kuzeni Daenara Targaryen'e takılmıştı. Peki Daenara tahtı koruyabilecek miydi? Ufak ufak başlayan isyanları bastırmayı başarabilece...

    Completed  
  • KRALİÇE SERİSİ BİLGİLER (Kraliçe #2.0)
    9K 344 69

    Kraliçe serisinin ek kitabıdır. Kraliçe Serisi'ndeki haneler, karakterlerin geçmişleri, savaşlar veya ilk tahta çıkanları bu kitapta bulabilirsiniz.

    Completed  
  • THE HALF YEAR QUEEN. (Kraliçe #3)
    694 75 6

    Kraliçe serisi 3. kitap. Bir kraliçenin kızı, bir kralın kız kardeşi olan Prenses Salin, yiğeni Maegor'un taht iddiası daha sağlam olmasına rağmen taç giyer. Ancak Maegor, hakkı olan taçtan vazgeçmeye niyetli değildir. İkisi savaşır, Salin sadece bir kaç ay tahtta kalır. Masum ve saf bir kızın, prenseslikten kraliçel...

    Completed  
  • SWORD OF QUEEN. (Kraliçe #4)
    2K 299 14

    Kraliçe serisinin 4. kitap. Zalim Kral II. Maegor'un kızı Vaella, savaşçı bir kişiliğe sahipti. Elbiseler yerine zırhı, dikiş dikmek yerine savaşmayı seviyordu. Peki savaşçı bir kraliçe, yönetmeye uygun muydu?

    Completed  
  • THE CRUEL QUEEN AND THE GOOD QUEEN. (Kraliçe #4.0)
    390 32 4

    Kraliçe Serisi ek kitabıdır. Üstad Meroll'un Kraliçe Rhaenys Targaryen ve Kraliçe Daenara Targaryen'in saltanatlarını anlattığı kitaptır.

    Completed  
  • THRONE FOR QUEEN. (Kraliçe #5)
    1.3K 140 16

    Kraliçe serisi 5. kitap. Kendinden başka sağ kalan kardeşi olmadığı tahta çıkan Rhalla, paraya, giysilere ve lükse düşkün bir kadındır. Hırslı ve tutkuludur. Fakat onun bu hırsı ve tutkuları, kraliçelik görevlerinin önüne geçmeye başladığında, işler karıştı ve her şey tersine döndü.

    Completed